Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
vikinga spune:
Si Aldo tot pe dos isi scria numele:)) vad ca de vreo 4-5 luni nimereste ordinea si ce chestie la fel cu saptele pe romaneste si spaniola! Sa ma laud un pic cu el:)) nah puii ciorii;) Stie s anumere pina la 20 pe germana(pe greamana mai mult ca e lb lui de sufelt), romaneste, spaniola, engleza, italiana si friesisch, e o limba moarta, limba bastinasilor zonei Friesland, de unde face parte si insula asta. De fapt Friesland is numai insulele de pe coasta germaniei si olandei la M Nordului, o limba interesanta, ca un amestec intre germana si engleza ok daca as sti olandeza si daneza mi s-ar parea ca aduce si cu ele cred:)) Oricum e o combinatie ciudata, cu radacini in alte lumi si e o tradtie a insulei ca in anumite cercuri sa fie pastrata iar gradinita unde merge Aldo are o zi pe sapt cind cinta cintece pe frisisch, fac mici jocuri unde invata sa numere ori sa zica buna ziua, asa chestii micute.Am vazut minunatia de fetita a Lenei!!! O scumpete! Mi-a zis ca e o bebelusa cumintica si de gasca, papa la 3 ore noaptea, asa ca prinde si Lena ceva somn chiar daca intrerupt. Nu am vb mult cu ea, a lasat doar un mesaj offline unde v-a multumit pt urari. Yael ce bine-mi pare sa te vad pe aici, sa stii ca am citit cind pusese Carmen un linck catre sub de pe DC unde povesteai prin ce ai trecut si ca esti graviduta a treia oara. Felicitari inca odata! O frumusete de fata, seamana cu papi mult, l-am vazut si pe Nardi cu par mai scurtut, imi aduc aminte ca pe la 1-2 anisori avea pletele mai lungi. Aveti trei copii foarte foarte frumosi! Sa va traiasca!Eu-s cu mama la mine, a fostsi fratele meu, am avut ceva vreme buna, le-am luat copiilor niste chestii pt gradina, asa ca numai la aer stam ziua. Daca aveti ceva spatiu in gradina, sunt niste chestii super bune, pe cuvint: http://shop.ebay.de/items/_W0QQ_nkwZHQc3QbcpfburgQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZAm luat doua din astea, unul in forma de castel cu topogan iar unul in forma doar de topogan mare, sus se conecteaza la furtunul de apa si picura ca o ploaia pe el si jos se aduna apa ca intr-un mic bazin, tre sa pun niste poze sa vedeti marele fun ce l-au avut. Cum e vara scurta pe la noi am profitat de caldura cit am putut!Acum deja e racoare, iti ingheata picioarele seara si fara o geaca dupa ce se duce soarele inlemnesti:)) Asa ca incet incet revin la hibernare pe net.Va pupicVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
ciuf spune:
Salutare
Ilinca, la multi-multi ani. Sa ai parte de o zi cat mai distractiv sarbatorita, inconjurata de multe cadouri si prieteni.
Fetelor, ce e cu linistea asta?
Eu am inceput scoala, maman a venit saptamana trecuta, copiii sunt innebuniti dupa ea. Vor sa doarma cu ea, sa manance cu ea, sa mearga afara cu ea. Eva ma copiaza la greu, cand vin acasa de la serviciu sau scoala se uita sa vada cum sunt imbracata, daca mi-am schimbat cerceii.
Zilele trecute, la somnul de frumusete, picura lapte din canita ei cu cioc si apoi se ungea pe fata (buna idee sa imi faca o masca de laptic ), apoi isi dadea pe picioare exact cum fac eu.
De trei zile nu mai poarta scutec ziua. Vine repede in casa sa faca pipi sau caca la olica. Cu ea a durat mult mai putin acest proces de educare. Ce e drept, noaptea are scutec ca nu poate sa se tina. Dar eu sunt multumita.
Copiii mei ar sta afara cu zilele. Avem multi copii in cartier si se aduna mai ales seara. Asa rau imi pare ca vine vremea urata si adio iesit. O sa incerc sa vorbesc cu celelalte mamici sa ne organizam sa facem cu schimbul la intalniri pentru copii. Intr-un we sa vina la mine, we urmator sa se duca ei la Xulescu si tot asa.
Luca acum este la clasa de preschool unde invata ceva carte. Eu nu il fortez. Mai fac cate ceva cu el, dar lejer. Vreau sa aiba amintiri frumoase despre copilaria lui, sa isi aminteasca cu placere cu cati copii s-a jucat el cand era mic (e raritate sa vezi copii jucandu-se afara). Scoala se face ea, cand i-o fi timpul.
Are un fel ciudat de a desena 2 si 3. Ma crucesc la cum le face. Ieri l-am invatat sa faca un gat lung de lebeda si apoi trage o linie. Vad ca a prins. Copiii se joaca mult pe trotuar cu creta si se iau la intrecere. Care stie mai multe.
Zilele astea trebuie sa soseasca si fetitele din India, cele despre care v-am povestit ca sunt niste dulcele si cumintele.
Luca, sper, va merge in februarie cu mama in Ro. Am facut o incurcatura cu biletele din cauza companiei aeriene iar astia se spala pe maini intr-una de nu se mai opresc. Nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Problema este ca Luca va zbura cu insotitor pe zborul transoceanic. Sotul va merge cu ei pana in Chicago pentru a vorbi cu insotitoarea si a semna hartiile. ca maman ioc engleza. Am emotii cu asta. Bietul Luca de dragul Ro ce nu face .
Am vorbit ca in Ro sa mearga de doua ori pe saptamana la o gradinita. Ai nostri au planuri marete cu al copil. sa il plimbe, sa il inscrie la cursuri de chitara, karate, etc. Fac si ei tot posibilul sa il tina cuplat, sa nu se plictiseasca. La ai mei la bloc sunt o gramada de copii cu care se va juca.
Evuta e o prezenta nelipsita pe oriunde s-ar duce. Stie tot, se baga in seama si mai prinde cate un cuvintel in engleza. Are o prietena care e mai mica decat ea cu 3 luni si se tot incaiera pe papusi, carucioare sau mai stiu eu ce. Dar sunt tare dragute cand sunt impreuna. Amandoua blondine, cam aceeasi statura, si fiecare vorbeste pe limba ei. Cand le vad cum vin pe alee agale fiecare trancanind in limba ei si par asa de serioase de zici ca pun tara la cale.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
paula2003 spune:
Alexandrei au inceput sa-i cada dintii de lapte. Deja unul este dus.....asteptam si pe restu.
Am fost in vacanta si poate aveti timp sa ne vedeti si noua pozele.
Va pupam.
super mami spune:
Hello, v-am trimis poze.
Dar nu stiu ce si cum ca zic cei de la webshots ca sunt valabile doar o luna.
Cred ca se refera numai la invitia pt album nu si la pozele incarcate. Nu ?Paula am vazut pozele, foarte frumoase. Printisorul vostru e deja mare. Si tare frumos.La Multi Ani Ilinca. Sa cresti mmari, sanatoasa si norocoasa.
Valeria am vazut poze noi, sunt adorabili. Eva e atat de scumpaaaaaa.A mea progenitura rasfatata e tare suparata. Nu mai are fete in zona ca tocmai s-a mutat prietena ei....asa ca in fiecare zi imi zice "mami hai sa cautam o fetita....nu mai vreau cu baietii....m-am jucat de-a superman care scoate foc pe gura".
Va dati seama...ea printesa printeselor printesomane....sa scoata foc pe nari
Revin....sper ca nu peste o sapt Alexandra
paula2003 spune:
Am 2 copii minunati. Pacat ca fetita mai are probleme si ma face sa trec brusc de la o stare la alta...dar mergem mai departe.
Ven spune:
Alexandra, Isabel e ireal de frumoasa. Iar pozele par profi, cine le-a facut. Pup cea mai frumoasa fata care scoate foc pe nari :))
Pozele astea le-am vazut doar, pt. ca au venit pe mail si ce-i mail verific zilnic.
Ca-n rest........AM INCEPUT MUNCA. Mathias misuna prin toata casa, vrea sa mearga, se ridica de toate mobilele si cade de 200 ori pe zi, Markus il iubeste prea tare si-l motroseste toata ziua, ca pe papusa lui....eu stau intre ei.....si-s nu tocmai calma, pt. ca parca nu le mai dau de capat la toate odata....
E o dezordine vesnica, plus mizerie, in fine......sper ca e numai asa o stare de stress provocata de inceperea muncii, ca de nu....
Va pup, poze cu noi mai vedeti la semnatura daca aveti chef.
adriana spune:
Ven, hihi, ce seamana brotacelul mic cu tineee.. E un dulcel, vai Doamne si ce falcute a facut, hamster mic!!
Paula, foarte drgauti sunt amandoi, Paul imi pare atat de serios!! O sa fie un scump..
Alexa a pierdut dintisorul? cred ca e prima nazdravana ce aici care isi schimba dintisorii.. uite, vezi, a luat-o inaintea tuturor
Ciuf, am citit si la americance de boroboata celor de la comp aeriene, niste idioti, nu merge cu scris la management, ca doar e vorba de un copil, ce pisici
Eva ta e cat Cornelia, vorbeste? In rest, semana destul de mult cu mandra mea.. Sunt atat de scumpi si blonzi(am o slabiciune pentru copii blonzi)
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Alexandra, mi-au placut tare mult ultimele poze de mi le-ai trimis. Profesionale. Tu le-ai facut?
carmen, am vazut si pozele voastre de la cabana. Superb peisajul. Se pare ca ati avut o iesire linistitoare; asa se pare din poze. hai spune-ne cum a fost.
Adriana, Eva are acum 2 ani si 4 luni. Vorbeste binisor, dar face pauze ca sa se gandeasca de doua ori cand scoate cuvantul din gura.
Luca mi-a facut febra aseara. Azi-noapte am dormit cu el ca sa il supraveghez, nu ma pot lauda ca am dormit bine. iar la 5 dim. a venit ursul care ne-a distrus poarta si gardul in speranta ca va ajunge la gunoi sa manance ceva.
Cam cu astea ne distram noi acum.
We fain va dorim.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Paula, ce poze frumoase! Ce locuri faina ati vazut! Ai o familie minunata: doi copii adorabili si un sot care isi iubeste mult copiii si sotia. M-a impresionat cum aduna el scoici, stele de mare, cum apare in toate pozele cu copiii tinandu-i in brate .
Alexandra mi se pare ca e printre cei mai inalti de la gradinita.
Pe unde va duceti luati olica cu voi? ca l-am vazut pe Paul intr-o poza stand pe olica in mijlocul naturii . Asa am facut si eu cu Eva. A invatat sa faca la olica si pe unde ma duc car oala cu mine.
A fost o placere sa va vad pozele.
Spui ca deja au inceput sa ii cada dintisorii de lapte? Care?
In Ro se practica "sigilarea" maselelor? Adica as fie imbracate intr-o chestie din rasina sau nu stiu din ce este care le protejeaza maselele? ca m-ar bate gandul sa le fac la ai mei cand le vor iesi dintii permanenti.