Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen77 spune:
Salutare, fetele.
Ileana, bine ai revenit! Ma bucur ca esti mai bine, am vazut pozele cu copiii, care au crescut enorm , si voi aveti 2 bucati complet diferite, Ilinca blonda si Luc brunet, sunt curioasa cum o sa arate ai nostri cand or fi mai mari.
Ven, hai, mai, ca daca tu crezi ca acu e greu, imagineaza-ti cum o sa fie cand Mathias o sa mearga si o sa se dea la jucariile lui Markus , eu sunt terorizata de gandul asta deja , sunt convinsa ca o sa se lase cu urlete si batalii mari, da asta e. Deocamdata Mathias nu e mobil, cand o sa inceapa sa mearga de-a busilea si in picioare .. atunci sa te tii! .. na, halal te mai incurajez si eu, da mie perioada asta mi se pare cea mai faina la bebelusi, cand inca nu sunt mobili, au deja un ritm de somn si papa, peste 2-3 luni o sa inceapa partea interesanta. Cat despre prieteni care apar doar la usa, eu sincer le-as zice ca nah, cu 2 copii mici, e mai indicat sa sune inainte. Si noi patim la fel, cand suntem nevoiti sa facem chestii din astea adhoc, si dupa aia nu imi mai prieste toata ziua ... solutia: cand nu am chef de ceva, spun pur si simplu, chiar cu riscul sa se supere cunostiintele/prietenii.
fetele, noi maine plecam la mare, si vreo 5 zile chiar nu o sa scriu nimic, ma indoiesc sa am wireless in camera ... , asa ca va scriu impresii cand ma intorc.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
adriana spune:
Ileana, bine ai revenit.. bine ca esti ok... Ilinca e o dulcica... are o gurita si niste okisori, imi vine s-o mananc... Ea mai pastreaza aspect de bebe
Mai, sunt draguti, e mai greu ca sunt mici dar dupa aceea vine o perioada frumoasa, cand incepi sa te intelegi cu ei.. Dupa 4 ani e mai usor..
Acum e greu fizic cu ei, eu ma bucur de perioada asta, dupa 10, 11, 12 ani o sa vrem sa ne intoarcem la scutece Atunci cred ca va fi extenuare psihica, sa vorbim, sa ne intelegem, sa acceptam, etc... Mie de partea aia mi-e frica...
Pupici
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
super mami spune:
Neata'
Venim si noi cu noutati....
A venit si junioara. E mai mult decat ma asteptam. Am avut super noroc, jur. Face pipi doar pe un absorbant, n-a gresit nici macar o data. Kk face in acelasi loc. Asa ca nu-mi vine sa cred ca a scapat fara sa miscam un deget de cel mai mare stres.
Alta problema era prima noapte. Ma asteptam la scandal. Mai ales ca a avut voie noaptea doar intr-un perimetru mic. A dormit pana pe la 8 cand s-a dus Isabel sa o trezeasca.
E super caraghioasa si jucausa.
Deocamdaa n-a ramas singura inca. Daca si asta e ok....e al 2 lea catel destept pe care-l avem ( si n-am avut putini ).
Copilul e super fericit evident, altceva nu prea mai vede dar e normal ca e la inceput. O sa ne relaxam treptat.
Poate reusim si sa nu calcam jevrutul in picioare ca tare mica si nebunica e.
Ah, cand am auzit-o prima data latrand am crezut ca face Isa asa E pitigaiata si caraghioasa foc.
Ok, trebuie sa plec.
Revenim cu noutati si poze.
Am vazut pozele....dar nu mai am timp sa pov nimic.
