Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by rain_lover

CD27 pentru ca nu mai sunt in tara in iunie si vroiam sa o fac aici.

19+ Eva Maria

Unde pleci? Definitiv?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Daps, definitiv. In Spania. Iubitul meu e acolo de cativa ani si are o situatie super ok. A venit in decembrie si in ianuarie a plecat iar. Se intoarce pe 16 mai si pe 1 plecam impreuna, intre timp ne si casatorim. Si am nevoie de el, ca pana acum numai eu stiu cat de greu mi-a fost singura. Plus ca e muult mai bine acolo, aici nu avem nimic. Acolo avem si o situatie financiara buna si unde sa locuim.

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Iti urez sa te acomodezi usor acolo, sa iti faci prieteni noi, sa te simti ca acasa! Si eu am aceasta experienta, eu sunt casatorita cu un francez, am locuit cu el un an in Franta, dar am ales sa ne intoarcem aici, deocamdata, din cateva motive, mai ales legate de ...clima imposibil de ploioasa din Franta.

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Pfff, aoleu ma speriasem , credeam ca e prea mare varsta sarcinii (paranoia apare imediat la mine )
Ne bucuram ca pleci undeva unde o sa-ti fie mai bine rain_lover , in Spania e frumossss, imi place si mie, chiar aseara am visat ca eram acolo si ce sa vezi cautam magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Rain_lover, la Sanador iti recomand pe dr. Cosmin Mihailescu; cu el am facut eco trecuta si am fost multumita. A fost atent la masuratori, a avut rabdare sa o vada pe Sofia din toate partile si mi-a raspuns la intrebari.

19+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am intrat repede-repede sa va salut si sa va spun Hristos a inviat!

eu tocmai ce m-am intors din Romania. citesc din urma si revin.

20+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici, fetelor}{

piolica, bine ai revenit printre noi!
de oanasm mai stiti ceva??

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Multumesc mult fetelor (Eva si CD27). Am reusit sa dau de domnul Albu de la Panait Sarbu, mi l-a recomandat doctora mea. Mi-a zis sa revin dupa 21 cu un telefon si sa stabilim atunci. Dar daca nu se poate, raman valabile si celelalte "oferte", va multumesc mult pentru recomandari si pentru promtitudine.

P.S. Stie cineva ceva de dr. Albu?

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Buna burtici,

noi am fost intr-un scurt concediu....2 zile..am fost la Olanesti ("varianta" la Austria de 2 saptamani).Mai mult am stat in pat...adica asa cum a zis dr - o ora jumate plimbat, 3 ore in pat...ca sa nu mai spun ca obosesc asa de repede ca oricum o ora jumate era suficient..si cum am tras noi concluzia ca mai mult stam in pat decat afara, ne-am intors acasa...macar aici nu ne "ofticam" ca nu vedem mai multe!

De vreo 2 ore tot stau sa citesc ce ati mai facut si ma bucur ca cele mai multe vesti sunt foarte bune, dar oricum toata lumea e bine chiar daca unele dintre voi cu mici probleme...dar trec si astea!

Nu mai tin minte ce intrebari s-au pus, dar pot sa spun doar:
Ran_lover, dr Albu se afla pe lista de "preferinte personale" ale dr meu....ca recomandare se afla pe pozitia 4..dupa Herghelegiu si Pop, deci sunti sigura ca e un doctor bun.Eu am programare facuta din martie pentru iunie la Herghelegiu, asa ca nu am mai ajuns la dr Albu.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitziri bine ai revenit.
rain lovere frumoasa Spania si clima mai blanda ca aici.
piolica bine ai venit.Cum a fost?

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput