Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
alinkav spune:
Salut fetelor!
Trec sa va salut si sa va spunem ca toti copilasii sunt super frumosi, si nu ne vine a crede cat de tare au crescut!
si sper sa ma trecem pe aici!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adriana spune:
Alina, am vazut dulceata mica, e tare scumpa.... Sa mai povestesti despre Alex, daca ai timp..
Noi am inceput scoala si sunt pana peste cap ocupata cu ei.. Sunt obosita deja..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Pusei si eu un film cu Luca cu bitziclu ici: http://good-times.webshots.com/video/3000109440082837760VIDDtn
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
super mami spune:
Veleria.....superrrrrrrr filmuletul. E tare priceput piticul. Super.
Noi n-am scos inca rotitele ajutatoare....nu e tocmai genul sportiv.
A tras o cazatura mai serioasa si o sapt nu s-a mai apropiat de bici.
Ne gandeam sa incercam la primavara.
Dar Luca e cel mai tare Carmencita....superbi baietii. Marc e adorabil, parca e o jucarie mica si vesela. Superbi.Ileana vreau si eu poze cu voi. Va trimitem un kilogram de pupici, ii impartiti voi acolo Ce mai fac oare mister Alvararo & com si mister Aldo & com ?Noi respectam programul zilnic: gradi, servici, treburi diferite.....bla bla blah.
Duduia are o profesoara noua....draguta, amabila, tinerica si plina de bune intentii. Jur ca ma uitam cu mila la ea in prima zi. Nici nu stia ce o asteapta. Acu' cred ca incepe sa se dumireasca.
Isabel e tare pisicoasa si iubacioasa. Educatoarea veche era topita dupa ea, nici nu vedea prostioarele pe care duduia mica le executa zilnic.
Evident minunea mica se astepta la acelasi tratament...dar se pare ca acum au un program mai strict....cu ceva lectii si o profesoara ceva mai hotarata.
Trebuie sa se adapteze nenica la asa ceva ca zau e o noutate.....mai trec eu, acum a aparut ceva de rezolvat Alexandra
adriana spune:
Ciuf, de 3 ori am incercat sa vad filmul dar n-am reusit.. Am un laptop lenesh.. dar cred ca e fenomenal Luca, mai ales ca la 5 ani merge fara roti ajutatoare.. Al meu abia in primavara a reusit, dar intr-o singura zi era as.. deci era ready de mult dar nu am fost eu pe faza..
Luca cred ca e influentat si de taticul lui, nu? Ca-l vede facand hiking.. las' ca-i bine, uite ca acu e si el baietoi, ca ziceai ca-i prea fetitz..
Alexandra, pupici printesei
Olgu a inceput si ea gradinita ,e ff incapatanata dar daca-l vede pe Codrin facand teme imi cere si ea.. Asa ca face literele si deseneaza.. Yeah.. as vrea si eu sa mai fiu copil..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
Wow! Valeria, I'm really impressed! Pai nu numai ca merge pe bici cu 2 roti, dar face acrobatii in toata regula! Eu ca adult in mod sigur nu as putea face asa ceva , ca la mine mersul pe bici e de fapt taraitul pe bici ... .
Alexandra, multumim de aprecieri! Dulce ca intotdeauna ... . Nici nu am mai pus poze recente cu ei, o sa mai uploadez vreo 10-15 maine ... ca mie mi se pare ca asa repede cresc ceva de speriat. Marc de vreo 4 zile se ridica singur in picioare, adica se apuca de masa, scaune, picioarele mele, ma rog, ce e la indemana, si top in picioare . Zau ca e precoce fata de frate-su, asta pana vine soacra-mea cred ca merge in picioare. Aseara se tinea cu o singura mana de masuta din sufragerie si vroia sa faca un pas . In rest, toate bune ... deocamdata nu is muciosi nici unul nici celalalt, sper sa o tina tot asa ... da nu imi fac mari iluzii, ca o inceput toamna si virozele .. sa vedem cat de norocosi suntem.
gasca.
Edit: chiar, Vik, Elena, pe unde umblati sirenelor? . Mai puneti si voi o poza - doua cu juniorii.
ciuf spune:
Salutare
Lene mare, fetelor.
Carmen, imi place la nebunie costumul Hook. Luca mi-a zis ca de Halloween vrea sa fie dinozaur.
Am facut cumparaturi pentru el ca multe din hainele ce le avea ii ramasesera mici. Am adunat o mare cutie de haine care le dau la niste prieteni pentru baietelul lor. Nu am reusit sa ii gasesc incaltari pentru toamna. Dar mai caut eu, bani sa am.
De vreo cateva zile tot mergem la "movelite". Este un parc unde au bump-uri facute din pamant pentru biciclistii inraiti si mai au si ca o groapa unde poti merge cu bici. De fapt acolo l-am filmat pe Luca. Aseara, se facuse in jur de 6:30, ne roaga sa il ducem la "movelite". N-a functionat ca se intuneca, ca se face frig ca a avut replici la amandoua. Este iluminat acolo si isi poate lua ceva gros pe el.
Asa ca aseara ne-am infiintat iar la "movelite". Pai era o asa zumzaiala, ba de la skateboard-uri, ba de la biciclete, Eva prezenta ca de obicei pe trotineta ei, de se impiedicau toti de ea. Eu o trageam la margine, ea intra in mijloc.
S-a facut o asa adunatura de experti in tzicle ca nu imi mai luam ochii de la ei . sareau in aer, se invarteau, mergeau pe o roata. Luca era in transa. Statea cuminte la asteptarea randului si apoi incerca si el sa ii copieze pe cei mari. Vad ca deja merge mult mai bine. Nu mai spun ca se baga in sufletul baietilor mari, statea in rand cu ei, l-am pozat ca prea era caraghios.
La gradi merge tot de doua ori pe saptamana, educatoarele imi spun ca merge foarte bine, insa acasa e dezastru daca il rog sa imi scrie ceva. Literele mari le face, dar la cele mici e durere.
In sfarsit am rezolvat cu biletul lui Luca, va merge cu acelasi zbor ca mama. So, o piatra de pe inima ni s-a luat.
Eva ma suprinde ca poate sa se trezeasca noaptea sa faca singura pipi la olica dupa care se culca inapoi. Dimineata ma duc si vad olica cu pipi in ea. Nici nu ii mai pun chilotei ca vad ca se controleaza tare bine.
Dupa cum spunea si Carmen, nu imi vine sa cred ce repede cresc copiii. Luca pare foarte matur, vorbeste ca un mosulica intelept, iar Evuta are un simt ascutit al detaliului si pare o domnisoara. Este o cocheta, nu vrea decat rochii (ah, i-a luat mama o rochita de 3 ani care ii este fixa peste burtica. Sotul imi zicea sa pun fata la dieta ca sa ii incapa rochia). Nu e bai, ca se duce inapoi.
Eu imi prind urechile pe la scoala. Semestrul asta mi-am luat Sociologie (citit mult de tot si trancanit pe masura), Statistica (nebunie mare ca profesorul vorbeste cu viteza luminii; traiasca aparatul de inregistrat), Microbiologie (clasa e ok, imi place; laboratorul ma prind mai incet . Sa nu spun ca tot nu stiu sa folosesc microscopul, iar azi am de identificat niste bacterii) si ultima clasa este de Fittness (avem laboratoare pe care trebuie sa le facem acasa, sa alergam si sa ne masuram baiatile inimii, timpul cat am alergat, cat de des am alergat; nah, imi consum o gramada de timp cu asta si vrand-nevrand trebuie sa fac miscare).
Mama ma ajuta enorm. Ma rog in fiecare zi la Dzeu sa ii dea sanatate. Copiii sunt innebunitit dupa ea.
Nici nu stiu ce sa va mai spun.
Ah, o faza la Eva. Mama sa o puna pe Evuta in chiuveta sa o spele la fundulet. Ea riposta. Mama: "Evuta, da mamaie pasarelul la gunoi ca e murdarel", la care Evuta: "mamaie, nu da pasalelul de pe picioalele mele la gunoi". Este tare haioasa ca nu poate pronunta R. ne mai sspune "Eva cleste male".
Gata va las, sunt la scarbici. Zisei sa mai trec si eu pe aici sa fac oleaca de conversatie.
Vik, ne-a uitat. Ileana, Elena, idem.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Valeria, uite un site care mie imi place, si au free shipping pt orice peste 20 de dolari: www.tinysoles.com . Si 2 modele faine: http://www.tinysoles.com/product.php?productid=16548&cat=0&page=2 , sau a 2 a pereche se numeste Luc : http://www.tinysoles.com/product.php?productid=16667&cat=0&page=2 .
super mami spune:
Hellloooooo natiune de mamici si prescolari.Incep prin a va spune ca sunt fericita posesoare a unei noi probleme pisihologice. Si anume.....urasc toate zilele saptamanii...iubesc doar sambata si duminica.
Pe cat sunt cele 5 de urate si plictisitoare si obositoare , pe atat de minunate sunt celelalte doua prapadite.Mi-e mila de copil de nu ma pot...la 7 scularea, la 9 (21 ) culcarea, repede spalat, repede imbracat, repede urcat in masina si abandonat copilul la gardinita.
Lasat acolo o zi intreaga ( mai da intreaga ), repede luat, repede spalat, repede papat si repede culcat ca repede sculat din nou a 2 a zi.....daca intelegeti ce vreau sa comunic eu in astfel de momente pline de intelpciune adanca.Pe cand sambata si dumineca....trai nenica....trezit la 10 cel mai devreme....mers la cai, la zoo , la picnicuri, la prieteni sau la filme...sau la ce vrea muschiuletul nostru.
Culcat tarziua, mancat de vrem.....joaca si voie buna.Ahhhh, vrau sa castig la loterie si sa-mi iau o casa pe o plaja din Santa Maria sau asa ceva, sa pap mango,banane,peste si cartofi dulci in fiecare zi, sa am o duzina de copii, sa stau in slapi toata ziua la soare si sa vina un profesor acasa care sa-i invete pe mostenitorii uriasei averi sa citeasca si sa scrie.
