Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 16
babyzapi spune:
Buna mamicutzele!

Am incercat sa-mi schimb si eu semantura fiind in 11 sapt acum dar pur si simplu nu-mi pot accesa contul pe motiv de parola eronata...in fine...
MARY B astazi cred ca mai mult ca sigur ne-am vazut fara sa ne dam seama una de alta.
Eu lucrez la medlife la receptia analize si bitestul l-ai luat de la mine sau colega mea. Eu sunt blonda si slaba iar colega mea este opusul meu.
In legatura cu bitestul am intalnit cazuri in care la bitesc era un risc marit iar la triplu test era risc scazut. Din cate mi s-a apus este mai relevant triplu testul decat bitestul iar si mai relevanta decat astea 2 este amniocenteza. Stiu k iti este foarte greu acum dar te rog sa incerci sa fii linistita pana faci si celelalte analize.

Maine fac si eu eco si dupa bitestul si abia astept sa-l vad pe bebe pe care nu l-am mai vazut de la 6 sapt...si maine in premiera o sa-l vada si taica-su.
Fetelor eu nici acum nu stau prea bine la capitolul
...nici nu prea am chef si atunci cand am orgasm ma cam doare burtica...voi stati mai bine?
Va pupic dulce pe toate si pe cele noi venite.
Babyzapi
fericita 9+
ginye55 spune:
Maryb fruntea sus. Totul o sa fie bine! Bebe al tau nu are nimic! Fii optimista!
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
leeloo5979 spune:
Fetele sa va povetesc: azi la screening fetal (am scapat de endovaginla, a fost abdominala)si s-a vazut puiutul meu activ si vioi de zicea ca e la ora de kung-fu,maini si picioare peste tot, tumbe si acrobatii, acum era pe dreapta...imediat era pe stanga, ne arata talpicile...putin de fund sexy de la tata..gesticulatia cu manutele de la mama...rasuciri...imi venea sa ma prapadesc de ras, soata se lanseaza in ipoteze ca nu e facut de munca de birou si lenes ca mine, ca e argintu viu...toate bune si frumoase, dar cand voia dr sa inceapa masuratorile, ce credeti ca face??? se intoarce cu fundu...luati d-aci, ca gata show-ul...si se culca. dr a insistat si a trezit minunea...ca sa poata masura, ei bine nu statea neam cum trebuie, il apucasera iarasi salturile la trapez. la un moment dat, dr ne zice "mi se pare, repet, mi se pare, pentru ca de stiut sigur vom sti la 16-17 saptamani, ca e baietel!"...si ce imi dau ochii sa vad cand imi arunc ochii la soata priponita in scaun??? un zambet atotbiruitor, gen "na, ca te-am facut, ti-am zis de la inceput ca e mostenitoru'". Zambesc si eu, pentru ca sexul este doar informatie pentru mine, eu ma rog in fiecare seara la Dzeu sa fie intreg, sa se dezvolte conform varstei sarcinii, sa se nasca la termen perfect sanatos si intreg, ca de restul se ocupa nebuna de ma-sa si soata ei iubita!
Leeloo
13 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
monicabo spune:
I_fotache
bine ai revenit! Imi pare rau ca a i trecut printr-o sperietura asa de mare, dar imi pare bine ca sarcina este ok.
Maryb nu este obligatoriu ca un rezultat aiurea la TT/BT sa insemna automat vreo problema la copil. Amniocenteza nu este asa periculoasa pe cat pare (daca e cazul sa faci), are risc de 1% de pierdere a sarcinii, eu de ex am facut sarcina trecuta, pt cmv, si nu am patit nimic. Aproape ca a fost floare la ureche, ca sa zic asa..
Stai linistita ca nu pierzi sarcina
Brie, cum a iesit eco?
Diana 21, nu-ti mai face atatea probleme...nu te gandi la toate relele...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
babyzapi spune:
Gata am reusit sa-mi schimb si eu semnatura!
Leeloo
ma bucur ca l-ati vazut pe bebe si ca este foarte bine. Imaginez ce imagine frumoasa era cu el asa jucaus si saltaret.
BRIE la tine cum a fost cu eco de azi?
Multi pupici pt toate mamicutzele!
Babyzapi
fericita 11+
maryb spune:
dragele mele, va multumesc din suflet pentru sustinere. M-am mai linistit si ma gandesc ca Dumnezeu ma va ajuta si va iesi bine amniocenteza, REFUZ sa cred ca nu va fi bebe in regula.
babyzapi de la tine am ridicat testul. Eu eram imbracata cu o camasa alba si am ajuns in jur de 18:10 la receptie. Deci am cunoscut o fata de la noi de la odisee....chiar ca esti slaba...mi s-a parut ca te-ai uitat pe testul meu si dupa fata ta nu parea ok.
In fine, nu-mi ramane decat sa astept amniocenteza si sa ma rog sa fie bine. Mi s-a spus ca sunt programata la Silviu Predoi despre care eu am auzit lucruri bune.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
vrajitoarea spune:
buna mamici.mai scriu si eu ca sa nu ma dati disparuta.suntem la parinti i mei ,eu cu andrei si abia am timp sa deschid calculatorul.poimaine o sa fac eco de 16sapt sa vad ce mai face bebe si problema mea cu chistul in uter ,plus ca nu mi s-au lipit bine memebranele si risc sa il pierd la efort.acum nu prea fac efort ca ma ajuta parintii dar de obicei andrei vrea in brate si ma am si fff mukta treaba.astept si eu rezultatul la bitest ,facut la medlife ca sa vada d r daca mai fac si triplutest -am 38de ani.imi pare rau ca nu am timp decat sa va citesc din cand in cand ,nu pot sa scriu totdeauna dar sunt si eu inca pe aici.va pup pe toate.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
15+
BraveGirl spune:
Maryb- imi pare rau sa aud asa vesti. Dar tu trebuie sa fii optimista pt puiutul tau. Sigur Dumnezeu il va ocroti si amniocenteza iti va spune ca ai un flacau sanatos.
Leeloo- felicitari pt puiutul jucaus!
Brie- ai reusit sa intri la eco?
==========
Corina
9+
My baby
Albumul meu
toriceli spune:
Leeloo felicitari ! La mai mare si la mai bine !
babyzapi din acelasi motiv am renuntat si noi. Se tugluia burta si se intarea ca un pietroi. Am decis ca e cam riscant si am renuntat. Eu le-am asimilat ca fiind contractii , reactiile acestea la
!
Toriceli
15+
babyzapi spune:
Ma bucur ca esti mai linistita MARY B ...ce tare ca ne-am vazut azi...imi pare rau ca nu am citit mai inainte pe forum ca sa vad ca vii azi...te tin minte dar prea vag pt ca la cat de multa lume vine...asa e mi-a atras atentia bitestul dar nu am spus nimic pt ca ce drept aveam eu sa comentez ceva? da sunt cam slaba...asta spusa asa cu multa modestie :))))) intr-adevar dr. Predoi este foarte bun si ma bucur ca esti pe mainile lui.
Multi pupicei

Babyzapi
fericita 11+