Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

am dormit si eu o ora juma si deja ati scris 9 pagini:)), ce spor aveti:)
nushulica si ilia, felicitari pt bb boy, sa fie sanatosi
piolica, felicitari pentru fetita
teomaria, am stat internata la A2, et 2. asa scump e la avicena?eu am dat 80 ron la damaceanu:d.tie ti a dat cd?esti multumita de inregistrare?ca as merge si eu la avicena, mai mult pt cd.
iepurila, damaceanu e o ea...e cam pretentioasa, sincer as fi fi vrut pe altcineva, dar dr meu mi a zis ca pot merge unde vreau, numai ca vrea neaparat si parerea ei:d...asa ca am mers s la 15 si la 21 sapt la ea.lasa sa asiste si sotul, numai ca trebe sa intri mai intai u si apoi sa i zici ca vrei sa asiste si sotul si l cheama ea,intrebari nu prea am pus pt ca oricum povesteste ea intr una si eu eram fascinata de ce vedeam.

21+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

rain_lover, acum incepe paranoia la mine, baietzoiul meu cica avea 19s+3z la eco si era gras de 304 grame...aa...cam grasun, vad ca media ar fi cam 205...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD27, merci frumos. eu asta imi doream. sint atit de fericita, plutesc.
hai, cine mai vine cu carucioare roz, nu de alta, dar gravidutele noastre chiar ne-au invadat cu carucioare bleu.... iar noua ne place, ca sa avem si noi parteneri pentru fetitele noastre!!!!

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

multumesc ca m ati trecut in lituta cu un
daca aveti timp, poate modificati si dpn...11.09.2008
multumesc

21+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

piolica uitai sa zic, ma scuzati Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica V-ati gandit la nume?

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Boo asta e una din ele... http://www.minimano.hu/termekeink/58/60/faktum_kolibri_narancs_szoba.html
Din cate am vazut eu, astia de la Bbay design au si mobila asta... nu-mi dau seama daca e aceeasi, nu prea am timp chiar acum sa stau sa fac comaparatii...

Inseamna ca astia or fi. Am intrat pe site la Baby Design si acolo scrie ca au colaboratori din Ungaria pe Faktum. Pe site-ul asta trimis de tine vad ca la fel ii cheama si mai au si aceleasi poze. Ori Faktum astia sunt altii decat cei de la Araciu si Baby Design lucreaza cu amandoi, ori importa si aia tot de aici. Ma rog, nu conteaza foarte mult asta, cred ca mai important e pretul. Cand aflu cat costa iti zic si facem atunci comparatie.

Deci intalnirea s-a stabili pt weekendul asta? Si mie cred ca mi-a scapat asta .. Eu acum vroiam sa merg dupa mobila

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

CD, nu ai de ce sa iti faci griji in legatura cu greutatea. unii bebici au la nastere 2.5 kg si altii au 4 kg, desi se nasc la 9 luni! Lasa copilul sa creasca! Sa fie sanatos, frumos si grasan!!!!

18+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

july, merci pentru detalii.. cred ca o sa ma programez si eu unde am facut dublu test pentru o astfel de ecografie, pentru ca vreau sa masoare tot, tot, tot... la doctorul meu stau de obicei cam 10-15 minute, iar el mi-a spus ca el masoara de fiecare data tot. ma trimitea la o ecografie speciala pentru inima, pentru ca o am pe mama bolnava cu inima (si asta a fost la cererea mea), insa cred ca e mai bine sa ma duc la morfofetala si daca gaseste ceva suspect sa ma duc la asta speciala pentru inima.

aly_c20, merci frumos .

ce va invidiez ca va intilniti, daca ati fi pus intilnirea asat saptamina trecuta, as fi venit si eu. of, of, of....

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

CD27, eu am pus alea sa va ajute nu sa va panicheze !!! Al tau e mai grasunel, fii mandra de el!

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Fetele... nu va mai panicati, al meu bb cand am fost internata la 19 s si 6 z avea 300 gr si 14 cm si dr. a zis ca tare bine, asa ca stati linistite fiecare se dezvolta in ritmul sau, plus ca, conteaza si statura parintilor.

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput