Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 11
maryb spune:
fetelor, mie dr mi-a dat de facut secretie de col uterin, secretie vaginala si sumar de urina dupa prima ecografie. Nu cred ca era atat de inconstienta sa-mi spuna sa fac secretia de col uterin daca era periculos. Daca va mai amintiti si eu eram paranoica si nu mai puteam de frica si intrebam in stanga si in dreapta daca sa fac aceatsa analiza si multe fete de pe forum mi-au spus ca este ok. Si le-am facut si nu am patit nimic.....si oricum in fiecare trimestru se fac aceste analize, eu asa stiu.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
kita spune:
Discutie cu fiimiu, azi dimineata in drum spre gradi:
"Mami, eu cand ma fac mare nu vreau sa imbatranesti.
Da ce, mai Andrei ti se pare ca am imbatranit si ca tu ai crescut un pic?
Da, mami ai imbatranit, da....(si tace);
Hait, in gandul meu am zis, arat naspa, numai Andrei nu mi-a spus caci in rest mai toti...
Si pe unde am imbatranit mai Andrei....pe la picioare?
Nu mami, nu la picioare, aaaaaaa la burta........."
Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
maryb spune:
mav, asa am inteles si eu ca aceste IR-uri nu sunt importante acum la inceputul sarcinii, ci dupa 20 de saptamani.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
onut77 spune:
buna, fetelor, am venit si eu cu o intrebare de care probabil ca o sa radeti toate, dar asta e...![]()
Pana acum am scris la Mamici de Noiembrie-Decembrie (22) iar acum am intrat la (23). Bineinteles ca aici nu gasesc nimic din ce am scris acolo (destul de mult ca sa scap de cele 12 mesaje moderate, cum m-ati invatat), dar acolo vad ca n-a mai scris nimeni de ieri.
Please, ajutati-ma sa-nteleg, cand, unde, cum sa scriu, ca sunt 

maryb spune:
kita, super tare baietelul tau...

maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bebecris spune:
Kita, super haios andrei al tau...
imi place numele lui...mai ales ca si pe mine ma mai cheama andreea si mai ales ca o sa nasc in noiembrie...bulina mea va avea numele de ANDREI/ANDREEA DUPA CAZ...
12+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
kita spune:
Mie pentru IR-uri crescute mi-a crescut de doua ori pe saptamana doza de clexane la o.61, in urma analizelor de coagulare;
Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
mamiseli_11 spune:
Toriceli, foloseam diclofenac la nevoie iar daca faceam criza doctorul imi dadea tratament cu antiinflamatoare si balneo-fizico-terapie. Acum de cand cu bebe, mi-e teama sa incerc vreun medicamet asa ca stau si sufar.
Mihaela
11+
maryb spune:
kita, in aceasta sarcina ti-a marit doza de clexane ??? clexane asta sunt injectii ??? vaaaaiiii.....eu mor cand aud de injectii....
si ce e 0.61, valoarea IR-ului ?
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mmaaddii spune:
buna mamicilor
eu sunt in saptamana 8 si este primul meu bebe
sunt asa de emotionata...
sunt mai tot timpul amentita dar macar nu am varsaturi...
va poop pe toate