Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

daca e cu jumatati io-l iau ca e invatat sa se sacrifice dupa fundu' meu la diverse intalneli si-l pt asta, da sincer cred ca ar fi cam naspa pt ei, noi avem subiecte in comun, pitici pe creier si paranoia, ei ne au doar pe noi cu cele amintite mai sus
ramane la decizia majoritatii daca-i chinuim dupa noi sau ii punem sa ne duca/aduca , sau ii lasam acasa la sport la TV

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Uau fetelor de cand va citesc ,dar a meritat sunt numai vesti grozave.
nusha felicitari ptr.baietel, sa creasca mare si sanatos.M-am emotionat ca deja ai luat jucarie.Ce frumos!!
ilia si tie ,plin de baieti numa bine pentru fetitzele noastre.
musette si mii de
july emotionant,n-am cuvinte.Mi-au dat lacrimile asa e de frumos filmuletul.Mi s-a facut dor de bb-lina mea
tuturor fetelor

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Musette, eu ma gandeam ca ar fi cam aiurea pt ei. Hai ca noi ne cunoastem, avem subiecte de discutie, dar ei... eu stiu. Vorba ta, cum vrea majoritatea.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Am senzatia ca s-a umplut de baietei pe la noi!!!

Lasa ca vin si fetie din urma :) ca eu asta cred ca o sa avem

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

aaa, nume de baietei ce-mi plac mie poate ajuta: vlad (daca cumva Adnana va dobandi puta, asa o s-o cheme ), david, dragos, tudor, cristi, costin
cam astea ar fi

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nushulica, felicitari pentru baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hai ca ma uitat sa le fac galerie celor care merg azi la eco

Haideti fetelor cu vesti bune!!!!

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Vin si io, vin si io! Si p-al meu nu-l aduc! Imi aduc fiara daca stam la terasa . Si io as prefera la terasa, la soare, la calduricaaaaa...
Multumesc inca odata pentru felicitari, fetele
Andreea aveam ciclul relativ regulat, nu ceas la 28 de zile, ci la 27-32, cam asa. Insa stiu sigur ca ovulatia n-a fost fix la 14 zile de la UM ca am avut de tinut un tratament dupa ce mi s-a terminat ciclul si n-am mai facut sex... abia cam in a 16 zi cred ca am prestat ceva.. ... deci e posibil sa fie putin mai micuta bebelina.
Nusha, felicitari, sa fie voinic si sa doarma ca ma'sa, sa nu o streseze prea mult noaptea
Mie ca nume de fete imi plac horia, mihnea, sebastian... si luca
. Da' e plina odiseea de luca.

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu nu vin cu sotul dar nu ma deranjeaza sa fie si sotii vostri daca ei se simt bine.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Hai ca am ajuns sa scriu si eu, ca pana acu a trebuit sa vorbesc cu toata lumea despre eco, m-au invadat colegii sa le arat filmuletele... mai,mai.. ce mai muncesc si eu.

Deci noi suntem bine, avem o fetita miscareata, cum a pus nenea doctorul sonda, noi am prezentat... fundul !!
A iesit cu o saptamana mai mica decat varsta cronologica dupa UM, dar doc a zis ca e ok, e in grafic si e bine, are toate organele, toate ce trebe. Am facut poze si filmulete, am pus filmuletele pe google video, postez si link-urile mai jos :). Pe dvd-ul pe care l-am primit se vede muuuuuult mai clar si mai bine decat pe net, nu stiu ce naiba a facut google-ul cand le-am uploadat. Am IR-ul marit pe stanga, pe dreapta e in limite normale. Vineri ajung la doctorul meu sa vedem ce zice. Am stat la Herghelegiu la eco vreo 40 de minute, al meu a fost cu mine si statea la capul meu, acolo avea loc... la un moment dat cred ca s-a emotionat rau de tot, ca m-a luat de mana si nu mi-a mai dat drumul pana la sfarsit. Iar cand am plecat, a inceput sa comenteze ca seamana cu mine, ca are nasul meu, buzele mele.... . Io am zis clar ca seamana cu soacra-mea.. hihihihi.
Seara cand am ajuns acasa am bagat dvd-ul sa vad si io ce filmulet mi-a dat si al meu a inceput sa strige cainele, sa vina sa o vada si el pe Maia , iar azi-dimineatza a zis neaparat sa ii zic buna dimineatza din partea lui.
Cam atat. Cred ca incep sa constientizez ca o sa am bebe... nu-s prea sigura
Felcitari fetele de la eco si tinem pumnii pt cele care merg azi

Filmulete fasolica:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2501564467733021488
http://video.google.com/videoplay?docid=8131749631705569184
http://video.google.com/videoplay?docid=383071237627656941

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Unde ai facut tu eco si la cine ca nu mai stiu?

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput