Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena, ce destrabalare acolo cu fetele romance. Arati super fantastic:)
David cred ca e ca bebea mea, eu zic despre ea ca e desertul meu, miroase atat de frumos si e atat de pufoasa c-ass manca-o

Alexandra, mai las-o incolo de munca, da-o altcuiva si ia-ti niste zile libere

Noi, la scoala.. Noutati nu prea am:)

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena, am vazut si eu pozele, ai slabit ff mult si arati super, iar baietii ... no comment , niste frumosi amandoi, si la voi ca la noi: fiecare are bucatica lui , tu si sotul adica.

Am pus si eu cateva poze de ieri din parc: http://good-times.webshots.com/album/567344035bmtDJL .

Laurele, voi nu mai ziceti nimic?

Adriana, niste poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Carmen sunt mortali baietii, ai nsite copii foarte frumosi. Mda, unul seamana cu tine, celalalt cu tati. Categoric!

Noi suntem ok, intre gradi, scoala, serviciu si casa nu mai prea ramane timp pt nimic. In weekend Alex face fotbal (soccer), Calin continua cu germana. Nu mai prea am energie pt nimic, plus ca am in familie o mare suparare legata de sanate.

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau sa aud asa ceva! Eu va doresc multa sanatate si sa se rezolve problemele cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, trec sa va arat pe nazdravanul meu...

http://family.webshots.com/photo/2175873670061996643xwBdNa

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Wow, Alina, ce cavaler mare ai . O sa rupa multe inimi, mai ales ca pare si smecher rau de tot . Mi-au placut si pozele mult de tot de la nunta ... profi fotograful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alina, super pozele..
Mai, ce-i mai sclipeau okii fetitei, cand i-a sarutat cavalerul mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hola ce mai faceti fetelor. Spre rusinea mea nu v-am mai vizitat de mult, am zis ca e lene mare pe aici da' cind colo vad ca s-a adunat multa lume noua:)Alina ce ti-a crescut baiatul! Frumos foc si chipes la costum de gala!Carmen dupa baietii tai sunt topita, nu pot sa nu ma intreb cum ar arata o fetita facuta de voi doi;). Tot pe aptamil sunteti?Merg sa o vad pe Elenush si sa mai citesc din urma.Sa va zic doar de mindretea mea de fata ca ne amuzam in fiecare zi de cit de rapida e in toate, Doamne cite mai stie la un an jumate al ei, tipa rau si cum nu vorbeste inca dar ea inimoasa rau tot vrea sa ne organizeze pe limba ei si asa ca ne da numa' indicative cu degetelul in sus tipind ca aia si aia vrea acolo tre sa punem pantofii, ca vrea poseta aia si nu pe aialalta, ca a facut caca, ori ca vrea ceva bun, plus ca e tare ordonata si asa ne tipa cu degetelul ei in sus si ne arata un' sa punem lucrurile imprastiate prin casa. Aaaah pai Aldo e un aerian si jumate pe linga ea:)), ce la un an jumate nu avea el asa preocupari. Nu le are el nici acum.Tre sa incarc poze noi, Aldo a crescut mult, i-am luat haine noi pt iarna in marimea 128 si unele chiar 134! Scrie acolo ca-s pt 7-8 ani. Am gasit un catalog care-mi place, au un stil hainutele astea cool, nu stiu il schimba mult, is mai de baieti mari si i se potrivesc tare mult. Nadja are parul cret la spate, ineluse blonde scumpici foc si in fata bretonelul inca drept, dar cred ca ea o sa ramina cu parul cret ca a lui papa.Mama e inca la noi, eu fac sport, am mai slabit si eu, dar inca mai e de dat jos. Am primit inca un mare pachet de carti comandate la Polirom, asa ca am activitati placute.Laura voi patru sunteti ok? Imi pare rau de problemele de sanatate din familia ta, multa putere! Nimic nu e imposibil!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuf
Pusei si eu un film cu Luca cu bitziclu ici: http://good-times.webshots.com/video/3000109440082837760VIDDtnCiuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori veselewww.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ce mi-a placut filmuletul! Heeey super Luk! Tre sa-i arat lui Aldo neaparat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Alinka sa-ti traiasca fetita! Eu nu stiam de bb2, felicitari!Elenush esti o frumoasa, ca intotdeauna, gasca aia de fete e de pe DC? Ma bucur pt tine si pt voi ca mai iesiti si va distrati. Eu simbata de simbata ca de obicei. We asta e campionatul mondial de surf chiar aici pe insula noastra, ptiuuuu ce atmosfera e! Baietii astia de pretutindeni, frumosi, bronzati si muschiulosi dau alt aer orasului;).Va pupez!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput