Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,foarte frumoase pozele,tricoul cu bebe imi place mult,vreau si eu,de unde l-ai luat?Andrei s-a dezobisnuit de mult de pampers sau sunteti in perioada de proba?
Cami,multumim pentru urarile de sanatate.Si eu m-am chinuit cu alaptatul,dar a meriat,caci desi nu sunt ,,dotata,,nu a fost nevoie de completare si a baut laptic de la mamica lui 1an si patru luni...sau un an si 5 luni,nu mai stiu exactE bine dac a laptele vine mai repede la a doua nastere
Ada, sa tii in continuare regim fara mare efort
Mada,cate ai de facut!Ai sa le duci cu bine la capat,vreme buna si toate cele bune la cununie
Marguta,nu esti ciudata,e normal sa astepti sa miste bb.ma bucur ca ai ajutor de nadejde
Noi suntem mai bine,adica nasul curge mai putin,insa tusea asta nu-mi place.Trece ea,stiu ca e nevoie de timp.Sambata merg la eco sa-l vedem pe bb.Abia astept.Va tin la curent
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

fetelor, haideti la taclale

Mada, tare tare harnicuta esti, sa ai o zi buna azi sa iti iasa toate pe roate, imi inchipui ce stres e acum pe capul tau.

Marguta, ce noroc cu mama ta intradevar, conteaza mult cand ai ajutor. Eu din pacate nu am ajutor fizic, desi mama e aproape de mine nu ma ajuta, bine a fost si grav bolnava si de cand si-a revenit parca e alta. Ma ajuta pe plan financiar destul de mult si ea probabil considera ca e suficient, oricum nu am ce sa ii reprosez....in educatia copiilor nu o las sa se implice ca avem alte idei despre viata.....asa ca e bine asa cum e. Am in schimb ajutorul sotului si imi prinde asa bine.

Iulia, insanatosire grabnica si asteptam vestile de la eco.

Noi suntem bine, Alvin si-a dat putin programul peste cap dar sper sa isi revina cat mai repede, se trezeste la 7 dimineata pe la 9 se culca la loc astfel ca seara pe la 6-7 i se face somn dar atunci nu mai am curaj sa il las sa doarma ca se trezeste la 10, etc.
Mie mi s-a intamplat un lucru ciudat saptamana asta, mi-a coborat burtica. Pana acum copilasul ma lovea in coaste si era sus de tot de abia puteam respiram, pe deasupra imi apasa stomacul tare de tot si dintr-o data bum......totul e ok, nu mai am palpitatii, pot respira in voie, dorm foarte bine noaptea.......sincer un pic m-am panicat sa nu cumva sa nasc, cu Alvin am patit asa in ultima saptamana de sarcina......dar acum m-am mai linistit. Probabil s-a intors cu capul in jos si fiind la a 2-a sarcina sunt mai slabite ligamentele.

Sper ca restul fetelor sunt bine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru si eu sa va zic ce mai facem. Suntem bine eu cam obosita vad ca maseaua s-a hotarat sa ma mai lase sa respir, oricum nu zic hop inainte sa sar ca m-oi trezi ca fix cand mi-e lumea mai draga ma apuca.
Aseara dupa ce am reusit sa termin de curatat bucataria, am reusit sa coc vinetele sa prepar pasta de mici, atata am framantat ca am facut febra musculara la mana , apoi dupa ce Flo a terminat de varuit in hol m-a ajutat si a curatat aragazul si ne-am pus si noi sa papam ca deja era ora 10 jumate si cum fata se trezeste de la 6 tre sa fiu si eu fresh.
Acuma ne-am trezit de dim si am pus cartofii si ouale sa fiarba pana plecam cand ne intoarcem sa fie racite sa le pot curata.
Acusi plecam si noi la ultimele cumparaturi si apoi din nou la oale si tigai si papitza.
Legat de mame eu nu prea ma inteleg pe mama e bine ca suntem la distanta ea e genul care toata lumea tre sa faca ce zice ea si cum vrea ea nu conteaza ca rezultatul ar fi acelasi tre sa fie si aceeasi metoda asa ca oricat de greu ne este mai bine ca suntem la distanta. O sa vina pe 15 iunie sa stea o luna maxim sa ma ajute cu Ari ca daca as avea cu cine o lasa cat suntem la spital nu as fi apelat la mama dar daca nu avem pe nimeni altcineva asta e. Sper sa nu ne scoatem ochii de tot pana pleaca, cel mai aiurea ar fi sa inceapa cu sfaturile legat de bebe si Ari ca atunci chiar disper.
Na cam asta e...
Tre sa fug va pupic aveti grija de voi si daca reusesc mai intru mai pe seara sa va tin la curent cu ce si cum.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dragele mele , am revenit acasa

Ieri am fost plecati la o inmormantare in judet( sotul trebuia sa fie acolo cu alti preoti si asa ca ne-a luat si pe noi intr-o plimbare) noi am stat in casa preotesei de acolo de altfel si prietena de-a noastra , Andrei a zburdat pe afara prin curte , joaca pe el la greu , sa-l fi auzit cum tipa , chiuia de fericire , ce mult inseamna sa stai la curte , ai loc de joaca si aer curat , nu ca la bloc , am scos si cateva POZE sper sa va placa
Cami multumesc pentru complimente , mi-am revenit la greutatea corpului dar am ramas cu putina burtica si nu stiu cum sa scap de ea dar ma bucur mult ca ai fost cu Sofia la control si totul este bine
Ada multumim de compliment si spor la treaba iti doresc , referitor la coborarea sarcinii asa se intampla si eu la fel am patit la Maria , a coborat burtica rau de tot si ma dureau ligamentele de numa numa dar am scapat
Mada ce rau imi pare pentru tine ca nenorocita aia de masea nu-ti da pace , sincer imi pare rau , uite un pupic dulce sa treaca si o spor la pregatiri
margutace bine ca este mama ta la tine , conteaza mult si ce frumos vorbesti despre ea , ai grija de tine
Julax multumesc tricoul l-am cumparat de la CT cand eram graviduta cu Maria , l-am luat de la Carrefour, poate gasesti si tu daca nu uite www.tarafashion.ro/romana/products/51955/tricou-model-3328-tricouri-bluze-livrare-rapida/" target="_blank">ceva asemanator acum depinde ce au ei in stoc sau daca ti-e buna marimea .Cu Andrei sintem inca in faza de mancat bataita in legatura cu pampersul , sunt zile cand se cere direct la wc si face acolo de toate dar sunt zile cand numai cere si face pe el , ii dorim multa sanatate lui Alex si un pupic sa treaca mai repede,Maria mai sfornaie din nas inca nu-i trece asa de repede dar este tare puternica , asteptam vesti despre bebe de la dr

Azi la noi este tare ciudata vremea , cand este soare cand se intuneca , vreau sa ies afara la plimbare dar nu cred ca am vreo sansa
Va doresc o zi frumoasa si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,multumimMa gandesc ca e oarecum normal sa coboare burtica,daca te simti ok,nu cred ca e cazul sa -ti faci griji.oricum la uramatorul control poti intreba medicul
Mada,harnicuta ,ca de obicei,ba chiar ai timp si pentru noi. si spor la treaba
Dany,ms de link,hmmm,imi place mai mult modelul de tricou scurt,cel de la tara mi se pare ca ma face mai mare decat sunt.Am admirat si pozele,super,si Maria cu blugi
Si la noi vremea tot schimbatoare.alex nu a dormit ca de obicei pe la 12.30-13 ,ci la 16.O fi de la luna plina,ca am mai auzit mamici,Ada si tu esti in situatia asta,din cate am observat.
Va pup si daca nu mai intru azi,va anunt maine cum a fost la ecoIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Iata ca m-am intors si eu de pe meleaguri romanesti. A fost frumos dar sunt franta de oboseala si in plus am picioarele umflate ca buturugile din cauza mersului cu trenul, avionul, etc. Tocmai am facut un dus si urmeaza sa ma apuc de pregatit casa ca peste cateva ore imi vin oaspeti cu ocazia sarbatorilor orasului asa ca o sa am un week-end de pomina. Sper sa fac fata. Bebe din burtica e ok, eu inca sunt vioaie desi din ce in ce mai greoaie dar... asta e. Am petrecut foarte frumos la nunta; o sa revin cu poze sapt. viitoare cand ma mai linistesc putin. Inainte sa plec incoace m-am si tuns asa ca vin cu noutati in imagini. Va pup pe toate si sa stiti ca tare mi-ati mai lipsit zilele astea. Va urez un week-end super-placut! Sa ne "revedem" cu bine!

Paaaa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
26+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!!hai la -luta de weekend!!

Claudia bine ati revenit acasica si distractie placuta in weekend!!

Mada azi ne gandim la voi!! Casa de piatra si petrecere frumoasa, abia astept poze si povesti!!

Iulia hai repede cu vesti de la eco!!

Ada pe burtica.. s-a gandit bebe sa iti fie ceva mai usor, cred eu..

Marguta te invidiem ca o ai pe mama ta aproape si poate sa te ajute.

Azi( la voi ieri deja.. hihi) am fost si noi la cumparaturi de mancare (ca era in saracul frigider ca in desert..) si am fost toata armata: taticu a luat in grija pe Sabina (care spre fericirea mea a dormit tot timpul) si eu am incercat sa tin pasul su Sofia si mai ales sa am grija sa nu plecam cu vreo cateva sticle si cutii cu diferite chestii de care nu aveam neaparata nevoie dar care ii faceau cu ochiul fie-mii... E.. si ca in filmele cu .. dupa atatea mancare cumparata normal ca am oprit si pentru cina am luat ceva mancare take-out de la resto chinezesc.. ca cine mai avea chef de gatit!!

Oana a propos de mancare sa nu ne uiti cu reteta de cremes.. pleeeease!!!

burtici si mamici si mai povestim si mai tarziu, acum ma duc la nani pana nu se trezeste Sabina pentru masa de la miezul noptii..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ieri am fost la cumparaturi si am luat un set de balcon de ratan, abia astept sa facem azi ordine si sa aranjez balconul sa-l vedeti!
Ada eu cred ca-i de bine cu coboratul burticii si sigur a facut ultima tumba si si-a luat pozitia craniana (poate nasti natural, ai vrea?)
Dany sunteti niste draguti, in fiecare set de poze va admir!
Iulia multa sanatate, sa va treaca repede!Si tin pumnii pt eco!
claudia astept cu nerabdare pozele si nouatile!
Mada Casa de Piatra! si sincer te admir pt cate energie debordanta ai!
Marguta sper ca dupa ce vei simti bebele sa scapi de greturi, eu din pacate am zile in care mi-e greata rau de tot ca la inceput, dar macar nu mai vars!
Cami si eu imi tot imaginez cum va fi prima iesire in 4 la cumparaturi!
Va pup pe toate!

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am schimbat azi semnatura!!!!!!!!!!!!! Sunt si eu la jumatate de drum! Nu-mi vine sa cred!

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Revin si eu dupa o luuung absenta!!

Am fost ieri in bucuresti. Mi-a facut morfologia fetala dr Herghelegiu. Am gasit o fraza scrisa care m-a ingrijorat "Circulara simpla, laxa, pericervicala a cordonului ombilical, fara afectarea circulatiei in vasele ombilicale."

Nu e cam devreme sa se incalceasca in cordon..oare are sanse sa-si dea jos din jurul gatului sau sa se incalceasca mai rau??

Sunt suparata..daca e sa fie asa cu circulara..am sanse sa nasc normal??

KHRISU 21+, mamik de baietel

Mergi la inceput