Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
andreutac spune:
Rain lover, felicitari pentru fetita maricica si uite ce coincidenta: dupa ce ca suntem nascute in aceeasi zi, se pare ca avem fetite amandoua si culmea ... fetite pe care le va chema Eva
Andreea
18+
rain_lover spune:
La Sanador? Tot la Iosup? Daca nu tot la el, da-mi un nume macar te rooog.Ideea e ca eu pe 1 iunie plec din tara si oricum e deja tarziu pentru morfofetala in iunie. Iar la CMU am sunat acum si m-au pus pe lista de asteptare,pe care mai sunt catvea persoane, doc fiind liber abia de la 1 iunie. Deja am intrat in panica, am tot sunat si nimic
19+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Sa va zic? Sa nu va zic? Am luat 8 kg pana acum deci conduc detasat in clasamentul kg in sarcina.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Miruna, conducem impreuna (desi sunt mamici la noi la odisee care ziceau ca au luat mult mai mult, vreo 15), vin si eu sa iti tin companie cu tot atatea, 8, chiar noua in unele dimineti. Si nu ma stresez, s-au pus frumos pe burta, solduri, sani, ca aveau unde!Si doar ai vazut ce burtica mare am, i-am facut casutza frumoasa lui Luca! :)))))
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
EvaF spune:
quote:
Originally posted by rain_lover
DA, E FETITA!!!!!
Deci Eva Maria e pe drum, si noi o asteptam cu bratele deschise, draga de ea !!!
Inca o rugaminte...cine ma poate ajuta cu un numar pentru programare la Iosup sau Herghelegiu pentru o ecografie 3D-4D cu morfologie fetala? Credeti ca e ok dak vreau sa ma programez in saptaman 19-23? Sau e deja tarziu? Ca la Medlife pentru dna Chitescu, la care vroiam sa ma duc, abia dupa 25 IUNIE e libera si sunt disperata!!!
Rainlover, FELICITARI!!!
Am vazut eu bine, o va chema ca pe mine, pe mine ma cheama Eva Anne-Marie, cam aceeasi chestie! Hi Hi!
Uite aici un nr de telefon pentru Clinica dr Michaela Frunza, e undeva lg primaria sector 5, o clinica privata, unde ai mai mari sanse sa dai de dr Herghelegiu, mai degraba decat la Euroclinic sau Sanador. Are program acolo doar miercuri de la 08H00-20H00. Uite nr de tel: 021/317 42 00. Incearca acum la ei, fetele de la receptie sunt fff dragutze, vezi ce zic. Bafta!!!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
CD27 spune:
rain_lover felicitari pentru printesa
La Sanador fac si eu morfofetala, la dr Meclea, la el a facut si cumnata si a nascut exact in ziua pe care i-a zis-o el (ma rog, i-a zis asta spre sfarsitul sarcinii), dar ei au fost multumiti de eco facute de Meclea
CD27 spune:
[quote]Originally posted by rain_lover
La Sanador? Tot la Iosup? Daca nu tot la el, da-mi un nume macar te rooog.Ideea e ca eu pe 1 iunie plec din tara si oricum e deja tarziu pentru morfofetala in iunie. Iar la CMU am sunat acum si m-au pus pe lista de asteptare,pe care mai sunt catvea persoane, doc fiind liber abia de la 1 iunie. Deja am intrat in panica, am tot sunat si nimic
De ce zici ca e tarziu, eu am morfofetala pe 30 mai, iar maine implinim 20s, deci atunci o sa avem deja 23s+
rain_lover spune:
Eva, am sunat dar din pacate pana in septembrie e ocupat dl. doctor!!!
Nu m-as duce la oricine, inca mai sper ca poate reusesc. Daca nu se decala, acum trebuia sa am 17 saptamani deci timp era...dar azi am aflat ca sunt in 19 si trebuie sa grabesc procedurile.
Mersi mult oricum!!
19+ Eva Maria
rain_lover spune:
CD27 pentru ca nu mai sunt in tara in iunie si vroiam sa o fac aici.
19+ Eva Maria