Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, Burticute frumoase!

Maryb, ce burtica draguta ai, chiar se vede ca esti gravi acum! Iti tin pumnii deseara cand vei lua rezultatul le DT.

Leeloo, iti tin pumnii si tie la eco azi!!!

Mav, super party, cred ca a fost foarte distractiv. Piticul tau e un scump si un dragalas!

Geanina, bine ai venit! Am vazut ca au mai venti gravidute si le salut si pe ele, insa nu le-am retinut pe toate! Pe Geanina am retinut-o pt. ca face BB3 , e singura mamica de aici cu 3 copilasi!

Mai, fetelor, eu ma intreb oare ce face Carmendu, ca stiu ca s-a dus in Germania si trebuia sa se intoarca deja! Ma tot gandesc la ea, sper sa fie totul ok si sa vina cu vesti bune!!!

Dar de Vrajitoarea mai stiti ceva?

...........................

Eu merg maine la eco morfologica si am niste emotii de nici nu va inchipuiti! Acum mi-a intrat in cap ca mi se deschide colul si ma obsedeaza deja gandul asta! Sper sa fie doar paranoia mea si sa vin cu vesti bune si eu!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bune fetele numai ce m-am intors de la ghilotina DENTIST a curatat putin pe acolo si a pus un pansament...eram asa de stresata
Diana21 si eu maine merg la echo...si pe mine ma obsedeaza chestia cu colul. Stai calma hormonii astia sunt cu toata treaba. Hai sa stam calme nu rezolvam nimica cu stresul
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Fetelor...am uitat sa va spun, ca am fost la cumparaturi, disperata dupa blugi pentru gravide, ca ma strangeau cei vechi la burta...si disperata cu soata, umblu de nebuna de la clasicile si cunoscutele de gravide, si ce imi vad ochii? Numai chestii naspa, blugii de gravida vorba Dianei, ORIBILI... si cautand pe net, gasesc un magazin pe mosilor, si intru pe site si vad lucruri dragute, si blugi frumusei.Plina de speranta, scriu adresa in agenda, si reusesc sa o si gasesc, si fericirea si mai mare, cand descopar niste chestii atat de frumoase de raman fara grai. Nu zici ca-s de gravide, in culori atat de dragute, si materiale faine, mi-am luat doua bluze faine de tot si o pereche de blugi evazati o minunatie, imi vine sa nu ma mai dezbrac de ele. Nu stiu daca am voie sa spun numele magazinului, si adresa, dar fetelor amatoare, sunteti castigate de va duceti acolo, credeti-ma, e imposibil sa nu va placa ceva, asa ca lasati-mi mesaje in privat daca e si va dau numele si adresa magazinului.

Leeloo
12 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

leeloo, trimite-mi si mie pe PM adresa si numele magazinului.
merci frumos.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

De la Carmendu chiar astept vesti cu nerabdare !

Despre Vrajitoarea ...ma insel sau poate nu ... dar parca am vazut-o la un alt capitol. Nu imi aduc aminte denumirea acelui capitol acum . Am un lapsus cumplit.Stiu doar ca respectivul capitol punea in discutie o problema mai complicata in sarcina cu care nu ne intilnisem si nu prea stiam ce sfaturi sa ii dam. Mai nici daca imi crap capul acum nu imi aduc aminte diagnosticul !

Diana21 dar de ce ti-a intrat in cap ca ti se descide colul ? Ai mai trecut printr-o experientza similara ? Hai ca ma documentez despre deschiderea colului . Vreau sa stiu care pot fi cauzele . Sincer si pe mine ma cam obsedeaza ideea plus cea a ruperii premature a membranelor. Cu contractiile m-am cam documentat pe aspectul medicatiei . Sa nu ma intrebi de ce imi pun aceste intrebari ca prea clar nu stiu ! S-ar putea probabil spune ca raspuns : frick - control ! Stiu eu poate ca da , poate ca paza buna trece primjdia rea !

Am inteles ca ruperea membranelor se produce de cele mai multe ori din cauza unei infectii cu ureaplasma sau mycoplasma - asta ar fi cauza cea mai frecvent indicata. Nu am reusit sa imi dau seama daca e vorba de una si aceeasi infectie si nici prin ce analiza se poate depista aceasta infectie . Ma mai documentez si daca sunteti interesate de subiect , postez linkuri.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

toriceli, micoplasma si ureeaplasma sunt 2 infectii, nu e una si aceeasi. Se pot depista printr-o analiza a secretiei de col. Eu am facut si chlamidia si ureeaplasma si micoplasma dupa ce am pierdut sarcina din decembrie si au iesit ok.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Maryb multumesc pentru raspuns ! Trebuie sa fac aceasta analiza.
Din cite am observat citind diverse materiale pe net secretia de col nu e una si aceeasi cu secretia vaginala iar PAP se recomanda cumulativ cu aceste doua analize !
Ceea ce ma face sa concluzionez ca PAP nu ar putea depista aceste doua infectii . De altfel nici nu sunt trecute ca fiind depistabile prin PAP - in articolele despre PAP.

Imi poti spune daca secretia de col difera ca mod de prelevare de PAP ?

PS. Clamidya a iesit k la analiza sanguina. Dar si aici am inteles ca sunt probleme - in general se indica analiza secretiei de col pentru depistarea acestei infectii - a se vedea Tutu.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine aici? Am o fetita de 3,10 ani si insarcinata in 10 saptamani. Prima sarcina a fost foarte usoara, la fel si nasterea, sper ca si aceasta va fi la fel... Sanatate maxima si tinem legatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Bine ai venit!!! te primim, normal...sa ai o sarcina usoara!!!

quote:
Originally posted by monaraus

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine aici? Am o fetita de 3,10 ani si insarcinata in 10 saptamani. Prima sarcina a fost foarte usoara, la fel si nasterea, sper ca si aceasta va fi la fel... Sanatate maxima si tinem legatura!

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ramo pe Alexa nu am mai vazut-o de un car de ani. Dar sigur e bine ca doar e fata luptatoare. Mi-e dor de ea totusi!

Mav pai de ce te doare capul? V-ati cherchelit? Frumos, frumos, ne place!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput