Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 7

bebecris spune:
va asteapta la parterul magazinului TITAN (sper sa nu considerata reclama). este un raion mititel...dar cu lucruri foarte dragute pentru gravide (pantaloni, fustite, bluze...etc...pana si rochii de seara).eu pe o fusta am dat 100 RON de exemplu.12+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

mav spune:
alinush sunt stresata rau la munca, ma...
ca am mult de lucru si n-am deloc chef...
...Si-s si obosita rau dupa petrecerea de aseara (aniversarea a 4 anisori a unei colege de gradi de-a lui Seb), unde a fost mare distracite- bucurie- harmalaie- nebunie...... si acum ma doare capul.... Uite o sa pun cateva poze...
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

maryb spune:
bebecris, multumim de informatie. Eu pe 7 iunie am un botez, asa ca daca sunt si haine de petreceri e si mai bine.
maryb 14+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

dandusa spune:
Brie,
eu merg pe 16 Mai la control,cu o zi inaintea ta...,daca n-am fi avut o nunta pe 17(in buc),am fi stat in c-ta si poate ne vedeam cumva si cu Mav,dar asa,vin pe 16 plec in aceiasi zi sau pe 17 dimineata...,oricum multa bafta
Mary,
admirat burtica ce ascunde un miracol de la d-zeu
Nebunica,
felicitari pentru caruciorul albastru
Pisu pisu,
eu zic sa nu te stresezi cu dormitul ca bb sta asa de bineeeee,crede-ma...,dormi pe burta sau cum simti...,nimic nu-l afecteaza...,cand vei mai dori sa mai dormi asa ,nu vei mai putea pt ca fie iti da ghionturi si te trezesti,fie atarna burta si nu-ti gasesti locul...,deci,profita...,acum cat sarinca este mica si iti poti permite sa dormi oricum...
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

mav spune:
am pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157604912786425/" target="_blank">poze de aseara (n-am timp sa incarc mai multe). seb este cel in tricoul rosu, cu masinute.14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Olivia26 spune:
gagici!
Am mai incercat sa intru dar nu mergea forumul. Noi sambata am fost la morfo si bebe era jucaus si nazdravan, aveam 13 sapt si 4 zile si bebe aproape 8 cm (79 mm), i-a facut tot felul de masuratori, i-am numarat degetelele, i-am vazut inimioara, stomacelul, plamanii, vezica, coloana, a facut si o tumba
. Intre timp au venit si rez de la bitest si coroborate cu pliul nucal, riscul de sindrom Down a iesit undeva la 1 la 15 000 si ceva de nasteri, ceea ce am inteles ca e f bine.
Nebunica, felicitari pentru garcon si pt vestile bune! Noua ne-a zis ca e inca prea devreme sa se pronunte si ca peste 2,3 sapt ne va spune!
Poate avem ca vad ca ar avea la pretendenti
Otilia, Mary, ce burtici frumoase aveti, m-ati dat gata! Se vede si a mea dar dupa ce bobinez jumate de pepene in rest e doar un pic in partea de jos.
Puuuuup burticile!
Olivia

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

Olivia26 spune:
Mav, vazut poze. Sebi este un frumos dar am vazut ca are cu cine semana ca am vazut si pozele de la botez acum ceva timp si esti foarte frumoasa!
Olivia

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

Ramo2007 spune:
Mav, sa-ti traiasca Sebi, frumusel si jucaus!
Eu am aceeasi stare, parca-mi sta mancarea-n gat si am mancat doar o banana si o punga cu pufuleti, o sa incerc sa pap o salata cam intr-o ora cand ajung acasa...pic de somn...
Ramo 8+
Puiutul meu scump

Ramo2007 spune:
Fetelor, ce mai stiti de Alexa1983?
Sper sa fie totul in regula cu ea,stiu ca se pregateste de nunta, probabil din cauza asta nu mai are timp sa intre...
Ramo 8+
Puiutul meu scump