Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce blondut cu ochii albastri am vazut acolo, Paula! Alexandra deja cu rolele! Felicitari! Super mami, Isabelita bonita ca de obicei o frumusete cocheta de fata! E preferata mea, stii deja:)Azi am fost prima oara cu nadja la sport, de fapt o sala de gimnastica pt copii, unde merge Aldo de vre-un an si dupa programul celor mari e o ora si pt copilasii intre 1-3 ani insotiti de mami si de fratiori.Magmazela mea o maimutica, se catara peste tot fericita foc dar ce i-a placut cel mai tare a fost: fotbalul. Adio balet Abia ce incepuse sa mearga si s-a prins cum e cu sutul la minge, acum e deja profesionista:))A alergat mingile acolo intre baieti ca altceva:) Si Aldo se mindrea cu ea si o apara si-i dadea mingea ei preferata. Va dati seama ce mi-a crescut inima in mineAu topait pe saltelele alea, au mers pe un fel de birna, am cintat la inceput si la sfirsit, au primit si o cicolatica mica dupa, a fost frumos, mergem si lunea viitoare.Nadja e copilul perfect, nu e plingacioasa, ride mai tot timpul, e curioasa sa incerce mincaruri noi, chiar foarte:), doarme bine, se tine bine pe picioare la colindat prin gradina si locurile de joaca dar e disperare cu imbracatul! Asa e de cind era mica, de la primii pampersi nu i-a placut si acum dupa an si , e o aventura sa o schimbi! Se foieste, se agata cu miinile de mine sa se ridice in picioare, tipa, plinge, ea de ar sta neschimbata de haine ar fi cea mai fericita. Clame, accesorii..sa nu auda! Fesurile si palariutele la fel, si le scoate imediat, in carut ori masina prima oara isi scoate pantofii si sosetele. Acum e cald, ma rog, s-a mai racit is numai vreo 13-14°C dar la toamna-iarna ce ne facem!Mie una instinctul de mama imi zice ca Nadja mea nu o sa fie fun hainute asortate cum povestiti voi de domnisoarele cochete ci la pantaloni, murdara pina la git jucind fotbal si catarindu-se prin copaci:) Si cred ca o sa ramina mare iubitoare de animale, reactioneaza imediat la ciini si pisici, le ride si intinde prietenoasa miinile spre ele, treaba asta Aldo nu a facut-o si nici acum nu e mare fun ciini, cu toate ca avem doi. De curind Aldo m-a intrebat de ce noi avem ciini? la ce trebuiesc? Nu ii e frica de ei, nu are sentimente negative, mai il mingie o data la 3 zile pe Cooper, dar mare atractie nu simte. In schimb contacul cu ciinii a avut totusi urmari benefice si la el. Nu ii este frica de nici un animal ori insecta. Acum cind toti copii preiau fobiile parintilor la ciini, painajeni, albine si mai stiu eu ce, am vazut multi prieteni de-ai lui Aldo speriati complet, tipind vazind un bondar inofensiv. Iar Aldo cool se duce spre floarea unde statea bondarul si arata cu degetul la un milimetru de el si zice: dar e asa de dragalas...unde o fi mami a lui? Si vroia sa-l mingiie chiar. Paianjenii la fel, aici sunt multi din astia de verdeata, marisori si carnosi asa si fug al naibii de repede , eu am fost crizata rau la inceput, dar am avut grija sa ma mentin calma in preajma lui Aldo. El ii ia cu paharul ori o bucata de hirtie si ii duce afara. Bineinteles zicind, ce dragalas si prietenos e paianjanul. Iar eu in sinea mea is cam asa Marea dragoste de care ne minunam zilnic e intre Nadja si Cooper, ciinele mare, el e atit de tolerant cu ea, poate sa-i faca ce vrea, el nici nu clinteste, e batrin asa ca mai mult doarme, dar daca noi il deranjam cu ceva se ridica si-si gaseste alt loc. Dimineata Coooper la patutul ei vine si miroase printre barele de lemn si ea ii da cite un degetel si el i le miroase si linge usor. Uneori vine linga el si se cuibareste acolo pe paturica lui si-si pune capul pe el, el da din coada si-l ia somnul iar. Stie unde-i mincarea lui si-i pune cite un biscuitel de-al ei acolo, ori de prinde sacul lui cu mincare uscata deschis, ii aduce cu pumnii ei mititei. Nu-i las singuri dar oricum e clar, ea e fun ciini si Nadja e marea feblete a lui Cooper. Asa ca acum ma desfat cu rochitele rozalii si sandalute cu paiete, cind o fi mare n-as crede ca o sa mai vrea chestii din astea. Nici Aldo nu e pretentios la haine, ii sunt total indiferente. Ii plac doar camasile pt ca asa are papa, dar nu le cere, se bucura un pic cind i le pun. In schimb freza:)) da, freza tre sa fie gelata, in sus asa ca Leo de la Kleine Einstiens Aaaah si ochelarii de soare Va pupez Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra, am vazut pozele, superba Isa, si mie mi sa pare inalta.. a mea tinde sa fie bondoaca
A fost aici festivalul romanesc si am mers si noi, am mancat mici, si am vazut-o pe Mihaela Radulescu
Mai mult s-au distrat piticii, mai ales Olguta, s-a dus in fata scenei si a dat si ea un mic spectacol..
Dar toti romanii pareau asa blazati, numa MR era efervescenta , m-a amuzat ca spunea: "Ce tara minunata sa-ti cresti copiii" dar toti se uitau inexpresivi la ea, nu avea nici un feedback, si apoi ramasese ea mirata, cauta sustinatori...
M-am prostit eu sau toti astia au un aer de manelisti? Plus de asta a venit si Catalin Botezatu cu o colectie de moda..., doamneeeeee, imi venea sa plang, combinatia mortala. Manechinele erau anorexice si se plimbau ca pe norisori.... Erau si cativa chinezi care priveau in transa falfairea lor pe scena, cu un zambet tamp pe fata.. cine stie ce le-o fi sugerat toata sarada?
Vik, ce draguta e Nadja cu catelul ei.. Sa stii ca si la mine e la fel, Olga are mare disponibilitate catre pisici, ii plac animalele, Codrin e indiferent. Eu ma bucur, cred ca relatia cu un animal imbogateste sufletul omului.