Revin.Alexandra
vikinga spune:
Ah Ileana am vazut-o pe Ilinca frumoasa si dulce ca o bombonica! M-am uitat pe poze de acum citeva zile dar abia acum am timp de net mai in voie. Au fost niste amici din ro in vacanta aici si am normal am fost impreuna peste tot, pe tipa o stiu de pe forum si ea si sotzul sunt super de treaba.Ven am si eu perioade din astea full si o iau pe prioritati ca altfel nu tine. De ex cit au fost cei 2 amici aici nu prea am avut timp de curatenie si de strins, well n-a murit nimeni din asta parol suntem inca vii. Apoi daca e careva la mine, neamt, roman invata sa-si ia singur ce doreste, gaseste pahare farfurii, am doua frigidere, nici de sete ori foame nu muri inca nimeni la mine chiar daca s-au servit singurei. Si eu cind mai merg la nemtoaice cu copii mici fac la fel, d enu gasesc ceva intreb, am pus si cafea in filtru, ori dupa masa e lege intre noi astea cu copii sa ne ajutam. daca eu-s la vre-un gratar la ei ajut la strinsul mesei, farfuriile in masina de spalat, etc Si daca copii is cu foame, sete, somn, ma ridic si-n mijlocul discutiei merg in casa cu ei ii pun la mincat, dormit, ok mai repejor, mai scot cititul povestilor de ex, pun cite un cd cu povesti si asa trece ziua. Ma rog mai ca la nebuni asa, dar asta e. Perfectiune in toate cu doi copii nu se poate. Dar te inteleg perfect, vizitele neanuntate te scot din program rau de tot..Nici mie nu-mi pica prea bine. Si daca mai sunt si la ore de virf cu copii chiar e aiurea. In familii cu copii organizarea e totul.Super mami merg sa vad jucaria de plus, chiar asa cum o cheama? Mare lucru ca e asa isteata de mica! Si mai ales ca nu face scandal si doarme singura la locul ei! sa va mai zic ca eu merg noaptea sa-l invelesc pe Cooper? Copii dorm neintorsi si ciinele ma schiauna noaptea ca ii e frig! Si uneori chiar de 3-4 ori pe noapteVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
super mami spune:
Ileana va pupez pe toti, copiii sunt minunati. Bebelina e mare si scumpa foc.
Vik de catel schelalaind dupa paturica zau ca n-am mai auzit Viata grea ce are saracutulSa updatez nitel situatia noastra: jevrutul e minunat. Are un caracter...superb. Doarme de stinge, se joaca civilizat, a ramas si singura fara probleme....e perfecta. Ptiu sa n-o deochi ca ma uitam la ea cu coada ochiului dupa ce am scris mes dimineata
Problema e ca spre deosebire de duduia printesa balerina nu sta nenica la poze deloc. Parca rade de mine. Cum vede aparatul.....cum imi prezinta partea dorsala.
Pe langa asta nici nu-i fototgenica din cale'afara.
Mai exact: ne-au intrebat daca vrem sa o luam cu freza ursulet sau poodleleasca ca sa zic asa.
Si am ales varianta 2.
Asa ca are mutricica tunsa, e un poodle in miniatura. Cu alte vorbe....nu mai e ursulet de plus
Deci nu pici in kurulet la vederea dansei ca nu-i tocmai o frumusete.
Dar o sa fie !
E dulce, mica, desteapta si parca-mi citeste gandurile. Eh, va uram o seara placuta si va trimitem un pupic mare.Alexandra
super mami spune:
V-am trimis poze.
Am reusit sa-i fac cateva, tare-i nebunatica.
Pupacim natiunea Alexandra
ciuf spune:
Alexandra, dulce rau de tot Pepa. Taman bun de tinut numai in brate si zmotocit. Cred ca Isa e in al noulea cer cu o asa jucarie vie. Acum sa o vedem si ce grija va avea de el.
Fetelor, tata imi pleaca marti si stam un pic pe ace ca inca nu s-a eliberat nici un loc la gradinita pentru Eva. As putea sa o iau o saptamana cu mine la serviciu dar nu stiu daca sa indraznesc la mai mult. La etajul unde lucrez eu am o colega care de la o luna de cand a nascut vine cu fetita ei la serviciu. Lucreaza numai part-time. Daca ati vedea biroul ei (lucreaza in finante) zici ca e nursery room. Are pat pliant, bouncer, premergator, ventilator, carusel, etc. cand are sedinte roaga colega de peste "drum" sa stea cu fata cat lipseste ea. Asa ca ma gandesc ca as putea sa o aduc si eu pe Eva pana vedem incotro o luam cu ea.
Imi pare tare rau de tata ca il vad abatut ca pleaca. S-a atasat mult de copiii astia.
In rest, am profitat de vremea frumoasa si am tot iesit. Ba cu bicicletele, ba hiking, ba mers la pescuit sau la sala. We asta e pescuitul gratuit in Colorado. Asa ca incercam sa ne orientam catre un camping cu un lacusor care sa fie aproape de punctul nostru de vizitare si anume Dunele de nisip, unde sa putem face mai multe activitati: pescuit, mers cu bicicletele si balacit in apa.
Astazi e o vreme de cacao. Frig si ploua.
Incercam sa ii obisnuim pe copii sa doarma impreuna la pranz si singurei. Nu sa stau langa ei. Ieri a fost un fiasco, azi e Luca la gradi deci nu putem indeplini sarcina, sa vedem maine. Tata i-a obisnuit sa ii adoarma cu el in pat, dupa care o muta pe Evuta in cribul ei si el ramane sa doarma cu Luca.
We trecut fuseram in Denver la distractie. Am mers intai la un restaurant evreiesc unde am mancat o mancarica tare buna si aromata, mi-a placut multa ciorba lor de linte, si apoi ne-am dus la o discoteca. Ca doar nu puteam dansa cu burtile goale. Am fost cu nasii Evei. Discoteca era intr-o biserica. Noi ne-am dus la 9:30 ca sa prindem intrarea gratuita la fete si lectiile de samba. La ora aia parcarea era goala, ne puneam intrebari daca am parcat masina unde trebuia ca nu era nimeni pe acolo. La intrare in parcare, valetii ne-au mirosit ca nu suntem noi prea mari petrecareti si ne tot spuneau ca "stiti ca asta-seara e seara latino si avem ceva mexican issues". Asa ca va imaginati cu ce incredere ne-am dus noi acolo. La intrare, cand sa platim, la fel ne-au spus ca e seara latino si se mai intampla sa mai aiba ceva scandaluri. Mama, deja ni se taiase avantul. Cred ca daca mai auzeam a treia oara asta fugeam de imi sfaraiau calcaile.
Interiorul discotecii foarte fain. Era organizat pe etaje. Unul din barurile de bauturi era in altar. Foarte faina menajat locul acela. Stiu ca ideea in sine e nasoala, parca eram niste pacatosi. Dar din cate am inteles biserica a fost scoasa din folosinta si se pare ca este un succes in toata America.
Noi ne-am dus in sala principala unde se tineau cursurile de samba. podeaua era dintr-un parchet fain de tot si incaperea avea o acustica grozava. Dansatorul care ne-a predat era negru, cu o sapcalie shoki pe cap, si niste miscari in el de mi se fixasera ochii pe el. Timp de o juma de ora am invatat ceva pasi, dupa care am repetat tehnicile cand s-a dat drumul la dans.
Cand a venit puhoiul mare ne-a fost surpriza sa realizam ca noi eram cateva fete albe. Asa numarate pe degete. In rest numai mexicani. Si niste fete dubioase. Vedeam in fata mea numai vanzatori de droguri si prostituate. Nah, ca daca la atat ma ducea imaginatia. Dar date fiind imprejurarile ... fetele plinute rau de tot. Niste butuci de picioare la ele si aveau fuste scurte pana sub fund, decoltate cat se poate de mult, cu un anchior din ala pana la buric (fara sutien) de li se vedeau suncile si sanii. Hmm, ce ziceti? Cum vi se pare imaginea? sa mai spun cum dansau? Numai, ca stiti si voi. Ne-am dantuit si noi vreo ora jumate si ne-am carat acasa. Am zis ca ne mai ducem acolo dar in serile cand baga new wave, nu muzica latino.
Ceva poze:
Aici s-au tinut lectiile de samba:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.zvents.com/images/internal/1/1/9/3/img_3911_primary.jpg&imgrefurl=http://calendar.denverpost.com/denver-co/venues/show/18940-the-church&h=184&w=184&sz=39&hl=en&start=62&um=1&tbnid=17cX0E7jGv6VeM:&tbnh=102&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3D%2Bchurch%2Bnightclub%2Bin%2Bdenver%26start%3D54%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN
http://extras.mnginteractive.com/live/media/site36/2007/1226/2007122620071228_F14_AE28KAT~p1_200.JPG
E tot ce am gasit pe net.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
Lume, lume, nu am dezertat, doar ca nu am mai intrat pe forum. N-am apucat sa va citesc din urma.
Suntem ok, ne pregatim de plecare in Ro, cu revenire in septembrie. Au dat si pe la noi caldurile in sfarsit, cred ca am intrat in iarna direct in vara, azi au fost 34C, maine vor fii la fel.
Fug sa culc grupa mica, mai ales ca a dat scularea la 6:30 azi dimineata. V-am pupat si promit sa mai revin.
carmen77 spune:
Fetelor, am citit o postare a lui Yael la scandinavi si am zis sa va impartasesc si voua ... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114073 . Deci intra si ea in randul mamicilor cu 3 bebelasi . Felicitari, Izzy, si nastere usoara si bb sanatos. Si mai da si pe la noi din cand in cand.
Laura, drum bun si fara peripetii spre Romania!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Ven spune:
Wow, Izzy, felicitari, mami curajoasa. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi toti, si tu si bebe si Yael si Nardi! Si sotul, of course!
Carmen, atat? Asteptam poze de la mare! Cum fu cu amandoi nazdravanii?
Iti zic si pe aceasta cale mii de multumiri pt. Camilia. Eu zic ca chiar are efect. Ah, iar bonusul ala, Coryzalia, pt. raceala, l-am terminat deja. A fost copilul mic cu muci, stranut, ochi inlacrimati, si am scapat ok cu ele.