Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

maryb eu cred ca va fi bine, stiu persoane la care la fel, rezultatul a fost cu risc mare de sindrom si copii sunt perfecti, pur si simplu perfecti. o prietena de-a mea, a facut DT ii iese risc de sindrom, apoi e pusa sa faca amniocenteza, refuza...si a facut si triplu test si ii iese si ala prost. era terminata, incepe sa se simta rau cu sarcina,desi pana atunci nu avusese probleme, se gandea ca nu are cum sa iasa aceasta nenorocire, ca si ea si sotul erau tineri, proveneau din familii sanatoase fara vreo boala grava, incurabila sau mai stiu eu ce minune. ii explic ca nu are legatura cu asta, se mai intampla sa apara si asa, incerc sa o conving sa faca amniocenteza,comentam cu soata mea ca e nebuna de legat, ca ii iese testul prost de doua ori si refuza analiza urmatoare, ca prefera sa nasca un copil despre care sa nu fie sigura ce si cum. din cauza stresului ii apare un cheag de sange pe sacul gestational, incep problemele...concediile medicale, nebunia, plansul, consumul nervos. naste prin cezarina in octombrie o printesa pefecta, frumosa foc si intreaga din tate punctele de vedere. eu zic sa te linistesti...testele dau gres!

Leeloo
12 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Maryb mai intai incearca sa te calmezi . Abia apoi trebuie sa te ghindesti la decizia pe care trebuie sa o iei.

Eu ma ghindesc de vreo luna la amniocenteza pentru ca sunt absolut convinsa ca si la mine prognosticul va fi unul absolut execrabil.

Decizia de asumare a riscului de 1% de a pierde sarcina in urma procedurii este insa una pur personala. Ea implica deasemenea riscul de a decide intreruperea sarcinii caci in viata nu exista garantii. . Nimeni nu te va putea ajuta destul de mult ca sa iti poata usura procesul decizional.

si iti doresc sa te impaci cu decizia ta oricare ar fi ea !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Maryb, fruntea sus, trebuie sa fi optimista.O sa faci amniocenteza si o sa fie totul bine.O prietena de-a mea si-a facut anul trecut TT si i-a iesit risc mare de SD, a facut amniocenteza si totul a fost ok, acum are un bebe sanatos.
Pupici

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

marib ti-a spus sexul copilului la eco de 12 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

marib si o prietena a mea a facut dt si triplu test si au iesit prost,pina a urma a facut amniocenteza si a iesit ok. stai linistita ca o sa fie bine.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

din cauza asta refuza ginecoloaga mea sa faca TT, din cauza falsului pozitiv mare. cica statistic s-au pierdut mai multi copii la amnio de dupa fals pozitiv decat s-au depistat copii bolnavi.

eu sunt insa decisa sa fac TT (nu am decat 33 de ani, si ea zice ca dupa 36-37 se cere) si in cazul in care e prost sa fac amnio.

voiam sa va zic ca nu ma mai simt asa obosita azi. nu am facut de mancare, am cumparat mancare chinezeasca, maine cred ca luam cartofi prajiti si poimaine pizza . eu in mod normal gatesc in fiecare zi, nu cine stie ce, dar tot ia vreo 45 de minute pana pun mancarea in farfurie...

nasol insa ca nu prea ma pot odihni bine noaptea. a dat caldura aici si noaptea ba imi e frig ba imi e cald. dar de vreme nu ma plang. e superb! nu aveti idee cat pretuiesti vara daca o ai asa de rar ...

in alta ordine de idei sambata am eco - 10 saptamani

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Magazinul de gravide se numeste Sonrisa:
Calea Mosilor 225, parter,
bloc 33, sector 2, Bucuresti
Program de lucru:
Zilnic intre orele 10 si 20,
inclusiv Sambata si Duminica

Sper sa iesiti din magazin la fel de multumite s fericite ca mine!

Leeloo
13 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

fetelor, incercati si haine de nesarcina. eu mi-am luat pantaloni pe siret si fusta la fel, tot cu siret. eu am mai zis, acuma ca nu e burta prea mare mi se pare tare dificil sa port pantaloni speciali de sarcina, cu greu am gasit o pereche cu talie reglabila si fara burlan de il tragi pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mary,
imi pare rau ca esti trista...,sper din suflet sa fie un rezultat eronat si la amnio sa iasa totul ok...,ne rugam la d-zeu pentru puiutul tau,burtica frumoasa ce esti

din punctul meu de vedere sa le ia naiba de teste,putin "bine" in rest numai rau si numai stres si la gara cu ele...,nici ca vreau sa aud de TT...

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by alra

fetelor, incercati si haine de nesarcina. eu mi-am luat pantaloni pe siret si fusta la fel, tot cu siret. eu am mai zis, acuma ca nu e burta prea mare mi se pare tare dificil sa port pantaloni speciali de sarcina, cu greu am gasit o pereche cu talie reglabila si fara burlan de il tragi pe burta.

subscriu...
imi iau haine de la orice magazin de haine normale...,doar ca-mi caut modele pe siret sau elastic,comode...,bluze la fel,fie mai mari cu un nr ,fie model largut...
astea-s preferatele mele...si daca se poate sa mi se vada si burtica putin

Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput