Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, eu stiu de la diana21 ca i-a placut de steriu. Si maine se duce tot la ea pentru morfo fetala de trim 1. Eu mai multe nu stiu.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maryb, eu il astept pe sotul meu sa vina de la birou, am vb cu el si i-am spus sa mergem la Medlife.Acum il astept pe el sa ajunga acasa sa plecam.Singura nu ma duc, nici nu vreau sa conduc de frica sa nu mai patesc asa la volan.
Habar nu am pe la ce ora ajung acolo, dar te sun daca ajung pana pe la 6-6.30.

14+

Mergi la inceput

eu am plecat. Brie, daca vrei sa ne vedem, ma suni ca ai nr meu.

fetelor, sper sa fi iesit bine bitestul ala.......uuuffff....

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Elilov, si eu am probleme cu o masea. Am o carie mai veche care a ajuns la pulpa. Ii tot pun pansament, pana voi trece in luna a 4-a si atunci ma duc sa imi faca anestezie si sa imi omoare nervul. Mi-a spus ginecologul ca pot face anestezie orican, dar sa nu contina adrenalina anestezicul. Problemele pot fi mai mari din cauza stresului cauzt de durere.

Voi la ce medici megeti?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Fetelor....daca ne-ar vedea cineva din exterior cum ne inghesuim la morfofetale , cum ne facem programari cu o luna inainte la eco , la teste , la analize , uneori chiar programari duble fie pt. a evita un eveniment neprevazut , fie pt. a beneficia de concluziile unui medic recunoscut ca fiind bine pregatit etc.Nu stiu ce sa spun. Decit ca se simte o mare nesinguranta pe actul medical.
Nu ca ar fi o noutate.Dar ma sperie .Mai ales din perspectiva unei viitoare nasteri.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Nebunica felicitari pentru baietel!bis]

Leeloo iti tin pumnii si te astept cu vesti bune!

Monaraus felicitari pentru samburel!

Brie ai mare grija de tine! Si eu am stari de acest gen, dar eu nu lesin. Ma ia cu transpiratii, cu tremurat din tot corpul, ma sufoc, nu mai vad bine, dar imi trece pana sa lesin.

Elilov eu am facut secretia vaginala la Sanador. cand m-am programat am fost intrebata cat de avansata e sarcina pentru ca in trim I doar doctorul recolteaza. Mi s-a spus atunci ca este un risc si de aceea recolteaza doctorul.

Maryb bafta cu bitestul. Si eu ma duc maine sa iau rezultatele.

Azi am fost la sora mea la spital care e internata de ieri pt ca tb sa nasca. Numai ca a fost alarma falsa. Se pare ca abia sapt viitoare sunt sanse sa nasca.
Eu am avut azi niste stari foarte proaste, m-am simtit sleita de puteri si iar au inceput durerile de coloana. Nush ce o sa ma fac cand o creste burtica mai mult.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Buna
Ce fac burticile?
Maryb la cat timp iti spune sexul copilului? Tie ti-a spus sau vrei tu sa ai baiat, te intreb asta pt ca am vazut la tine la semnatura. Bafta la
la toate burticile

Mari 6+
http://bd.lilypie.com/9zodp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna seara dragele mele burtici!

Remember me?

Scuze pt disparitia indelungata, dar sapt trecuta am fost plecati, cu o saptamana inainte am alergat cu depus declaratii...si sapt asta nu am net la servici (eu lucrand in zona Bucur Obor...unde e o nebunie curata)

Bine ati venit burticutze noi...sa aveti sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi!

Despre mine ce sa va spun? In semnatura o sa apara tot 7 sapt, ca am uitat sa schimb...dar acum suntem in 9 si 4 zile...In mare sunt ok...Mananc fructe multe, beau in continuare bors de sting...si nu pap carnitza decat f putintica, in schimb rosiute cu branzica la greu.

In Vinerea Mare am trecut prin emotii f mare...pt ca de 2 zile aveam niste scurgeri galben-maronii, am sunat-o pe doctora care nu era in Bucuresti...si se intorcea din concediu abia pe 5 mai... i-am zis...si mi-a spus sa iau utrogestan si duphaston, dar doar dupa ce fac un echo sa se confirme ca sarcina mai e viabila... M-am speriat ingrozitor! Am fost la urgenta la Filantropia, acolo am dat de un ametit de doctor, nu-i retin din pacate numele... care dupa un examen gineco mi-a zis ca am o rana pe col si de aia sangerez (eu nu spusesem nimic de sangerari, doar un lichid galben - maroniu...). Apoi a facut un echo la insistentele mele, ca sa-mi zica daca sarcina e ok...a facut, a zis ca da, e ok...dar timp de 5 min a baldacait pe burtica mea, cautand bataile inimii lu bebe...si in final imi spune : nu reusesc sa ii gasesc bataile inimii...!
Am plecat de acolo bocind si speriata moarta, m-am dus dupa amiaza la un alt cabinet cu echograf si acolo am fost linistita cum ca totul e ok, sarcina e viabila, in evolutie, 7 spre 8 sapt (a doua zi faceam 8 sapt) ...

Totul e bine cand se termina cu bine...oricum, acum suntem ok...burtica creste si eu sunt f fericita.

Gata fug, ca trebuie sa ajunga "balauru" acasa si sa fiu o sotioara cuminte si harnicutza...!

Va imbratisez si va pup dulce pe TOATE si sper sa mai reusesc sa intru cat de curand si eventual sa apuc sa si raspund, ca acum, dupa ce am citit 2 cap in dunga...e o valmaseala totala, de nu mai stiu, care cu cine, cand si cum

Pa,pa

7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

dragele mele, m-am intors de la dr cu un mare kk de bitest....care m-a terminat......

deci mi-a iesit risc mare de sindrom down, adica 1/167.

prin urmare sunt programata la amniocenteza pe 16 mai.

parca zici ca sunt blestemata, am pierdut o sarcina, acum risc mare de SD....nu stiu ce sa mai cred....oare voi fii in stare sa fac si eu un copil ???

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maryb, cum asa? Cum ti-au iesit analizele de sange si cat ai avut NT?
Nu fii asa speriata de amniocenteza, se fac atatea ca nu mai este de mult o masura extrema.
Te rog liniste-te, esti pe maini bune.

Gandeste-te ca macar tu ai un doctor care te vede si ai acces la aceasta analiza Bitest. Eu nu pot sa o fac, am scris ca nu-mi permite legea asta cretina ca nu am 38 de ani, imi vor face NT si trebuie sa ma multumesc asa. Crezi tu ca-i mai bine asa, mai ales ca atunci va fi si prima ecografie prin care se va aproxima DPN, daca am o saptamana in plus si e prea tarziu pentru NT.
Nu, eu zic ca e mult mai bine ca tu ai putut face ecografii devreme si s-a stabilit cat mai exact DPN, ai posibilitatea sa faci DT si o amniocenteza. Te rog nu vedea amnio ca un capat de tara ci ca analiza care iti va confirma 99% ca bb este sanatos (si nu doar SD ci si alte boli genetice care doar prin amnio se depisteaza).

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput