Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
onutzu81 spune:
Yupeee Nushulica
felicitari !!!
Sa va traiasca baietelul ! Exact pe sufletul tau, nu?
18+
atat mai avem 
creste minunica
poze
musettepink spune:
Clau multumesc mult!!!!!!!Abia astept sa aflu ce ascunzi in burtica tu!!!!!!!!!!
Nushulica felicitari!!!!!!!!Deci cum o sa-l cheme?Am si eu un fix!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+
LUCA
POZE
monica_dicut spune:
NUSHA 

FELICITARI!!!!!!!!
Absolut incredibil cati baietei. DEja sunt convinsa ca se vor mai transforma cate unii in fetite
Sa nu dati cu rosii ![]()
Buuuun, pai atunci ramane pe weekend-ul viitor, sa vedem daca merge sa facem rezervare. Intrebare: ne luam sotziorii cu noi
?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
iliaFELICITARI!!! Inca un baietel
Chiar ca e odiseea baieteilor.
Vorba cuiva, cum ar fi ca la urmatoarea eco sa se transforme in fetitzecred ca m-as prapadi de ras
alinush, nu se baga nimeni
Aloooo, Bucurestencele, nu vreti sa ne intrecem in burti la o terasa???????????????????????????????????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
eu vreau dar ceva mai spre sf lunii sa pot iesi si eu din casa si sa se faca cald asa cum au prommisx la meeteo
20+mamica de
zambetmic spune:
nushu, felicitari pt baietel!
ma bag si eu la intalneala, cu cele trei conditii (deja sunt multe
) amintite de fete: sa nu fie fum (au am astm ... e belea daca inhalez fum), sa nu fie departe de parcare (de ... lenea e cucoana mare) si sa nu ma bata soarele in cap (mai ales ca-s bruneta si se incinge repede)
mi-am programat intalnirea de iunie cu guguloiu', ca doar nu pot lasa o luna fara sa-l vad
, am deocamdata asigurata intrevedere de mai si iunie, in functie de ce vor spune in mai vad programarile pe mai departe
18+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
musettepink spune:
Moni cum hotareste majoritatea,ma intreb cum s-or simti ei in atatea dicutii femeiesti...

![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+
LUCA
POZE
clau_geo spune:
Onutzu, Andreaa, Teomaria multa multa multa bafta la eci si sa vebnniti cu vesti foarte bune, nu bune

20+
mamica de
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Nushu ma bucur tare mult pentru tine
sa va traiasca feciorul si sa fie sanatos.
20+
mamica de
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
rain_lover spune:

FELICITARI NUSHULICA 

Si multa bafta celor care merg azi si maine la eco, sa vina cu vesti excelente!!

19+
Eva Maria