Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Efectiv m-a luat cu tremurat... Pai daca tie, Mary, ti-a iesit aiurea bitestul, eu la ce sa ma astept?! La noi translucenta a fost de 1,7, eu am un avort spontan si o sarcina oprita in evolutie, si peste 2 luni implinesc 30 de ani. E clar ca nu stau prea bine din start.
Mi s-a strans sufletul in mine.... Ma tot gandesc ca totusi la tine a fost o eroare.... Poate totusi au tinut cont de ceea ce ai scris tu prima data pe buletinul acela (parca ceva cu defect genetic?!).

Brie, ma bucur ca sunteti ok! De unde stii tu ca "Un posibil bb cu SD este in primul rand mai mic din toate punctele de vedere, greutate, masuratori, batai ale inimii etc."? Te rog, da-mi si mie sursa, ca nu pot sa ma calmez, zau!

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Otilia, eu am facut programare la dr Pop la Diagnosis cu o luna in urma si am gasit liber abia in iulie - noroc ca eu tot in iulie aveam nevoie la 21-22 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am 30 ani...translucenta este tot 1.7 mm...fii fara grija...nu am avut sarcini pierdute sau alte probleme si 2 avorturi la cerere...din cate am inteles...translucenta este si in functie de varsta mamei...nasa mea...are 25 ani...si are 14 saptamani si ceva...a avut-o mai mica...1.4 mm...stati linistite...atata timp cat nu aveti in familie cazuti de SD...nu aveti de ce sa va panicati...ganditi-va ca acum bebe are de suferit pe urma supararii voastre si pe urma stresului...

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, ti-am trimis un PM !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

bebecris, nu este absolut necesar sa ai pe cineva in familie bolnav de SD. Boala asta nu este ereditara, nicidecum!! Este un accident genetic pur si simplu. Este adevarat ca daca ai in familie sau ai avut in familie pe cineva bolnav cu SD, ai o probabilitate mai mare cu 5% fata de celelalte femei sa nasti un copil cu aceasta boala.
Sunt nenumarate cazuri in care femei care au dat nastere unor astfel de copii, au avut curaj si au mai facut inca unul care s-a nascut absolut normali.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

quote:
Originally posted by maryb

monaraus....si data nasterii (DN) nu ne-o dai ???

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Scuze, data nasterii: 15.09.1976

Mergi la inceput

ai si tu dreptate, BRIE, dar...nu trebuie sa fie asa pesimiste...nu le face bine...eu incercam sa le incurajez..nu este ereditara...dar o anumita gena se poate trasnsmite, nu?
in fine...trebuie sa le sustinem pe burticile necajite!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Brie,
am programare la 16.10,probabil ca va fi prea tarziu sa te mai prind...
TT il poti face la ei?acum doi ani cand l-am facut eu nu se facea la Prosana

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Maryb, eu fac anul asta 35 de ani, si am 3 prietene care au facut pana in prezent amnio si si la toate bebele este bine;
Asa ca fruntea sus, ca totul este bine si ca aceasta ultima analiza te scapa de stresul urmatoarelor 20 si ceva de saptamani;
este important sa ai incredere ca dupa aceasta amnio vei avea urmataorele saptamani de vara in tihna, cu distractiile la maxim in ultimul concediu (tihnit:) in care vei fi numai tu cu sotul tau; din vara urmatoare o sa cauti alternative ori mai luati pe cineva care sa aiba grija de baiat, ori stati amandoi cu copilul si va intoarceti obositi, ori il lasati acasa cu cineva, si veti fi cu inima acasa......
Leeloo multumim de adresa; poti sa fii un pic mai specifica si sa ne dai alte repere, este pe langa Eminescu, mai aproape de Obor?

MAryb, si sa stii ca si eu as avea incredere in rezultatele lui Iosub

Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

pentru burticile care sunt speriate...poate va lamureste un pic...
http://medic.pulsmedia.ro/article--x-Specialitate-Diagnostic:_Sindromul_Down_la_fat--4421.html

12+

Mergi la inceput