Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 26
JulyMorning spune:
Nici eu nu pot daca e intalnirea weekendul asta. Sper sa nu.
Boo da, ai dreptate, par a fi 2 chestii diferite. Eu nici n-am ajuns la baby design, am vazut doar site-ul lor si preturile mi se par enoooooorme in comparatie cu site-ul ala unguresc. Am zis eu atunci, aceeasi mobila la baby design era 62 de milioane, la unguri era 29!!! Mi se pare nesimtire crasa. In fine... poate tu o sa primesti niste preturi mai omenesti
Noi oricum tre sa renovam inainte
Mi-e rau cand ma gandesc.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S22+
piolica spune:
july, merci mult. ne luam de mina cu fetitze!
inca nu ne-am gindit la nume, noi trebuie sa gasim un nume care merge in ambele limbi- este cam greu. Mi-ar fi placut Anna, dar l-a luat cumnata-mea, imi mai placea si Mathilde - dar si pe asta l-a luat tot ea.
. ea a nascut-o pe Mathilde joi noaptea in Canada, iar noi am aflat vineri dimineata inainte de a merge eu la ecografie si sa aflu ca vom avea o fetita. Cind mi-a zis sotul meu ca o cheama Mathilde, mai ca am tipat ca mi-a luat numele! pe moment chiar m-am enervat. //astia in Franta anunta numele la nastere, nimeni nu stie ce si cum, eu i-am spus sotului meu ca eu nu pot sa tin secret fata de mama sau de sora-mea, asa ca trebuie sa-si ia gindul de la asta//. mi-ar fi placut si Carla, dar deh e sotia presedintelui si tare mi-e lehamite. Imi placea si Chloe, dar nu prea merge cu numele de familie... si tot asa. Numele Maia al tau imi place tare mult, dar trebuie sa vad cum suna pt francezi.
si ca sa nu ma mai lungesc, nu stiu ce nume sa-i punem... ne mai gindim.
22+ 
minunea
burtica
Tunisia_2008
tzitziri spune:
Doar ce se duce omul la doctor si voi ati si umplut 10 pagini
.
Am fost in speranta poate fac si "o mica eco", dar la spital nu am putut....o sa astept pana saptamana viitoare.
Am facut doar control pe masa si dr a zis ca e ok colul si ca garanteaza ca nu o sa am nimic pana la morfofetala...nu stiu nimic de lungime sau altele, dar deocamdata imi e suficient sa imi treaca paranoia.
Iar in timp ce altii asteapta la usile doctorilor cu alte burticoase (ce e drept, mult mai mari), voi umpleti pagini intregi..pai asa ne fuse vorba?
.
Felicitari tuturor celor care ati fost la eco si ati vazut bebelacii...de-abia astept sa mergem si noi saptamana viitoare!
M-am amuzat de "greutatea ideala" a lui bebe..si eu care credeam ca doar la modele exista asa ceva
....noi nu suntem asa supli sa fim ideali.aveam la ultima eco (16 sapt) vreo 170 gr![]()
18+
piolica spune:
Boo, frumoasa mobila. si daca o iei de la fabrica, poate scoti niste preturi mai bune.
haideti sa va spun eu o chestie. linga sora-mea, pe la piata alba iulia, intru intr-un magazin super design cu mobila pentru copii. aveau 3-4 dormitoare care aratau beton. tineti-va bine, un patut costa cam 500 de euro, iar un dulap pe la 1000 de euro. e din lemn masiv, se fabrica in Romania, cica intr-un sat de pe linga bucuresti, si pina acum a avut loc de desfacere numai in State. de citeva luni au deschis acest mic show room la Bucuresti. intr-adevar, mobila arata extraordinar de bine si este din lemn masiv. este o placere sa o atingi, insa si 1500 de euro pentru doua piese de mobilier.... mi se pare cam exagerat.
insa, pentru cei cu super bani, cred ca este super ok.
daca vrei sa va bucurati ochii, magazinul este pe partea dreapta cum va duceti catre Piata Muncii de la Piata Alba Iulia.
22+ 
minunea
burtica
Tunisia_2008
clau_geo spune:
legat de nume mie mi-ar place daca e fata sa ii pun Irina Larisa sau Irina Gabriela si daca e baietel Marc David sau Matei Stefan. Insa lucram inca la nume ca nu sutem foarte hotarati :)
20+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
JulyMorning spune:
piolica asta cu numele cu cumnata, am patit-o si eu asemanator... m-a inrebat cumnata acu un an, cand am pierdut sarcina trecuta daca am preferinta de nume si i-am zis ca Maia... dupa juma de an, cand am anuntat familia ca sunt insarcinata a zis ca ea a ales numele pt viitorii ei copii... maia si luca. Sa lesin nu alta. Apoi mi-a zis ca spera sa nu pun numele asta copilului, desi stie ca-mi place. Pana azi nu am anuntat-o ce nume am ales, azi cand i-am zis ... mi-a raspuns ca in fine, o sa le cheme la fel pe verisoare..
deh.. familia. Sper sa faca cat mai tarziu bebe ![]()
gata, plec in oras sa caut de imbracat pt cununie, sper sa reviu victorioasa ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S22+
Nocom spune:
Good morning si de la mine fetelor :)
Abia reusesc sa tin pasul cu cititul, d-apai cu scrisul.....
!
Va dati seama ca pana am reusit eu sa-i fac galerie lui nushu pt eco, ea a si venit cu rezultatul!!!! Acum pot direct s-o felicit pt bb boy, stiu ca asta isi dorea!!! Sa fie sanatos si norocos!!!
Aceleasi felicitari pt aly_c si ilia, si unele mai speciale pt rain si piolica caci bebei lor sunt fetite si fetitele au nevoie de mai multa atentie.... :)
v_drag si tie felicitari pt bebe si stiu ca e greu sa astepti sa vezi ce ee, dar asa sunt unii bbi mai..... cu cornite.... PUP
felicic, si eu cred ca rudele tale sunt bine intentionate si voar sa te ajute, nu sa te insulte cand iti ofera lucrusoarele copiilor lor.... de fapt asa se face in familie, intre prieteni... Vorba fetelor, poti lua doar lucrurire care nu sunt foarte personale (nu hainute) si pe care nu are rost sa dai banii, chiar daca asta nu este o problema pt voi... Oricum, eu nu vad rautatea rudelor, dimpotriva... Si eu am avut multe chestii de la cumnata-mea, scaun de masina, leagan, scaun de masa..... si mi-au prins tare bine, si nici la noi nu se pune problema de bani..![]()
![]()
zambet mic, felicitari pt fluturasi... sau poate pt lovituri in toata regula.... Asa-i ca e un sentiment minunat? Si eu am inceput sa-mi simt bebelina din a doua zi de pasti, dar direct cu super lovituri, nu fineturi de fetita....
monica_dicut si eu as iesi cu voi la terasa, fara sot, caci cineva tre sa stea si cu copilul.... Dar daca ati vrea sa ne vedem la o terasa in Herastrau ar putea veni si ai mei, copilul s-ar mai juca prin parc cu tac-su.... Si sunt multe terase faine dintre acre putem alege..... Acum, cum vrea majoritatea..... Dar eu incerc sa vin oricum... Treceti-ma pe lista!!!
Si nu in ultimul rand pt teomaria:

19+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
piolica spune:
July, nu-mi vine sa cred!!!! eu nu pot spune aceeasi chestie despre cumnata-mea, pentru ca efectiv o ador pe fata asta (de fapt ne adoram reciproc, mama ce modesta sint!!!!). cred ca avem aceleasi gusturi si gata, niciodata nu am vorbit de nume cu ea.
EDIT: mi-am dat seama ca din mesajul anterior se intelegea ca ea ar fi stiut ca eu vreau Mathilde si mi-a luat numele. Nicidecum! Numele asta era in capul meu, ea habar nu avea... eu m-am bosumflat cind am auzit ca ea i-a pus acest nume fetitei ei, ea saraca nici nu stia de asta. Cind o sa-i spun cred ca o sa rida!
ea are o fetita de 2 ani si 4 luni pe care o cheama Anna (iar asta e numele bunicii ei), plus pe Mathilde de vreo saptamina si ceva. Cred ca daca sarcinile noastre ar fi fost mai apropiate, am fi vorbit de nume ce si cum si am fi ajuns la un acord. mi se pare cam nesimtire din partea cumnatei tale sa-ti ia numele si sa mai si declare ca le va chema pe amindoua fetitele la fel. chiar ca nu e corect. sint o sumedenie de nume pe lumea asta, ar putea sa-si aleaga si ea un altul, stiind ca tu vroiai acest nume, iar fetita ta oricum va avea acest nume! asa ca sa-si mai puna pofta in cui!
si daca ea n-o sa faca o fetita? la asta s-a gindit?
nu vreau sa fiu rea, dar astea care isi fac astfel de planuri sa intre putin pe la aspirante si sa vada ca socoteala de acasa nu e ca cea de la tirg.
spor la cumparaturi. sa ne spui ce ti-ai cumparat.
Nocom, merci mult. ne luam de minutza cu fetitzele noastre. i-ai spus baietelului tau despre fetita din burtica? cum a reactionat?
22+ 
minunea
burtica
Tunisia_2008
CD27 spune:
Mikul meu ar avea si cu cine semana mai grasunel, eu am avut 4.800 la nastere si sotu 4.600 hi hi 
, gata nu ma mai las prada paranoia...totul va fi bine![]()
De venit la intalnire eu vin oriunde, ma aduce 'mister' (ca eu nu stiu sa conduc, desi am permis de un an si ceva)
)
Acum imi amintesc o discutie de dimineata...cu ciorapii/dresurile...eu mi-am luat unii speciali de gravida....
a 2 pereche cu care am luat tzeapa, au o dunga exact pe mijloc, cand ii dezbrac, pac exact pe mijlocul burtii e dunga, asa ca...nu dati banii aiurea, au mai fost si vreo 300 mii![]()
iepurila spune:
Felicitari Nusha!!!!! Ce bucurie!!!!
Cred ca o sa-mi fac si eu o programare la Avicena. Ce ziceti sa o fac de pe acuma? E aglomerat? Eu abia pe 7 iunie fac 20 sapt
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.