Carmen, vazut pozele, deliciosu mic ma face sa imi doresc iara un bebe... (cre'ca sotulica fuge de acasa)

Ileanaa, hai mai, nu ti-a trecut durerea.. Pompilici, si hai pe la noi la o barfa mica...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Putinul timp pe care-l avem il petrecem doar in natura. Suntem inebuniti sa mergem la plimbare, parc, grastar...... Acum am venit de la urgenta. Am fetita grav bolnava. Nu am dormit toata noaptea si cu greu am reusit sa o stabilizez. Sper sa nu fie foarte grav. Are pneumonie...
Nu pot, nu stiu cum sa-i spun ca nu are voie de role. Va fi foarte greu sa ii explic ca nu are voie. Incerc sa nu o supar si o ducem noi, dar are o indemanare...foarte buna si o dorinta, vointa de fier....Imi este frica sa nu-i fac rau, cu oasele ei din cartilagii mai mult decat oase....poate oricand sa faca fractura. Ori il dau pe Paul fara ea, ori nu-l dau nici pe el????Este greu si sa nu poti sa-i explici de ce nu are voie.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Salutare, fetelor. Am ajuns si noi in Romania, dupa peripetii maaari de tot . Deci Mariana, sper ca tu ai avut o calatorie mai placuta, ca a noastra a fost dezastru. Deci .. de la Montreal la Paris a fost super OK, Marc a dormit tot timpul, Matei vreo 2 ore doar, dar a fost cuminte. Dar, odata ajunsi in Paris, a inceput aventura. Am ratat avionul de legatura spre Bucuresti, din cauza tampitilor de la Air France, care au aterizat la alt terminal, dupa care ne-au plimbat pe Charles de Gaule jumate de ora cu autobuzul, noi avand urmatorul avion dupa 45 de minute. Pe bilete bineinteles ca era precizat doar gate-ul, nu si numarul , adica gate B, dar nu si NUMARUl de gate, si erau vreo 56 de numere la gateB. Asa, du-te la informatii, nimic nene, nimeni nu stia nimic , cu ocazia asta am ajuns la concluzia ca francezii is niste nesimtiti notorii, deci nu terminai sa pui intrebarea la ghiseul de informatii si raspunsul era invariabil : NU STIU! OK, am ratat avionul, am injurat printre dinti si am mai stat 3 ore in Paris cu 2 copii obositi si maraiti. Ne-am urcat in urmatorul zbor, si am ajuns la Bucuresti, ne-am pus la coada frumos la bagaje ... si am tot asteptat sa vina alea noastre ... dar ... degeaba . Din 3 valize si caruciorul, a ajuns doar o valiza, restul, de 2 valize si caruciorul, le-au ratacit astia la Air France. Miiinuunat. Injur iar printre dinti, ne ducem si facem reclamatie, apoi mergem sa facem check-in-ul la zborul de Bucuresti Suceava (ca noi zburam mai departe spre SV). Asa ... se duce numai Florin, ca eu si copiii eram deja terminati si am stat pe o banca .. si vine Florin dupa vreo 20 de minute razand ... eu ma uit la el ca arata a isteric, si imi zice: deci tu credeai ca pana acu a fost de rahat calatoria noastra? Ia ghici cum se termina??? Zborul spre Suceava nu mai opereaza de 1 luna iar noua nu a avut nimeni bunul simt sa ne trimita un email sa ne spuna asta, in conditiile in care biletele erau platite din IANUARIE! Deci ... eram rupti de oboseala pe o banca in Otopeni ... imi venea deja si mie sa rad de ridicolul situatiei, da nu mai aveam putere. Taromul, in marea lor generozitate , s-au oferit sa ne duca pana la Bacau sau Iasi, iar de acolo cu un autobuz la Suceava . Am vrut sa stam la hotel in Bucuresti o noapte si sa ii taxam pe astia de la Tarom, dar dupa aia am stat si ne-am gandit ... nu avem NIMIC pentru copii si nici pentru noi (nici acu nu am nimic, ca doar valizele is pierdute, si singura valiza care ajunsese pe banda era cea cu cadouri ). SI am zis ... ma duc la hotel, nu am nimic pentru copii, nici cu ce sa ii spal, macar acasa la ai mei am de toate ... asa ca am zis ca acceptam sa ne duca ei pana la Bacau si apoi a venit taica-meu cat de repede a putut sa ne ia cu masina din Bacau ... asta a mai insemnat sa stam 2 ore in aeroportul din Bacau cu 2 copii dormind pe o banca in aeroport ... ce sa zic, asa voiaj nu mai doresc la nimeni .... acuma ne scuipam cu aia de la Air France sa ne recupereze bagajele, ca suntem in kuru gol . Am jurat ca io in viata mea nu ma zbor decat cu Lufthansa ... ca asa voiaj eu nu mi-am imaginat ca se poate, da iaca .. se poate.

V-am pupat fetelor ... ma duc sa spal una bucata Marc si apoi la nani ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen, ingrozitor... multi nervi trebuie sa ai.. Sa stii ca am o prietena care si-a adus mama aici, cu Delta cred, deci frantuji, si la fel i-au pierdut bagajele... sunt de toata jena

Sper macar ca Ro sa nu te dezamageasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Vai Carmen!! Nici nu-mi pot inchipui cum v-a fost! Oribil!Si eu am patit-o in aeroportul din Paris, proiectat dupa o logica la betie soro. De atunci il ocolesc cu o foarte mare atentie! Si apoi Taromul cu nesimtirea clasica...Ce sa mai zic ca-s no comment.revenire usoara dupa asa o calatorie enervanta si obositoare. Relaxare si somn lin:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata.
Am o mare problema...mare rau.
Aseara mi-am dat seama ca am mainile super amortite si umflate. Pe langa asta venele de pe maini erau fffffff umflate si iesite in relief.
Singura idee care mi-a venit a fost o alergie....am mancat ieri niste capsuni, dar n-am mai avut niciodata probleme.
M-am cam speriat sincera sa fiu si am dat pe gat vreo 2 guri mari dintr-un med pt alergii pe care il aveam de la Isa. Ea lua cand era mica cate o lingurita la nevoie asa ca 2 guri mi s-au parut ok.
Si mi s-a taiat firul. Abia m-am trezit acum, nu sunt coerenta, nici nu se pune problema sa conduc, as dormi si in picioare ( dar e copilul acasa). Sunt terminata.
Mi-am facut o cafea mare ( si mai sunt veo 4 cani pregatit).
Macar mainile sunt ok.
Vreo sugestie?

Carmen....impresionant
Si noi am fost cu EI spre Miami si a fot ingrozitor. A fost atat de frig.....mai dar un friggggg. Toata lumea se milogea pt putina caldura, dardaiam cu totii. Isabel a si racit atunci.
Mai era o frantuzoaica in fata noastra pe care tare am frut s-o paruisc putin, incredibil de tupeista si de enervanta. S-a plans tot drumul in spaniola cu mutra spre noi ca Isabel o deranjeaza. Cum isi permitea copilul de 2 ani sa vorbeasca cu mine....
Si ea a fost asa cuminte tot drumul, dar vorbea....normal...ca doar nu stateam 13 ore sa ne uitam una la alta.
Aeroportul din paris e graoznic, noi n-am gasit o banca pe care sa stam cateva ore cat trebuia sa asteptam. Am stat pe o treapta
Sistemul cu autobuzul ala care te plimba cate jum de ora e tare prost gandit.
Si eu evit AF de atunci.Bine ati ajuns, sa aveti o vacanta frumoasa. Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra, in general doza de adulti e dubla ca aia pentru copii, deci daca un copil ia o lingura, tu iei 2 ... dar 2 guri pot sa insemne si 4-5 linguri. In quebec exista un centru la care suni daca te-ai otravit sau ai luat doza mai mare de medicamente, trebuie sa aveti si voi asa ceva .. suna si intreaba, eu nu vreau sa imi dau cu presupusul, iar apoi mergi la doctor, chestiile astea nu is de joaca .. parerea mea.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Wow, Carmen! Stiu ca la frantuji nu ai cu cine te intelege, de aia si io ii ocolesc. In plus aeroportul e murdar, mizerabil. De romani ce sa zic, anumite metehne de pe vremea comunistilor nu se schimba, cu tot capitalismul care e infloare cica, la ora actuala.

Sedere placuta si intoarcere fara peripetii!

Mergi la inceput

Fetele, ce e cu linistea asta? Ia va rog la apel . Alexandra, esti bine? A trecut efectul antialergicului? Noi suntem bine, umblam pe la cunostiinte, prieteni, rude, mancam ca niste purcei (fara exagerare acuma, ca sportul national cred ca e mancatul si toti vor sa te puna la masa), si ne plimbam sa ne facem siestele dupa amiaza. Matei mi-a decretat ieri in masina ca e mai frumos in Romania ca in Canada , cand l-am intrebat de ce, mi-a raspuns: pentru ca aici sunt Ilinca (una din verisoarele lui, fata verisoarei mele primare), Iulia (alta verisoara, fata sorei lui Florin), bunica si bunicul meu. Mi-a picat tare prost, ca in momentul ala am realizat ca noi am luat decizia pentru el de a-l priva de bunici, verisori, etc ... daca ramanem in Canada el nu o sa prea stie ce sunt aia bunici sau verisori .

POZE NOI

Mergi la inceput