Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am reusit sa termin "romanul" de azi
Felicitari celor care au avut eco si si-au vazut bebeii, vad ca se aglomereaza la categoria baietei... In curand trecem de la o echipa de fotbal la un campionat intreg. Din pacate nu pot sa vad nici o poza de la servici, am restrictionat accesul.
Eva distractie placuta diseara
Vin si eu la intalnire, daca e pe terasa e perfect. Dar trebuie o masa maaaare la cate o sa fim

Eu ma tot agit cu mobila de bebei azi. Va spuneam ca vreau sa merg sa o iau de la o fabrica, nu as lua din magazin de aici ca e mult mai scumpa. Ce ziceti de asta ? Am nevoie de o parere
http://www.pinolino.de/katalog/assets/s2dmain.html?http://www.pinolino.de/katalog/530257972600847d7/index.html - la categoria Kinderzimmer Massiv - o chema NINA
vad ca nu merge sa dau link direct

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Mie ca nume de fete imi plac horia, mihnea, sebastian... si luca
. Da' e plina odiseea de luca.

Si pe fetita voastra o s-o cheme Horia sau Mihnea? Sa nu te superi pe mine dar m-a amuzat ca mi-am inchipuit cat esti de emotionata si fericita, cum am fost eu vineri.

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Jully parca era Medsana Primaverii?

Cat te-a costat si daca a trebuit sa vii tu cu cd, dvd sau stick?

ca eu pe 23 tot acolo merg la Herghelegiu si m-ar interesa

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by Boo

Am reusit sa termin "romanul" de azi
Felicitari celor care au avut eco si si-au vazut bebeii, vad ca se aglomereaza la categoria baietei... In curand trecem de la o echipa de fotbal la un campionat intreg. Din pacate nu pot sa vad nici o poza de la servici, am restrictionat accesul.
Eva distractie placuta diseara
Vin si eu la intalnire, daca e pe terasa e perfect. Dar trebuie o masa maaaare la cate o sa fim

Eu ma tot agit cu mobila de bebei azi. Va spuneam ca vreau sa merg sa o iau de la o fabrica, nu as lua din magazin de aici ca e mult mai scumpa. Ce ziceti de asta ? Am nevoie de o parere
http://www.pinolino.de/katalog/assets/s2dmain.html?http://www.pinolino.de/katalog/530257972600847d7/index.html - la categoria Kinderzimmer Massiv - o chema NINA
vad ca nu merge sa dau link direct

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mie imi place dar am asa un feeling ca aia Jannis e facuta de ungurul meu.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am mai adaugat vreo cateva din carucioarele anuntate la lista. Cred ca vreo 2 le-am ratat asa ca cine nu se vede pe-acolo sa imi zica.

Cercetand lista mi-a venit si idee de 2-3 nume de la care ar fi dragutz sa avem ceva mai multe vesti/povesti/noutati : A_rose, Nerantula, Anis, Danucu, Elyia, Pisik4ever, etc.etc.etc. Pe unde sunteti fetelor, ne lasati asa sa scriem romanele odiseei de unele singure?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Fetelor, m-a pus ala cu cornitze sa caut interpretari ale rezultatului de eiri de la eco si m-am panicat rau. Sper sa stiti voi cate ceva.

"Uter bicorn, cu sept 26,6 mm" asta e cea mai mare panik.

Ati mai auzit de asta? Doctora si ecografistul mi-a spus ca e ok, dar dand un search pe google am constatat ca nu e chiar asa.
Si another question: pe eco de 19-20 voua ce v-a scris? ce a masurat?

Poate e paranoia dar please help!!!

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Da' de Oana_sm mai stie cineva ceva ? Ca parca nici ea nu a mai aparut ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

eva va doresc tot binele din lume
aniversare frumoasa!
july cred ca de emotionata ce esti,nu?

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by Boo

Da' de Oana_sm mai stie cineva ceva ? Ca parca nici ea nu a mai aparut ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Scrie mai mult la mamicile de iulie-august si e ok am vazut eu ca a postat de curand.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Boo foarte frumoasa mobila, da de unde o poti lua ca vad ca sunt in Deutchland?? E lemn masiv?

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput