Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna,burticilor! Brie, imi pare rau pentru ceea ce ai patit, ai grija de tine si Dumnezeu sa iti ajute, de fapt sa ne ajute tuturor ca i se poate intmpla oricui in situatia noastra. Si pe mine ma ingrozeste gandul de a mi se intampla ceva pe strada sau cand sunt singura si sa nu stiu ce sa fac. Am patit o chestie de genul asta in primul an de facultate, in sesiune( eram foarte stresata, dar nu eram insarcinata). Chestia e ca analizele pe care le-am facut apoi au iesit bine si nimeni nu a putut sa imi dea o explicatie clara, au zis ca e din cauza stresului. Asa ca acum , preventiv, incerc sa ma odihnesc mai mult si sa am grija de mine si de sufletelul care creste in mine. Oricum , si eu simt uneori ca nu am putere si ca trebuie sa ma odihnesc neaparat.
Va doresc multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Maryb, unde ai facut analiza? Te intreb pentru ca doctora mea mi-a zis ca nu prea are incredere in Sanador, a trimis mai multe gravidute la triplu test si analizele au iesit pozitive, de fapt niste alarme false pentru ca la amniocenteza nu a iesit nimic. De asta mi-a zis sa imi fac triplu test in alta parte . Em ma gandesc sa merg la Med life, ar trebui sa il fac intre 15-17 iunie, dar zice ca nu imi trebuie programare, ma duc pur si simplu cu ultima echo. Iti spun astea pentru ca imi dau seama ca iti este foarte greu, eu sunt deja mamica unui baietel si pot spune ca nimic nu se compara cu un copil si, in ciuda eforturilor, merita toate sacrificiile. Si inca ceva, cred ca ar trebui sa te bazezi si pe ceea ce simti tu, sa gandesti pozitiv si sa stii ca toata puterea este la Dumnezeu. Eu nu sunt habotnica, sunt numai credincioasa, dar cred ca e important sa simti ca acolo sus cineva te iubeste!

Mergi la inceput

Scuze Maryb, am vazut ulterior unde ai facut testul. Oricum multa sanatate si Dumnezeu sa fie alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma duc sa pun rufele la uscat si apoi ma creia o pauzasc si ma bag la nani. Ca n-am dormit decat 3 ore la pranz . Va pupacesc si va urez noapte buna.

PS: cred ca incepe sa-mi cresca si mie burta. Am niste dureri asa pe lateral, ca si cum ma trege cineva de burta.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Leeloo ma bucur tare mult pentru bebeul tau jucaus! Sa inteleg ca sotul tau a avut castig de cauza in ceea ce priveste sexul bebeului?

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Noapte buna fetelor ! Sa ne fie un sfetnic bun . Merg si eu la culcare ca sunt buimaca dupa evenimentele de ieri.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

In sfarsit am gasit linkul pe care il cautam.

Atentie, pentru cine nu vrea inca sa investeasca in haine de gravida, exista aceasta varianta, www.budget-bumps.co.uk/acatalog/Belly_Belt_Kit_Combo.html#aBellyBeltCOMBO" target="_blank">Belly Belt care parerea mea este cea mai buna varianta in primele luni cand pantalonii cu banda inca nu pot fi folositi ca burtica este mica. Eu ma gandeam sa-mi fac singurica asa ceva ca am material si elastic si daca va uitati la detalii se vede exact cum este facuta.

Cu Ana am incaput pana la nastere in niste panatloni negrii clasici, cu talie normala dar care aveau putin elastan, procedand tot cam asa, si am luat 24 de kg totusi. Parerea mea este ca in primele 5 luni cand greutatea nu creste mult se poate folosi cu succes un Belly Belt.

Rochite de gravida foarte faine am vazut www.maternity-clothing-fashions.com/store/PPF/Category_ID/105/products.asp" target="_blank">aici (USA dar nu stiu in ce tari livreaza , oricum modelele merita vazute si copiate).
Haine de zi tare dragute www.seraphine.com/scripts/prodView.asp?idproduct=199&idCategory=7&fkey=05S06JS&curpage=" target="_blank">aici (din pacate doar in UK) si www.anastefania.ro/index.php" target="_blank">aici (in Ro).

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onut77 spune:

quote:
Originally posted by onut77

buna, fetelor, am venit si eu cu o intrebare de care probabil ca o sa radeti toate, dar asta e...
Pana acum am scris la Mamici de Noiembrie-Decembrie (22) iar acum am intrat la (23). Bineinteles ca aici nu gasesc nimic din ce am scris acolo (destul de mult ca sa scap de cele 12 mesaje moderate, cum m-ati invatat), dar acolo vad ca n-a mai scris nimeni de ieri.
Please, ajutati-ma sa-nteleg, cand, unde, cum sa scriu, ca sunt

Neata, fetelor, eu sunt in concediu medical, toata ziua dorm si dimineata n-am somn, asa ca va sacai pe voi. Am scris si ieri dar n-am primit nici un raspuns de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

buna dimineata burtici! in sfarsit reusesc si eu sa mai scriu cate ceva....

MaryBin primul rand trebuie sa stii ca triplul test da de multe ori valori fals pozitive; de aceea nu este cazul sa-ti faci griji,rezultatul amniocentezei te va lamuri.Nu te stresa ca-i faci rau lui bb.

10+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata
Maryb fa cu incredere amniocenteza..eu cunosc 2 gravidute care au facut si nu au avut probleme si bb sunt sanatosi..ambele asteapta sa nasca! Si eu daca imi iese prost TT voi face fara sa stau pe ginduri amniocenteza!
Brie off...ce m-am speriat cu cazatura ta...bine ca bb e bine! Ai grija!
Leeloo felicitari pentru galusca jucausa!

Bia
bebe mic 13+

Mergi la inceput