Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
sympa spune:
Doamne Vik ce povestesti tu acolo!!!Si tot timpul aud mai ales la stirile din Romania, ca daca e mama aici ii pun la calc. sa se uite la inregistrari.Dar parca atunci cand auzi de persoane pe care le cunosti te cutremuri si mai tare.sunt atatia factori!!!Si educatia asta pe care trebuie sa o faci copiilor in ziua de azi e grea!Ca mama n-a avut povesti de-astea cu mine si nu de la varsta asta!Si au atata curiozitate, atatea intrebari la care trebuie sa le raspunzi!Te doare mintea!Dar eu stiu ca nazdravanele si nazdravanii nostri sunt copii cuminti!
Noi mai avem putin si plecam in Romania!Liviu ramane aici si ma cam doare sufletul!Dar o sa treaca!
Nici eu nu prea m-am omorat cu, cadourile.Stiu ca toata lumea asteapta, problema e ca nu asteapta orice!Si prefer sa nu creez discutii p seama cadourilor.Asa ca niste souveniruri...atentii mici.Le-am cumparat cadouri la copii, hainute, tto felul de maruntisuri dar la adulti mai putin.
Tot povestiti de gatitul fetitelor...sa nu credeti ca nu intram si noi in aceeasi categorie.Aranjat, schimbat de nu stiu cate ori pe zi, admirat la oglinjoara....intrebat oglinjoara "cine-i mai frumoasa-n tara...", privit pe balcon in asteptarea printului,si tot de astea...Ma si gandeam cum o fi in Romania...unde o sa se duca la bunica cealalta la grajd (eventual sa si mulga vaca).Oare tot machiata o sa vrea sa intre la animale?Va fi o schimbare mare fata de activitatile de-aici.Dar, sper sa-i placa.
Valeria...multa bafta la examene si distractie placuta in vacanta.Felicitari pentru cei 10 km a lui Luca...Un adevarat sportiv, ce sa mai zic?Multa sanatate si sa-i treaca raceala.
Vik...dar trebuie sa fie cald la voi daca ati la balaceala deja.Ce misto de voi!S-a incalzit si la noi dar nu e de baie.
Laura...mi-ati facut o pofta de gulas la ceaun...mama, mama ce bun mai e!Musai acasa sa fac !Oare pe-aici am sanse sa gasesc pe undeva ceaun?Ca nu-mi amintesc sa fi vazut ...
Va pupic fetelor, ca trebuie sa merg la cumparaturi.
Laura Takacs spune:
Mariana, gasesti ceaun si aici (ce nu gasesti?). Dovada ca noi avem. Am cumparat un set de gatit in camping cu ceaun, o placa de pus pe foc, si inca ceva era in set, nu-mi amintesc, ca noi mai mult ceaunul l-am folosit. Sunt toate din fonta. Cred ca de la Costco le-am cumparat acum 5 ani, dar cred ca le gasesti si la magazinele speciale de sport si camping.
carmen77 spune:
Scuze ca absentam, dar suntem prin parcuri acuma mai tot timpul (cand nu fac bagaje), ca a venit primavara frumoasa in sfarsit si aici, miroase a liliac, ce mai, numai in casa nu e de stat. Am mai pus poze noi din parc aici .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
super mami spune:
Imi plac enorm pozele astea
http://good-times.webshots.com/photo/2722202130080764911cMjURw
http://good-times.webshots.com/photo/2708406760080764911vBovzv
http://good-times.webshots.com/photo/2262354810080764911NkUvTw
si
http://good-times.webshots.com/photo/2767589030080764911TkKfoQSunt superbe. Bb e o papusica dulce, iar Matei a cescut mult. E un barbatel deja.Mai avem cateva zile si teminam si noi renovarile si modificarile si ma asteapta vreo 3 zile de montat mobila
Suntem varza de obositi dar incantati de rezultate.Sa aveti o zi vesela , pupicei.Alexandra
vikinga spune:
Carmen SUPEREBE pozele! V-am bagat pe slideshow si m-am delectat cu voi! Toti sunteti niste frumosi! Si tu ce slabuta, arati excelent, bravo! Mai sa nu ziceti ca-s sarita si urmaresc numai copii problema, sincer is f multi ok, copiii prietenilor mei pe care ii admir mult de ex si sigur majoritatea cred ca sunt in limite normale, noi binenteles ne mai babim si tre sa dam din gura ca deh asa e viata:))Dar citisem in evenimentul zilei articolul www.expres.ro/articole/detalii-articol/803426/La-12-ani-s-a-sinucis-in-fata-mamei-sale/" target="_blank">asta si mi-a stat inima in loc. Cum zicea si Sympa sunt copii cu probleme, din pacate atitea familii destramate, multi parinti alcoolici, e un fenomen asa cum si copii lasati casa de parintii ce pleaca cu anii prin italia si spania tot un fenomen al societatii asteia sunt. ufff...Dupa ce am citit articolul, inafara ca mi s-a incretit pielea pe mine imaginindu-mi pt o sec starea mamei auzind bufnitura si vazind una ca asta...mai zicea acolo un psiholog ca acum pubertatea incepe de la 10-12 ani(!!!???) Si ma gindeam zilele astea ca generatia femeilor de azi lasa pe mai tirziu conceperea unui copilas, menstruatia femeii din generatia noastra e intre 14-15 ani si 38-42 de ani. Auzeam acum d emulte fetite cu menstruatie de la 10 ani, cica din ce in ce is mai rapizi in toate. Intrebarea prosteasca din partea mea dupa asa un subiect; inseamna ca fetitele de azi cind vor fi femei vor avea menstruatie pina pe la 35-39 de ani, ori= Ma gindeam asa prosteste ca natura asta care de ob le stie pe toate functioneaza in cazul asta ciudat, ori noi i-am pierdut ritmul. Ok sunt multe fete tinere ce fac copii la 15 ani dar tendinta e ca o femeie sa-si impinga fertilitatea pina spre 40 de ani chiar si peste. In fine, ginduri de ale mele ce-mi zburau prin cap.Noi o sa ne tinem familiile unite, ai nostri pui vor creste sanatosi emotional si vor avea la adolescenta numai mofturi, cosuri si fitze Si bineinteles vor studia la Londra si vor avea o viata fericita:) Va pupez!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Doamne, Laura, nu am cuvinte!! , nu cred ca mai poti ramane intreg la minte ca parinte dupa o astfel de experienta. De aceea am si zis de multe ori ca trebuie sa fim foarte aproape de copiii nostri, in special la adolescenta, sa incercam sa nu le impunem ff multe reguli si mai ales sa nu ne bagam prea tare in relatiile cu prietenii .. pana la urma cazul pustoaicei tale vecine insarcinata la 17 ani pare unul fericit ... Doamne! Deci sincer nu stiu ce sa zic, decat ... saraca femeie! si saraca fata, avea toata viata inainte! cat de prostuti pot fi tinerii ...
POZE NOI
carmen77 spune:
Alexandra, spor la renovari ... mai, dar aveati un apartament superb oricum, cre' ca aveti prea mult timp liber . Io acu nu m-as baga la o chestie din asta nici batuta ... , numa daca mi-ar pica acoperisul in cap . Care mai e AMR-ul? . Musai poze cu noua membra cand ajunge acasa.
Multumim de complimente, Matei e deja baietel mare, parcul in care am fost ieri e parcul in care mergeam cu el cand era de 6 luni si am ajuns in Canada .. deci cam de varsta lui Marc .. .si m-a apucat asa o nostalgie ... , parca il vedeam pe el mic .. si acu el e un iedutz si frate-su e la aceeasi etapa, de hlizit mic si simpatic.
POZE NOI
carmen77 spune:
Alexandra, vazut pozele cu Isabel .. eu sincer nu stiu cum se poate face donshoara asta mai frumoasa ... da se pare ca se poate . Si mai vroiam sa zic ca iti sta super bine cu un bb in brate , lasa catelul, de fapt, bun si el, da mai faceti o fetita ca Isabel, ca le faceti bine tare .
POZE NOI
paula2003 spune:
Si noi avem poze.....daca aveti timp sa le vedeti!
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
carmen77 spune:
Paula, am vazut io pozele, ff frumoase, ce au crescut copiii , vad ca faceti barbecue ... in toate pozele sunteti afara in natura, bravo voua!
POZE NOI