Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nushulica, FELICITARI pentru BAIETEL!

vad ca e o de baietei.

22+
minunea
burtica
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andreeeeeeeeeea Ilia ceruse "opinii" referitoare la nume. Pe fetita noastra o sa o cheme Maia Teodora.
Clau dap, la medsana primavarii, la herghelegiu am fost. M-a costat 410 lei (era sa lesin cand a zis, eu stiam de vreo 300 de lei) si mi-au dat ei dvd si poze, nu m-am dus cu nimic. Vezi ca ti le da filmuletele in format .vob (adica doar un player de dvd ti le citeste). Eu a trebuit sa ma chinui sa le convertesc in mpeg2 sa le pot pune pe net. IN rest, pe dvd imaginea este de o calitate foarte-foarte buna, nici nu se compara cu ce se vede in link-ul postat de mine. Nu stiu de ce google-ul mi-a "taiat" din rezolutie.
Boo inca n-am deschis link-ul de la tine, nu merge prea bine, da' o sa studiez intens si sa mai vii cu idei :p

later edit: andreea, am vazut ca ai editat mesajul... nu era cazul, pricepui aluzia si nu m-am suparat, doamne fereste. Ba din contra, mi-a placut mult

_
Our future determines our past
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Buna la fete...

Cred ca m-apuca iara....si asta din cauza unei alte probleme...lipsa dungii negre de pe mijlocul burticii "dark line" la aceasta varsta a sarcinii de 18 sapt. Oare e normal de n-a aparut pana acum??...mai sunt printre voi care nu au nici urma de dunga ca si mine?? Stiu ca e ceva legat de melanina...acu ma intreb daca lipsa ei are si consecinte sau daca ar trebui sa-mi spuna ceva...

Sanatate la mamici si pupici multi pe burtici!!

18+cu Mayah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Boo foarte frumoasa mobila, da de unde o poti lua ca vad ca sunt in Deutchland?? E lemn masiv?

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

pai am descoperit ca se face la noi mobila asta E o fabrica in Araciu, jud Covasna. Astept acum sa vad ce preturi imi dau, ca le-am cerut pentru setul asta..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo pfuai, nu stiu cum gasesti toate minunatiile astea, esti tare Sa-mi zici si mie preturi, pleaseeeeee. Ca io ma orientez spre ungurii lu' piolica daca nu si nu. Apropo, welcome back piolica din concediu

_
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July scumput dar merita orice puiutul, nu :)

Rain stiu ca am citit cate ceva despre uter bicorn insa nu imi mai aduc aminte unde, caut si iti spun.

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

July vezi ca am editat mesajul respectiv . Stiam de frumoasa Maia.
Fetelor eu nu stiu daca soatza mea se va simti bine dar daca ai vostri vor sa vina nici eu n-am nimic impotriva, numai sa nu fumeze . Al meu sigur ma va aduce/lua, daca vrea sa stea n-are decat.
As veni si eu cu un caine dar nu stiu cu care, ca am 7 .

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

andreea wowwwwww, chiar serios ai 7??? mama, mi-e rau... mai vreau si euuuuuuuu...

_
Fasolica de S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Al meu sot sigur nu va sta ca va zice ca noi discutam despre bebei si nasteri si el nu are ce sa faca :) dar ma aduce si ma ia cu siguranta.

20+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July nu pot sa-mi asum eu creditul ca Muuh e de vina de data asta. Ea mi-a zis de o fabrica in Sf Gheorghe si am tot incercat sa dau de ei si nu raspundea nimeni. Si din sapaturi am dat de altii. Adica de astia din Araciu. Asa ca avem chiar 2 optiuni acum

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput