Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
kita
baietelul tau!!!!!!!! Ce idei le trec prin cap (mai stiu eu pe unul cu ganduri d-astea)...![]()
mary, chiar sunt curioasa daca imi da dr sa fac alte analize cand merg pt TT... Dar sincer, eu sunt absolut ingrozita de "bicicleta" aia... in veci n-o sa pot uita chiuretajele pe care le-am facut "ca asa trebuie" dupa avortul spontan/respectiv sarcina oprita in evolutie. Asa ca daca dr nu insista cu controalele(pana acum mi-a facut doar echo)/analizele, ma fac si eu ca ploua...
...Cat as vrea sa se poata naste si la noi altfel decat pe masa aia ginecologica... Si o sa discut despre asta cu dr mea, dar mai incolo, ca acum e inca devreme....
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
toriceli spune:
Deci tu aveai durerile astea si inainte de sarcina. Si eu aveam ceva ceva inainte de sarcina daca exageram fie cu mersul pe jos , fie cu statul pe scaun .
Acum insa e ceva asa incredibil de dureros. Ma doare de imi iese prin ochi ! Uff vineri , abia astept sa vorbesc cu doca. Sa vedem ce spune si ce recomanda.
quote:
Originally posted by mamiseli_11
Toriceli, foloseam diclofenac la nevoie iar daca faceam criza doctorul imi dadea tratament cu antiinflamatoare si balneo-fizico-terapie. Acum de cand cu bebe, mi-e teama sa incerc vreun medicamet asa ca stau si sufar.
Mihaela11+
Toriceli
15+
kita spune:
Toriceli, de la firma Himalaya se gaseste o crema naturala pe baza de ardei iute, ei o recomanda indiferent de situatie(eu am folosit-o sambata caci de la vremea asta, durerea de spate e ultimul lucru de care s a ma jelesc)
Bebecris, si mie imi palce numele asta (eu cu sotul meu am plecat in prima noastra de legatie de 1 dec la Alba Iulia, si am plecat de pe 29 cu drumul si 30 noc a fost zi de instalat echipamente si seara ne-am plimbat prin oras impreuna cu soferul nostru-bun baiat, de a terminat dreptul intre timp, si imi amintesc ca se inghesuiau pe care sa iau de brat ca era un frig in seara aia de crapau pietrele), da eu am preferat ingineru......
So, asa ca la noi pe toata durata sarcinii a fost prima si singura optiune ca nume-Andrei;
Dar acum, nu o sa ne limitam la un singur nume, musai sa mai fie inca unul
Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Deci tu aveai durerile astea si inainte de sarcina. Si eu aveam ceva ceva inainte de sarcina daca exageram fie cu mersul pe jos , fie cu statul pe scaun .
Acum insa e ceva asa incredibil de dureros. Ma doare de imi iese prin ochi ! Uff vineri , abia astept sa vorbesc cu doca. Sa vedem ce spune si ce recomanda.
Toriceli15+
asa e am probleme de la 1 an de cand un doctor tampit si o asistenta nebuna mi-au administrat vaccinul anti-polio in timp ce eram racita si drept urmare piciorul drept a paralizat. In prezent muschii sunt atrofiati ff tare si din aceasta cauza merg leganat (ma aplec spre dreapta). Asa se face ca am o cifoscolioza dorso-lombara urata de tot (spate stramb pt neavizati si cu durerile aferente). Asa ca iti dai seama ce crunt va fi la o crestere si mai mare in greutate datorita sarcinii. Probabil ca nu voi mai putea sa ma deplasez mai deloc. Dar.....vine la mami un bebe

Mihaela
11+
Otiliav spune:
Olivia, Nebunica, felicitari pentru copilasii sanatosi!
Mav, l-ai simtit pe bb? Cand vei urca din nou pe masa ginecologica va fi pentru un scop nobil, vei da nastere unei vieti, asa trebuie sa gandesti.
Ramo2007, ce pofta imi faci de pufuleti simpli, doar porumb si sare, sunt mare fan, cred ca aduc un bax aici
. Alexa parca a venit de la mare si pleca iar undeva, a scris pe forum pe 3 mai aici ca pleaca la Satu Mare la un botez.
Brie, ai grija de tine. Si eu sunt speriata ca daca lesin cand sunt singura in casa cu Ana, as vrea sa o invat sa sune undeva sau sa mearga la proprietara la usa sa spuna ceva.
Diana, si eu ma gandesc la Carmendu, spunea ea ceva cu 5 mai. O astept sa vina cu vesti bune.
Leeloo, ai voie sa spui ce magazin, doar nu-i politie pe aici. O sa pun si eu niste adrese pe seara.
Monarus, bine ai venit, chiar aseara ti-am admirat fetita intr-una din pozele care apar in stanga ecranului. Sarcina si nastere usoara, un bb sanatos si cuminte, frumos sigur va fi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
maryb spune:
vaaaaaaiiiiiiii fetelor.....m-am ramolit de tot...astazi cad de somn si sper sa ma scuzati pentru asta, dar as vrea sa felicit si eu cele 2 fete olivia si nebunica pentru rezultatele bune de la eco. Sper sa aflati cat mai curand si ce ascundeti in burtici. 

si 

ca sa ma scuzati.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Mamiseli mult forta iti doresc !
Toriceli15+
Multumesc, sa dea Dumnezeu!
Mihaela
11+
maryb spune:
eu nu mai pot de somn 

.....asta dupa ce am mancat 2 feluri de mancare la pranz....da' sa va zic cum a fost....am mancat o supita de pui dar am mancat-o cam repede ca nu mai puteam de foame. Cand sa mananc si felul 2....

.....imi era cam rau. Dar nu m-am lasat, am papat incet si felul 2.
si dupa servici trebuie sa ma duc la medlife sa-mi iau rezultatul la bitest si apoi sa astept pe la usa dr sa intru si eu sa vada rezultatul si sa-mi zica cand sa ma programez pentru urmatoarea eco. O s-o intreb si ce analize trebuie sa fac in trimestrul 2....va dati seama ca voi ajunge rupta acasa, abia astept sa ma bag in patutul meu si sa dorm.....dar pana atunci mai sunt atatea ore si numai cand ma gandesc la traficul de dupa ora 17:30........ma apuca groaza.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele