Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 18
VonHelen spune:
abia astept sa-l vad si eu pe bb al meu la eco...peste fix o saptamana implinim 12 sapt de la UM. la 12 sapt se masoara pliul nucal nu?
am si eu obsesie... am avut raceala aceea in sapt 5 , chiar cand se formeaza sistemul nervos si se unesc mugurii buzelor si nu ma gandesc decat la copii cu buza despicata sau anomalii cerebrale.
sotul meu e chiar suparat, zice ca nu sunt in stare sa gandesc pozitiv si-l stresez pe bb! ufff nu e prea usor sa fii gravi!
10+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
maryb spune:
dragele mele, va multumesc pentru sustinere. Pliul nucal a iesit bine, a fost masurat de 2 ori. O data la dr mea a iesit 1.29 mm si a doua oara la iosup si a iesit 1.12. Chiar am intrebat-o pe dr ca daca toate masuratorile si pliul nucal au iesit bine cum e posibil sa-mi iasa la bitest risc mare de SD ? Si nu a putut sa-mi dea un raspuns convingator decat ca nu doar alea conteaza, ca s-au coroborat si cu valorile din sange si cu ce am completat eu pe formularul ala....asta este, o sa fac si nenorocita aia de amnio de care imi este frica de mor si cu Dumnezeu inainte !!!
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Neatza!
Onut77- daca ai scris la capitolul trecut, noi nu am mai intrat acolo. Daca ai scris in capitolul asta si nu ti-a raspuns nimeni inseamna ca a aprut prea tarzu mesajul tau si noi eram deja la alta pagina si nu l-am vazut. Acum vad ca ai scapat de moderare, asa ca putem vorbi in timp real.
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
Buna dimineata burtici!
MaryB imi pare rau ca a iesit asa rau testul. Incearca sa stai linistita sa nu ii faci rau lui BB. Sunt sigura ca amnio va arata ca te-ai speriat degeaba. Te pup, poate iti trece supararea 
Mihaela
11+
mamiseli_11 spune:
Onutz77, nu stiu ce s-a intamplat cu mesajele tale dar acum am citit ce ai scris. Poate cadea serverul si nu inregistra mesajele tale. Oricum incet incet se vor vedea si mesajele pe care le scrii in timp real, dupa ce scapi de moderare.
Brie, ce ai facut aseara? Ai fost la eco? BB e bine?
Vrajitoarea iti doresc multa putere sufleteasca sa treci peste necazuri. Asa cum i-am spus si lui MaryB, incearca sa gandesti pozitiv, BB este cel care sufera. Te pup dulce.
Mihaela
11+
maryb spune:
fetele din bucuresti, stiti daca se face undeva bitest sau TT mai repede de 2 saptamani ???
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
fetelor, brie a fost aseara la eco si bebe este bine, nu a patit nimic. I-a iesit bine si bitestul.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Maryb da..unde o sa fac eu TT...la Genetic Lab..vezi si tu siteul, ti-l da in 4 zile rezultatul...si sunt specializati pe analize genetice!
Bia
bebe mic
13+
brie spune:
Va pup pe toate si va imbratisez 

si va multumesc pt ca mi-ati purtat de grija 
Aseara nu am mai intrat pe forum pt ca eram rupta de oboseala si dupa sperietura groaznica si plus de asta aseara mi s-a mai intamplat inca o data, dar nu am mai lesinat pt ca m-am asezat imediat pe pat si eram si cu sotul langa mine si mi-a dat imediat apa si otet pe la nas si maini si mi-am revenit repede.
Am fost aseara la eco la Steriu Mihaela, a fost foarte draguta.A fost anuntata de la receptie de cazul meu, am fost chemata imediat si cu toate ca erau mai multe gravidute care asteptau, dr a iesit si a rugat toate gravidele sa astepte pt ca are o urgenta.Si nu am asteptat nici o secunda macar.
BB este bine,
i-am auzit bataile inimii, i le-am si vazut, se misca, era totul bine cu el.Totul a durat vreo 5 min si am fost gata.De fapt eu doar asta vroiam sa stiu daca el este bine si sa nu existe vreo zona de decolare.Mi-a spus ca cel mai probabil am avut o insuficienta irigare a creierului din cauza tensiunii foarte mici si din aceasta cauza am lesinat, dar data viitoare sa ma asez imediat in fund daca mai am senzatii de genul asta, sa beau repede apa si sa am mereu in poseta bomboane.
Rezultatele de la DT au iesit bune 1/1772 (SD) si trisomia18 1/10000.
14+
brie spune:
maryb, de aseara ma tot gandesc la tine.Te-am si visat aseara.Mi se pare totusi ceva foarte ciudat, si stii ce? Ecografiile noastre au iesit cam la fel la masuratori cu exceptia pliului nucal, dar si aici este infima diferenta.Mai mult decat atat dr Iosup ti-a zis din cate imi aduc eu aminte ca BB tau este chiar mai mare 14 sapt!!!!!, iar dr ta iti spusese ca ai 12 sapt.Ma insel eu cumva??
Sunt curioasa care au fost valorile tale din sange free BHCG si PAAP.Dar mi se pare , repet, CIUDAT!! Sunt chiar furioasa pt un astfel de rezultat de care sunt convinsa ca este ERONAT.Un posibil bb cu SD este in primul rand mai mic din toate punctele de vedere, greutate, masuratori, batai ale inimii etc.
Mie free BHCG mi-a iesit 44,7 si cealalta 2,10.
14+