Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele mele nu am mai scris de mult, dar nu m-am simtit prea bine, tot greturile si oboseala....., dar asta e.

Despre bebe ce sa va spun creste, este totul ok. Chiar ieri am fost la doctor si de la 13 sapt si 5 zile a crescut si arata de 15 sapt si 1 zi, asta conform ecografului. Si e posibil sa fie fetita. S-a chinuit dl doct sa-i vada sexul dar isi tinea manutele intre picioare, si doar a banuit ca e posibil sa fie fetita. Insa mai exact vom vedea pe 15 mai cand voi face eco morfo fetala.

Marybeu am facut BT la Genetic Lab si mi-a dat rezultatul a 2 zi, am impresia. Mie mi-a iesit negativ. Imi pare rau pt rezultatul tau, dar sigur va fi bine. Si eu ma gandeam ca paote ar fi bine sa-l repeti in alta parte.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maryb, decia sa-ti faci TT este a ta si daca vrei o poti face.Genetic Lab este un laborator extrem de bun.Dr Albu este acolo si este printre cei mai buni geneticieni din tara.Stiu ca rezultatele nu dureaza mult.
Sfatul meu este, daca imi permiti, este sa astepti totusi amniocenteza ca sa nu mai treci printr-un alt stres (asteptarea rezultatelor, rezultatul in sine).Mai este putin pana vinerea viitoare.
In legatura cu aceasta analiza, amnio, nu este nimic dureros, si stai tu linistita ca nu se pierd copiii chiar atat de usor!! Stresul este cel mai mare factor. Daca esti pe maini bune, atunci riscul este aproape 0.Iar tu esti pe maini bune cu Silviu Predoi.Il cunosc personal de acum 3 ani, mi-a facut niste cariotipuri.Este EXCEPTIONAL de bun.Amnio se face numai la ecograf, deci nu pe nevazute.
Stai linistita iubita, o sa fie totul bine, asa cum ti-am spus si aseara.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

BRIE, MA BUCUR CA ESTI BINE....
MARYB, fii fara grija!!!totul o sa fie bine...iar bebe la fel....curaj pt amnio.
si eu am luat ieri DT de la medlife... am fost pe la 16.00....cam asa...mie mi-a iesit bine...1:897 (risc statistic de varsta). am 30 ani.
BETA HCG - 46.0
PAPP-A - 1.43
MIE nu prea mi-au iesit bine analizele pt coagulare, proteina s si inca 2 chestii..
azi la ora 2 sunt programata la dr anca cu rezultatele analizelor.
MARYB, dr predoi este fff bun...capu'sus!!!!
succes!!!!!!

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat si eu semnatura !!!
Mai am putin si merg si eu la eco si DT sa vad daca buburuza mea e ok. Mi-e teama de rezultat pt ca imi e groaza sa fac amniocenteza.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

loren, dar cat de veche poate fi ecografia ? ultima mea eco e facuta acum 2 saptamani, maine se fac 2s fix.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Fetele sa va spun ce scrie pe hartia de la screeningul fetal, aseara am vrut sa scriu, dar imi tot dadea nu stiu ce minune de eroare, si am lasat-o pe azi:

Fat viu, unic, intrauterin
CRL:6,67cm - 12 saptamani si 6 zile
Os nazal prezent (da Doamne sa fie nasu meu drept si nu ala mare a lui tac-su)
Translucenta nucala: 1,2 mm
Spectru duct venos in limite normale
Spectru tricuspida in limite normale
Structuri intracraniene simetrice
Orbite simetrice
Activitate cardiaca prezenta
BCF: 156 batai/minut
Coloana vertebrala aparent integra
Diafragm aparent integru
Stomac, vezica urinara vizibile
Insertia normala CO
Miscari active fetale prezente
Membre superioare si inferioare trisegmentare, simetrice
Zona placentatie anterior, trofoblast omogen
Lungime canal cervical: 3,84 mm, cu orificiu inchis
Fara formatiuni anexiale/pelvine patologice vizualizabile
Varsta gestationala medie: 12 sapt si 6 zile-eco; 13 saptamani si 6 zile clinic
DPN: 10.11.2008 eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Felicitari fetelor cu rezultate bune de la eco !

Brie ma bucur ca totul e ok !

Maryb cind te-ai programat pentru amniocenteza ?

Alexutza26 ieri trebuia sa mergi la eco . S-a intimplat ceva ? Nu ai mai intrat pe forum.

Vrajitoarea in final care era diagnosticul ? E totul k ?

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb trebuie sa suni sa intrebi..stiu ca mie mi-au zis sa am 14+ cind fac morfologica si cam citeva zile dupa eco asta sa ma duc la ei..tu suna musai ca sa afli ce si cum? Ca stiu ca trebuie coroborate eco morfo cu TT!

Bia
bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

babyzapi, te-am vazut aseara la receptie cand mi-am ridicat analizele de la opusul tau.Te-ai uitat la mine cand m-am intors sa-mi iau si analiza la Rh, iar tu i-ai spus colegei "anticorpi anti D".
ginye, dureri de coloana am si eu cand si cand si dupa 25 sapt se vor intensifica din cauza greutatii.Eu sunt mai micuta am 1,60m si greutatea si BB imi vor apasa destul de rau pe coloana.Dar......suportam nu avem ce face.Tin pumnii pt sora ta.
dandusa, la ce ora mergi pe 16 mai la Cta? Si eu tot pe 16 mai merg pana la urma la ora 14 pt echo si TT.
monicabo, corina, marguta, loren, mamiseli, toriceli, bebecris

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu am fost ieri la medlife...ce chestie...
poate am trecut una pe langa cealalta...
BRIE
, ma bucur ca esti bine!!!!!
sper sa vin si eu azi cu vesti bune legate de coagulare!!!

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput