Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 13
kita spune:
Da, maryb din saptamana 3+ am inceput acest clexane, in prima saptamana a fost de 0.2, apoi in acea prima saptamana am avut o usoara intentie de tromboza si mi-a crescut la 0.4, si am facut pana in saptamana 8, si de saptamana trecuta am de doua ori pe saptamana 0.6, plus 0.4 in restul saptamanii; Si ca sa fiu mai sadica si scumpa la buzunar(5 buc de 0.4 costa 860000 lei vechi)in zilele de 0.6 ma intep de doua ori :))
Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
kita spune:
Leeloo vreau si eu s a stiu numele magazinului de pe Mosilor;
Kita
maryb spune:
kita.....sa ...io daca am inteles ceva....eu am inteles ca te intepi zilnic ??? nu pot sa cred....si te mai si intepi singura ??? vai de mine, cred ca as muri cu acul in mana......cand oi ajunge eu sa-mi fac singura injectii.........
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
kita, una peste alta inteleg ca din cauza coagularii prea rapide a sangelui faci acest clexane ???
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
kita spune:
Ei, cand nu e Gabi(sotul) acasa, caci il mai apuca delegatiile, mi le fac si singura, de nu, ii fac scandal in fiecare seara, ca nu a intepat repede, ca ma doare etc; oricum la sarcina cu Andrei am suportat mai usor injectiile, si parca nu mi-a fost asa de rau ca acuma;
Kita
kita spune:
Da, din cauza coagularii, si sa stiti ca ma simt norocoasa ca am stiut de acest sindrom de hipercoagulare inainte de a ramane insarcinata si mi-am facut pregatirea morala;
Mi se zbarleste pielea de ce consecinte aud ca pot aparea; acum cativa ani, prin 2003-2004 erau maxim 100 de persoane cu asa ceva in evidentele institutului, si in jur de 20 de gravidute in 2004-2005, ne cam cunoastem intre noi;
acum numarul s-a multiplicat. dar ce e mai trist este ca numarul persoanelor cu sechele in urma neidentificarii la timp este din ce in ce mai mare(multi doctori spun ca e o consecinta si a aministrarii fara analize medicale a anticonceptionalelor)
Kita
Otiliav spune:
Va rog sa-mi raspundeti si mie daca stiti. As vrea sa-mi fac o programare la ecografie la Dr. Pop Adrian, doar la Diagnosis lucreaza? Are cineva programare la el, cu cat timp inainte ati facut-o?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
brie spune:
maryb, am rezolvat pana la urma pe data de 16 mai sa merg la dr meu in Cta.Am dat intr-o nesimtire totala si am sunat astazi la tel pana mi-a raspuns (la al 5-lea tel).I-am explicat situatia si mi-a zis sa merg pe 16. Pe data de 27 mai era deja prea tarziu pt TT as avea 18 sapt aproape, iar eu atunci as vrea sa fac amniocenteza, cam pe la sf lunii mai.
corina, iti multumesc mult pt sfat si pt informatie.
toriceli, si tie asemenea pt tot. 
mamiseli 
mav
diana
elilov
otilia 
alinushca
adevarul e ca nu prea m-am privat de eforturi.Vreau sa le fac pe toate, parca m-a apucat acum vrednicia. Dar de azi m-am jurat ca nu mai fac nimic la ce sperietura am tras.
bebecris
iti multumesc din suflet ca mi-ai sarit si tu in ajutor si cu informatii.Nu am sunat la dr ta, dar o voi face la 22 sapt pt morfo fetala de trim II cu toate ca merg si la Iosup la 20 sapt+3z.
Am sunat la Medlife si mi-au spus sa merg in dupa amiaza asta pana la ora 21 si sa stau acolo poate ca reusesc sa intru la dr Mihaela Steriu.O sa ma duc pt ca nu am ce face si am sa stau acolo, am sa ma agat de piciorul doctorului daca va pleca si nu-mi va face echografia.
Din cate imi amintesc diana a fost la ea.
Imi spune si mie cineva, daca stie, daca dr STERIU MIHAELA este ok? La nevoie nu am ce face si o sa ma duc, dar ce am citit de aceasta dr la subiectul "doctori de care sa te feresti".......m-am cam speriat.
14+
maryb spune:
brie, eu la 17:30 plec spre Medlife. Poate azi ne vedem, ce zici ?
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Ramo2007 spune:
Otilia, eu mi-am facut sapt trecuta programare la Diagnosis, la Dr. Pop, pt 15 august, eco morfo fetala de trim 2.Pe 12 august voi merge la Dr. Herghelegiu pt. aceeasi ecografie.Am facut aceste 2 programari, pt ca e posibil ca doctorul meu sa fi in concediu atunci si sa nu-mi poata face el, oricum vreau sa am 2 pareri.
Ramo
8+
Puiutul meu scump