Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

toriceli, ca si mod de prelevare este la fel ca la PAP.
insa trebuie sa-ti spun ca secretia de col este o analiza si ureeaplasma si micoplasma sunt alte analize. Pe astea trebuie sa le ceri in mod expres pentru ca prin nici o alta analiza nu se depisteaza aceste infectii. Ca sa intelegi mai bine, eu am facut atunci urmatoarele analize : chlamidia, ureeaplasma+micoplasma, secretie de col uterin, PAP, secretie vaginala.

monaraus, bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina usoara si de data asta si un bebelus santaos. Sa-ti traiasca si fetita de 3 ani si 10 luni si sa va aduca numai bucurii. Sa ne dai si datele ca sa te trecem in listuta.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor,
eu nu sunt prea bine pt ca mi s-a facut rau pe strada, am cazut si am lesinat.M-am trezit dupa ceva timp cu niste doamne langa mine care m-au ajutat sa intru in masina.Nu pot sa-mi dau seama ce am avut, dar am simtit dintr-o data ca imi vajaie urechile, vederea mi se dubla, iar vorbele celor din jur le auzeam ca din apa asa.Am cazut in genunchi si intr-o parte mai mult asa, burta nu ma doare, dar sunt tare ingrijorata. M-am enervat cumplit si din cauza programarilor la dr din Cta pt ca nu mai au locuri libere decat dupa 27 mai iar eu trebuie musai pe 17 sa fiu la echo si la TT.Eu asa am stabilit cu dr ultima data, ca in preajma datei de 17, iar azi cand am sunat....nu mai e niciun loc.M-am enervat cumplit de tare, nici nu stiu ce sa fac, cum e mai bine sa fac si incotro sa o apuc.
Am sunat si aici in Buc sa-mi fac un echo sa vad daca bebe este ok, in urma cazaturii, si draga nu mai este nici un loc decat peste 2-3 saptamani!!!!!!!!!!! Pai si eu ce fac????M-am saturat de programarile astea pana peste cap si un picior mai sus.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Bine v-am gasit! Iata datele:
UM - 24 februarie 2008
DPN - 2 decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Nu prea am mai apucat sa scriu pe aici, mai mult am citit...
Mama, vad ca pana acum numai baietei! Cica 2007 a fost anul fetitelor (adica, ma rog, s-au nascut mai multe fete) si 2008 ar fi anul baieteilor
Eu inca nu am aflat culoare carucioruui, urmeaza sa ma duc la morfofetala si atunci (cred) ca voi afla.
Mie deocamdata nu mi se vede burtica, dar probabil si din cauza ca am avut o nastere relativ de curand, burta mi s-a retras, dar cred ca a mai ramas ceva, un pic de tot, si probabil ca mascheaza....nici kg nu am luat inca... Dar bebe creste
Offf, sper sa fie bine si bebe 2, ca si bebe 1...
Cine zicea de un magazin fain, daca se poate PM si la mine, macar sa ajung sa vad si eu ce hainute mai au, chiar daca nu o sa-mi iau mare lucru, ca mai am de data trecuta. Insa prind altfel sezoanele, gravida fiind.

Pupici si sarcini fara probleme! Bun venit noilor gravidute!

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Doamne brie....ce patanie ai mai avut. Imi pare atat de rau, dar bine ca s-a terminat cu bine. Eu sunt sigura ca bebe al tau este bine, dar daca a-i gasi totusi undeva sa faci o eco ar fi si mai bine ca sa te linistesti si tu. Si cu programarea la dr ta....este tarziu daca te duci pe 27 mai ? cat o sa ai atunci ?

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

monaraus....si data nasterii (DN) nu ne-o dai ???

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

gagici....uitati ce am gasit la alta odisee....poate o postam pe prima pagina....

M-am uitat si eu pe net in cautarea unor valori considerate normale pentru IR-uri, asta am gasit:

Valori normale IR artere uterine:

Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Multumesc Maryb ! Le voi cere explicit ca nu am surprize si sa ma trezesc cu jumatati de analize.

quote:
Originally posted by maryb

toriceli, ca si mod de prelevare este la fel ca la PAP.
insa trebuie sa-ti spun ca secretia de col este o analiza si ureeaplasma si micoplasma sunt alte analize. Pe astea trebuie sa le ceri in mod expres pentru ca prin nici o alta analiza nu se depisteaza aceste infectii. Ca sa intelegi mai bine, eu am facut atunci urmatoarele analize : chlamidia, ureeaplasma+micoplasma, secretie de col uterin, PAP, secretie vaginala.

monaraus, bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina usoara si de data asta si un bebelus santaos. Sa-ti traiasca si fetita de 3 ani si 10 luni si sa va aduca numai bucurii. Sa ne dai si datele ca sa te trecem in listuta.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mona- bine ai venit! Sarcina usoara!
Brie- incearca la Euroclinic sa-ti faci o programare pt eco. Au multi dr ecografisti si daca le explici fetelor la telefon situatia ta, sigur iti gasesc loc. Ai grija de tine. Si eu am momente in care simt ca nu pot sta in picioare. Iau repede ceva dulce si stau linistita pana imi trece.
Eu ma bag acum la nani pt ca nu mai pot de somn. Cand ma trezesc sper sa citesc numai vesti bune de la fetele care merg la eco.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Brie mi-a dat niste emotii meajul tau ! Probabil ca ai lesinat si din cauza faptului ca te-ai enervat . Bebe e ok ! Bebicii sunt protejati chiar la lovituri mai puternice si directe in abdomen.

Incearca sa te duci neprogramata si anunta la front-desk faptul ca ecografia iti este necesara pentru TT. Poate inteleg problema si se rezolva.

Toriceli 15+

Mergi la inceput