Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
Boo spune:
eu am simplificat, port din aia cu banda
adevarul e ca nici nu merg pe jos, sunt ba in masina .. ba la servici .. ba acasa. deci nu prea ma bate vantul ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Codruta27 spune:
Pai si cu cine sa semene baiatul slab, CD???
Nici nu stiam ca exista ciorapi de gravi. Eu tot din aia obisnuiti port. Nu ma incomodeaza deocamdata!
Pioloica,
sa traiasca frumusetea de fetita!!!! Sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa, si fericita!
18+
Vlad
Bebe mic
alinushca spune:
quote:Mama lu' Eva Maria, din cate m-am docomentat eu, diagnosticul asta se pune ecografic putin cam greu. O cat de mica diferenta in forma uterului ii poate pune in dificultate pe unii ecografisti. Sa stii ca eu am fost la unu' care prima data mi-a zis ca e septat, a doua oara a uitat de prima oara si mi-a zis ca e "bicorn", a treia oara a uitat si mi-a zis ca e OK. Iar restul de medici care m-au vazut la ecografie nu a zis nici unul nimic de genul asa ca m-am obisnuit cu ideea. SI eu am citit ce scrie pe net si nu e imbucurator. Dar care sunt sansele ca sa ai intradevar chiar ce zice acolo?
Originally posted by rain_lover
Fetelor, m-a pus ala cu cornitze sa caut interpretari ale rezultatului de eiri de la eco si m-am panicat rau. Sper sa stiti voi cate ceva.
"Uter bicorn, cu sept 26,6 mm" asta e cea mai mare panik.
Ati mai auzit de asta? Doctora si ecografistul mi-a spus ca e ok, dar dand un search pe google am constatat ca nu e chiar asa.
Si another question: pe eco de 19-20 voua ce v-a scris? ce a masurat?
Poate e paranoia dar please help!!!19+
Eva Maria
Fetele eu nu pot sa va fac capitol ca fuuuug. Dar faceti unul ca ne dau moderatorii afara daca mai scriem aici multe pagini!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
15+
piolica spune:
Codruta, merci
. vad ca tu ai un baietel pe care o sa-l cheme Vlad, imi place foarte mult numele asta. suna asa a ''boier'', cel putin asa imi suna mie.
22+ 
minunea
burtica
Tunisia_2008
clau_geo spune:
Pana la urma a ramas intalnirea pt weekendul asta?
20+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
monica_dicut spune:
Fetele, eu am zis weekendu viitor ca asta nu pot nici eu ca plec si plus ca ploua weekendu asta. Abia de lunea viitoare se face frumos.
Hai ca fug si eu. Nu stie nimeni sa faca capitol nou?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
piolica spune:
monica, mama cite chestii aveti deja pentru Andrei! eu nu am decit o pereche de sosetele roz, pe care le-am luat cum am aflat ca vom avea o fetita.
22+ 
minunea
burtica
Tunisia_2008
rain_lover spune:
, un capitol nou necesitam!!!
Ce sa facem daca vorbim si vorbim...si vorbim
?
Eu nu stie a face 
19+
Eva Maria
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Cercetand lista mi-a venit si idee de 2-3 nume de la care ar fi dragutz sa avem ceva mai multe vesti/povesti/noutati: A_rose, Nerantula, Anis, Danucu, Elyia, Pisik4ever, etc.etc.etc. Pe unde sunteti fetelor, ne lasati asa sa scriem romanele odiseei de unele singure?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded15+
![]()
Prezent!
Io-s aici, cu voi, tot timpul, nu trece ora sa nu arunc un oki pe la odisee, dar ritmul in care scrieti e infernal, ma simt de parca as intra intr-o hora in viteza si io cum nu-s mare dansatoare ...
Noi suntem bine, in general, maine mergem la eco morfo de 20s la Pop (am programare din ianuarie!
) si avem mari emotii .. sa vedem daca mai sunt acolo chistuletele sau daca, Doamne-fereste, nu or fi aparut altele Baietelul nostru, pe numele lui Gruia
.In rest, sunt putin dezamagita ca speram sa nu ma ingras prea tare (la statura mea :(( ), insa deja am luat 4,5kg si cresc vertiginos
Aaaa, si asteptam cu nerabdare cununia, la mare .. pe 17 mai ... da, si la mine a incercat maica-mea sa imi spuna ca nu e bine (are un odios stil de a-mi strica bucuriile uneori!
), dar am respins 'teoria' foarte categoric si a ramas cum am vrut noi, sa ne casatorim intr-o zi inflorita si insorita si plina de speranta ca relatia noastra va fi mult mai puternica decat niste superstitii stupide!Va pup, ca e muuuult de lucru :((

19+ 
Haiduc iubit