Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
feteleeee
E BAIAT!!!!!

IL IUBESC!@!!!
m-am oprit direct in mall si i-am luat prima jucarie din viata lui!!!

mai intru diseara ma duc sa sarbatoresc!!!!
16+ bebelushul
andreea_and spune:
Ma bag si eu la intalnire! Daca sunt 27-28 grade mergem la terasa, da sa aiba umbrele sa nu ne bata soarele in cap ca n-avem voie
. Si inauntru e bine, numai sa nu se fumeze. Cel mai bine ar fi in weekend zic eu ca unele fete lucreaza si mai avem si programari pe la doctori.
Pana la urma vin unde vreti da sa fie apropape de o parcare ca nu am voie sa merg prea mult. 
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
anca81 spune:
Nushulica, ma bucur mult pentru tine!!! Felicitari, sa va creasca mare 

O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
Codruta27 spune:
Eheeee, albinutelor, cum lipseste omul de pe forum, cum umpleti capitole intregi!!! Sunteti neobosite, mai mamici cu burtici!
Fug sa citesc din urma, dar nu puteam sa nu va pup mai intai!

18+
Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
Eva, desi vin cam tarziu cu urarea felicitari multe pt aniversare, sa fiti sanatosi si fericiti 100 ani 
Nusulica bafta multa multa la dr.

Mussette, ma bucur tare mult pt tine si
, sa-ti fie sanatos baietelul si sa se faca mare
20+
mamica de
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
ilia_99 spune:
Multumesc tare pentru urari! Si voua sa va mearga toate din plin!
Da' acuma ca m-a intrebat Musette ma tot gindesc: ce nume sa-i pun? Care aveti vreo idee? Ma ajutati..? Pleeeeease...
Ma bag la intilnire!
15+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Hai ca am ajuns sa scriu si eu, ca pana acu a trebuit sa vorbesc cu toata lumea despre eco, m-au invadat colegii sa le arat filmuletele... mai,mai.. ce mai muncesc si eu.
Deci noi suntem bine, avem o fetita miscareata, cum a pus nenea doctorul sonda, noi am prezentat... fundul !!
A iesit cu o saptamana mai mica decat varsta cronologica dupa UM, dar doc a zis ca e ok, e in grafic si e bine, are toate organele, toate ce trebe. Am facut poze si filmulete, am pus filmuletele pe google video, postez si link-urile mai jos :). Pe dvd-ul pe care l-am primit se vede muuuuuult mai clar si mai bine decat pe net, nu stiu ce naiba a facut google-ul cand le-am uploadat. Am IR-ul marit pe stanga, pe dreapta e in limite normale. Vineri ajung la doctorul meu sa vedem ce zice. Am stat la Herghelegiu la eco vreo 40 de minute, al meu a fost cu mine si statea la capul meu, acolo avea loc... la un moment dat cred ca s-a emotionat rau de tot, ca m-a luat de mana si nu mi-a mai dat drumul pana la sfarsit. Iar cand am plecat, a inceput sa comenteze ca seamana cu mine, ca are nasul meu, buzele mele..... Io am zis clar ca seamana cu soacra-mea.. hihihihi.
Seara cand am ajuns acasa am bagat dvd-ul sa vad si io ce filmulet mi-a dat si al meu a inceput sa strige cainele, sa vina sa o vada si el pe Maia, iar azi-dimineatza a zis neaparat sa ii zic buna dimineatza din partea lui.
Cam atat. Cred ca incep sa constientizez ca o sa am bebe... nu-s prea sigura
Felcitari fetele de la eco si tinem pumnii pt cele care merg azi![]()
![]()
![]()
Filmulete fasolica:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2501564467733021488
http://video.google.com/videoplay?docid=8131749631705569184
http://video.google.com/videoplay?docid=383071237627656941
_
Our future determines our past
Fasolicade S22+
Felicitarii pentru bb si filmultele, te trec fiorii cand le vezi si te misca profund :)
de abia astept sa merg si eu peste 3 saptamani la eco sa aflu ce e si cum e.
20+mamica de
andreea_and spune:

Felicitari Nushulica
!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos, imi inchipui ce bucurie pe voi, ca baiat iti doreai, nu?
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
musettepink spune:
Monica bine daca e asa caldut!!!!
Muuh acu am vazut ca ai mai adaugat ceva la mesaj!Merci!
Andreea-And imi pare rau ,nu am stiu povestea cu sarcina ta.Important e ca acum avem puiuti sanatosi

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+
LUCA
POZE
alinushca spune:
Nushulica Eram sigura! De fapt odiseea asta e prea clar dominata de baieti dintr-un motiv misterios.
Felicitari si sa va bucurati de el. Dar sa nu ii luati prea multe jucarii!!
Tre sa rezistati tentatiei ca ce e prea mult strica. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+