Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
ciuf spune:
Ven, va vazui si pozele voastre. Mathias s-a facut atat de mare si de frumos!!! Imi place la nebunie sa vad poze cu amandoi, unul langa celalalt sau cand se joaca. Imi amintesc ca ii faceam si eu poze Evei in patutul ei cu Luca langa ea.
Faine si pozele de la intalnire. Ai aratat super si esti asa de slaaaaaba ca ma apuca invidia. Eu acum ma ingras. Nu stiu din ce. Cred ca mananc aiurea.
Tu mai tii legatura cu fostii tai colegi?
Sotul tau parca este un copil.
Gata, mi se termina pauza. Sunt la zi cu pozele.
Mai stiti ceva de Ileana sau Vik?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Valeria, teoretic a fost odihnitoare , dar practic, Marc o cam facut scandal ca nu cunostea casa, avea pat nou, etc, etc ... ziua era ok, dar noaptea se trezea din ora in ora si plangea sa ma vada, cu toate ca patul lui era in aceeasi camera cu mine. Ma rog, concluzia: pana nu are macar 1 an jumate, nu mai merg cu el la drumuri lungi si locuri straine, il las pe Florin si pe Matei sa mearga ei ca sigur se simt bine asa. Despre cabana si lac ... da, super frumos, auzeai tot timpul pasarile, greierii, si apa clipocind. Super liniste si curat, ne-am plimbat cat am putut de mult, per ansamblu a fost frumos, daca nu erau anxietatile astea ale piticului.
In rest, nu stiu cum si cand a trecut timpul, Marc are maine-poimaine 9 luni si zau ca parca ieri l-am adus de la maternitate, ma gandesc ca mai am 2 luni si ma intorc si eu la scarbici, o sa imi fie dor de ei cele 9 ore cat sunt pe drumuri, dar macar stiu ca vor fi pe maini bune (cu Marc o sa stea soacra mea ca vine in noiembrie la noi), iar Matei la gradinita, unde are prietenii lui si se simte ca pestele in apa. Vreau sa incerc macar sa imi schimb programul cu o jumate de ora, adica sa incep cu jumate de ora mai devreme si sa termin cu jumate de ora mai devreme, ca sa evit putin traficul si la dus si la intors, sa vedem daca sefa mea o sa fie de acord cu ideea ... sper, daca nu, poate imi caut ceva in alta parte inainte sa ma intorc la munca, sa vedem.
Si in alta ordine de idei, Matei e deja tare excitat ca face 5 ani in curand , si ca ziua lui e ff aproape de Halloween si m-a pus deja sa ii cumpar costum de Captain Hook:))) ... e super haios, se imbraca de 3 ori pe zi si trebuie sa ii spun: ahoy captain! .. am sa pun si poze cu Captain Hook maine.
gasca
paula2003 spune:
Da, exista si in Romania si se da la 6-7 ani dupa ce apar toti dinti definitiv si se repeta dupa circa 6 ani din nou. Acum se vede cel definitiv, are 2 mm si are doar o saptamana de la picare!!!!. Sunt mult mai precoce copii din ziua de azi. Eu le-am dat flor si nu au carii, nu am probleme de ncii un fel. Ea are dintii foarte frumosi si rari. paul ii are foarte desi dar am sa-i modezez dupa aparitia celor definitivi.
Ma bcucur ca va plac pozele. Daca nu intru pe acii sa scriu macar din poze sa va mai arat ce facem.
carmen77 spune:
Iar io, ca Valeria intreba de Ileana ... nu stiu nimic de ei, dar ma mai uit in albumul foto, ca il am salvat in favourites, si copiii au crescut ceva de speriat si sunt niste frumosi, deci deduc ca sunt bine, si-au revenit putin. Poate ne citeste Ileana si mai da un semn de viata .
adriana spune:
Vai ce pirat dragut!
As fi vrut sa fiu salvata de un pirat asa fioros, da' cand eram mai mica, nu acuma..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
paula2003 spune:
De unde ai cumparat costumul?
Vreau si eu pentru Paul, cat costa?
Super poza.
Adriana, am vazut si pozele vostre. Sunt............
carmen77 spune:
Paula, l-am cumparat de pe Ebay din Anglia. Uite aici: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180285712799 . Asta e sellerul, are o groaza de costume pentru copii, si Peter Pan, si alte personaje. Dar cum Paul al tau e blond, cred ca ar fi mai potrivit ca Peter Pan decat Captain Hook , eu pe Matei l-am facut pirat ca e mai brunetel asa ... , plus ca are o obsesie cu piratii momentan
adameasca spune:
Buna dimineata si-o !!!! Nu-i asa ca va era dor de cafeaua mea?
Noroc ca m-a tras Ven de maneca pe messenger ca intrebati de mine, ca altfel sigur nu deschideam forumul... Recunosc ca m-am cam lasat de forum, nu am mai avut timp, dispozitie, chef, etc. Multumim ca nu ne-ati uitat, multumim frumos pentru urarile de ziua Ilincai, sunteti niste dragutze, ca de obicei.
Noi suntem bine, am avut o vara plina, vesnic am iesit pe undeva, am plecat undeva, am avut musafiri, am iesit pe la terase cu prietenii, etc. Copii sunt bine, cresc, devin mai nazdravani, fac prostioare, se iubesc, d=astea, d-ale fratilor. Per total sunt cumintei, nu pot sa ma plang. Ilinca e mai focoasa si mai nervoasa, iar Luk e mai calm si mai asezat. Desi sunt frati sunt atat de diferiti...
Imi pare rau ca nu mai pot scrie, dar am multa treaba la birou si timpul nu-mi permite. Va pup cu drag pe toate si pe toti copilasii.
paula2003 spune:
Alexa are deja tot dintele pana la 1/2 si este mare, lat si stramb....ce ma fac, nu vreau sa fie stramb