Cred ca am prinde macar 90 de anisori in asa conditii Eh, pana una alta....ata ete.
Evident n-am noutati ca programul nostru e tare comunist si nu suporta diversificari majore.
Zilele astea avem musafiri, eu stau si fac curat.
Plus ca m-am taiat la un deget si nu pot incalta nimic. Asa ca....fericire maxima : fac curat cu un deget cat trei. Pupacesc pe toate lumea.
Yael...ce mai faceti ? Unde sunteti ? Poze pliz cu brunetescu mic si gras.Alexandra
Elenalove27 spune:
Salut si bine v-am regasit.
Am citit si vizionat poze! placut tot! copilashii care mai decare mai frumoshi ...
Eu sunt in criza de timp...Alvarica este la gradinita de la 8am-12...a plans la inceput dar acum este teroare cu el, vrea la gradi si sambata/duminica.
Ciuf, wow ce cascador avem in trupa noastra! LUCA felicitari pentru asa talent.Alvaro tot la bici cu rotiile ajutatoare este....despre tine si scoala nu iti mai face mei griji! tu esti destapta si o sa reusesti tu pana la urma sa faci ce trebuie cu micro ala!
Foarte frumaose peisajele la voi acolo in Colorado!!!! ...munti,lacuri etc...aici la noi cat cuprinzi cu ochii doar teren lung si lat.....
supermamico....cum mei tu vrei sa ai o duzina de copii...hahaha pai ce astepti Isabela o fermecatoare de fetita!Bafta la loterie spr sa castigi! as vrea si eu dar eu nici macar nu cumpar bilete!a fost o perioada cand aveam feeling ca castig dar am renuntat! vorba lui Mama(Dumnezeu sa o ierte)"sarac te nasti, sarac mori".
WOW carmen, Marc vrea sa faca pasi!!!frumosul de el! ce trece timpul parca ieri ai nascut!!!!
Adriana, hihiih, zici de Olgutza parca ar fi David al meu....orice face Alvarica si David hop sa faca si el si manzgaleste toata casa...
In rest ce sa va spun ca am fost cu maimutele la Diseny si a plouat 3 zile la rand....am venit acasa toti bolnaviori...acum sutnem bine si incepem sa facem planuri pentru a primi vizite de sarbatori! Mei ce repede a trecut anul asta! deja se apropie sarabatoriile....am citit undeva pe DC despre o mamica care spune ca ce mult isi doreste sa opreasca timpul in loc daca ar putea si sa tine pui mici sub aripa sa ii pupe si sa ii dragaleasca...etc...am plans asa de emotii...Au fost multe ocazii cand Alvaro a fost pus la colt din cauza ca nu am avut "timp" sa ii explic ca nu a fost bine... sau a fost lipit peste fundulet tot din cauza ca nu am avut rabdare sa ii explic etc...si as vrea sa pot intoarce timpul inapoi sa imi fac timp sa ii explic...nu stiu daca ma intelege cineva ce vreau sa spun dar sunt tare suparata pe mine ca nu petrec mult timp cu frumoshi mei sa le explic ....si cu toate ca stiu ca sunt o mamica buna ...tot ma simt vinovata ca l-am atins pe Alvarica din cand in cand.La scoala a fost intrebat cine este persoana care o iubeste cel mai mult si el a zis ca pe MAMI....ma topesc dupa Alvarica cand il vad dimineata cum se trezeste sa plece la gradi! El nu a fost dat nicaieri pana acum si este tare mandru de gradi a lui...Sambata mi-a facut o faza...Eu ma pregateam sa merg la servici la 7am...Alvarica se trezeste intra la dus isi scoate haine din dulapior si vine la mine, mami i am late for school!!! eu, cum asa...hai repede pun pachetel la baiet si repede in masina sa las copilul la scoala...can ajung acolo am realizat ca este scoala inchisa ca dehh este sambata!!!...
David este un lipicioas de nu am vazut asa ceva...daca as putea sa il lipesc cu crazy glue in cap acolo ar sta!!! numai la mine in brate!...il halesc cu pene cu tot....il "bate" pe Alvarica si ii fura din jucarii si le piteste la mine in dulap...si a inceput si el sa rupa din cuvinte si daca intreb : Cine vrea sa manace? el zice ME<ME<ME!!!!
Eu merg la servici numai cand sotul este acasa sa imi stea cu copii. De sarbatori vreau sa imi aduc surorile in vizita...sper sa primeasca viza.Una este in Japonia cealalta in Romania.
...ce sa va mai spun ca am fost la petrecere de Romance si ne-am distrat pe cinste!!! incercam sa mergem mai des la discoteca cu trupa de fete!
Va pup merg sa fac ceva de mancare ca acum se trezeste David!
p.s. pun poze si promit sa intru mai des.
Ileana,Vikinga,Mariana,Yael...unde sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit: Poze aici pe la sfarsit http://community.webshots.com/user/elenush29