Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
carmen77 spune:
Hehe ... uite ca o inviat lumea .
Laura, da, tot pe Aptamil suntem, mai vreo luna, dupa care il trec pe Milumil Junior, cu care o sa il tin pana pe la 1.5 ani .. dupa care lapte de vaca bio. Cu fetita, poti sa te tot intrebi , am terminat de facut copii. . De acu sa ii cresc pe astia 2 din dotare ... uite, la momentul de fata, unul ma striga din camera lui (Matei, ca cica i-e sete ), iar Marc il aud cum si-a aruncat suzeta din pat si o sa inceapa sa cante peste max 1 minut ... .. si eu cica ii pusesem in pat sa doarma ... geeez!!!
vikinga spune:
Lol Carmen gata s-a inchis fabrica:) mai sa stii ca noi inca ne mai gindim, eu tre sa am o memorie tare scurta hahaha:)) Daca nu as minca demential d emult in sarcina parca as avea curaj, dar eu-s facuta sa fiu o mare vacuta in sarcina, ceva de neinchipuit. Cum eu tot intru la un sub cu slabit si am acolo un album de dieta cu poze la diferite kg, sa va arat si voua cum am fost si cum am ajuns acum. Poze recente nu am, acum is la 70kg, ultimele pozele puse is pe la 71-72kg, vreau sa ajung la 65kg si acolo sa ramin. De aici incolo.O sa va trimit pe PM poze cum fameleonul si mai ales cu puii, vreau sa-i fac un filmulet lui Aldo cu bicla lui, sa ne mindrim si noi:)) Si el e mare maestru, tot fara roti ajutatoare de vreo juma de an, are acum o bicla noua mai mare cu niste cauciucuri din alea mari, tre sa va arata neaparat:).va pupez, pe curind.PS: Mi-e dor de colega Carmena si de Ileana!!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Laura, arati super bine, la ce ti-o mai trebui sa slabesti nu stiu .. aoleu, ma duc sa acopar toate oglinzile din casa ca ma apuca depresia.
Cu copiii, teoretic mi-ar mai fi placut poate un al 3lea, dar am 2 cezariene la activ, uterul ca foia de hartie ca sa il citez pe ginecologul meu ... plus proasta inspiratie sa plec la 8000 de km de Romania, unde nu am nici un ajutor .. zip! Macar tu o mai ai pe mama ta care vine cateva luni, dar la noi .. bate vantul! Ce iesire la o sala sa fac gimnastica, ce discoteci ... ... hehe, vise nene ... asa ca la 2 raman, ca e cel mai sanatos pentru toata lumea .
alinkav spune:
Fetelor, multumesc frumos!!
Laura, bb2 e deja fetita mare!
Nu prea am mai scris pe forum, dar v-am citit mai mereu.
A trecut ceva timp de cand umblam burtoase pe aici....cu nazdravanii nostrii!
Cum se comporta nazdravanii cu fratiorii/surioare mai mici?
Ca al meu abia asteapta parca sa-i ia ceva din mana, ce ii place, s-o auda cum tipa, o trage dupa el, dar in acelas timp nu pleaca de acasa la gradi fara s-o pupe, s-o imbratiseze. Si inca ii mai zice, ca e foarte aproape gradi de casa, asa ca sa nu planga dupa el!
Ea se supara pe el, tipa la el, dar tot se intoarce si se joaca impreuna. Il imita mai la tot, cei drept cel mai tare la tipat...ca in rest e o cumentenie de fata.
As fi vrut si eu un bb3, dar ca si Carmen 2 cezariene, si replica doctorului, ca trebuia totusi sa-ti leg trompele, m-a cam dezumflat nitel. E atat de bine cu ei acasa, atunci cand venim de la servici, striga amandoi cu gura mare si fug spre noi. Sau cand stam in pat si vin amandoi si incepe balaceala prin pat, rasete/strigate.
Daca vreti, puteti sa-mi vedeti puii aici:
http://family.webshots.com/photo/2669381150061996643kRlAJi
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ciuf spune:
Salutare, natiune
Vik, ma imbolnavesti cu pozele tale. Arati la superlativ. Ai slabit foarte mult si iti sta nemaipomenit. Mi se pare ca asa iti sta cel mai bine. Si imi place de tine ca pui mare accent pe moda, pe stilul de imbracaminte. Eu sunt tare conservatoare, iar dimineata cand plec o clipa nu ma gandesc cum sa ma imbrac. Deschid repede dulapul si iau ce imi pica in mana.
Acum tot aman sa imi fac programare la par. Vreau sa ma tund si vad ca tot aman, aman, pana mi-oi face codite .
Musai sa pui poze cu Aldo biciclistul. ca o sa ii arat si lui Luca.
Acum Luca a facut o pauza cu mersul la terenul de bici/skateboard ca nu am mai avut timp sa il plimb. am intrat in perioada examenelor, iar sotul cand ajunge acasa deja e intuneric. Brrr. Am avut parte de o toamna atat de frumoasa, cu temperaturi ridicate, numai bune sa iesi la plimbare.
Evuta a avut zilele trecute o durere de cap, eu sper sa fi racit, ieri imi spunea mama ca i-a transpirat caputul rau de tot in timp ce dormea la pranz.
Intoarce gatul ca si cum ar avea torticolis. Medicul a vazut-o si a zis ca nu e meningita.
Luca e fericit cu gradinita lui. Insa ieri sotul a uitat sa il culeaga de acolo. L-au sunat astia sa il intrebe cand vine sa il ia. Rusinica!!!
Eu sunt la serviciu acum (ca asa imi mai fac timp de DC), iar peste o ora plec ca am programare cu un profesor de Statistica sa ma dumireasca cu niste chestii care trebuiesc stiute luni, pentru examen. Apoi ma intorc la serviciu pentru doua ore, si apoi iar la scoala. O sa fiu intr-un du-te-vino. sa nu spun ca la 7 eram in birou.
Carmen, ai niste copii superbi. Unul mai frumos ca celalalt. Nu te saturi privindu-i. Iti bucuri ochii cu un copil, si apoi iti muti privirea pe celalalt. Pacat ca nu ai ajutor ca tare bine era sa mai ai inca un copilas, poate o fetita. ca tare frumosi mai sunt copiii!
Alinkav, wow, ce copii mari ai tu. Olivia e tare dulcica. Cu cine seamana? Cred ca cu tine. Ador sa vad poze cu fratiori impreuna. Le sta atat de bine!
Tu cum le faci fata?
Fug acuma, poate mai revin.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
vikinga spune:
Danke dankeMai fetelor ati vazut ca ne-a fost sub votat ca fiind extrem de prost, lol soro:)) Ptiuuuu plicticoase om fi da' totul pina la puii mici!Alinka ce seamana fratiorii intre ei! Sa-ti traiasca scumpeii!Ciuf cum merge scoala? Mai cit mai ai? Aldo are un prieten in vizita, is cu ochii pe ei, ma foiesc ca altceva Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Ciuf ce program criminal ai!Pai lasa-ti parul mai lungut sa vezi cum sade.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Hehe .. am vazut si io .. ma roade totusi o intrebare: cum poate cineva care sa fim seriosi, nu e din grupul nostru si sigur nu ne citeste on a daily basis ... sa se apuce sa voteze ... si prost pe langa toate! ... sa nu zic eu unde ma doare de votul ala ... dar ... c'est la vie, om fi plicticoase .
vikinga spune:
Asa-i Carmen, pe mine m-a amuzat rau plictiseala de care sufera altii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
alinkav spune:
Hi hi, am remediat putin situatia!!!Punctat cu foarte bine...macar un pic sa se ridice nivelul plictiselei de aici!
Fetelor, multumesc!
Eu acum lucrez, bina, de cand Olivia avea 4.5 luni. Dar de 6 luni lucrez zilnic, pana acum lucram numai de 3 ori pe saptamana. Sta mama cu fata, si 2 luni a stat si cu Alex, fiind in vacanta.
Aaaa....hi hi ptr ce am intrat, si am uitat de ce....
Alex se declara de ieri STIRB!!!!De alaltaieri unul era iesit bine din radacina, iar altul se clatina, dintii de jos. Asa ca ieri seara i l-am scos, ca era agatat de un fir doar. Foarte haios!
Acum vreo 2 luni ii spuneam , ca uite poate iti vor cadea dintii in curand, si era tare speria, il apuca plansul, dar acum, cred ca a vazut si pe alti copii fara dinti, a auzit de Zana Maseluta, si era tare fericit ca ii vor cadea dintii, chiar a spus azi dimineata ca va speria fetitele la gradi!
Am fugit.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007