Mamici ce asteapta al doilea copil (9)
Raspunsuri - Pagina 20
danybv spune:
buna fetele
intru si eu putin pe fuga ca azi am ceva treaba prin bucatarie, trebuie sa fac mancare , desert etc
Mada CASA DE PIATRA , SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI ALATURI DE COPII VOSTRII !!!

Claudia bine-ai revenit inapoi acasa 

julax asteptam vesti despre tine si bebe 2 
krishu imi pare tare rau pentru vestiile despre bebe , sa speram ca totul va fi bine si nu vor fi probleme 

sanziana sa stapaniti sanatosi setul si sa va bucurati de el , asteptam poze cu el,spor la treaba 
cami multumim de cafeluta , tare buna este
, ma bucur pentru plimbarea facuta la cumparaturi si bine ca bebe a fost cuminte 
Va doresc weekend placut , va pup
pe toate din grup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
marguta spune:
Buna, mamicute harnice si grijulii! Nu am putut intra ieri ca nu mi se incarca pagina, asa ca azi am trecut in revista si va scriu sa va multumesc. Nu stiu daca ma credeti, dar chiar va simt aproape de sufletul meu, sunteti calme , rabdatoare , grijulii si stiti sa spuneti ( scrieti ) o vorba buna fiecareia dintre noi. E un lucru nemaipomenit! De multe ori regasesc in problemele voastre chiar problemele si gandurile mele, va simt dragostea pe care o aveti fata de familiile voastre, fata de puiutii vostri si imi dau seama ca asa suntem noi, mamicile( eu, personal am exemplul mamei mele care este foarte devotata si foarte voluntara, de multe ori o mai temperez eu ca e prea saritoare si mi se pare ca nu se gandeste la ea cat se gandeste la ceilalti). Intradevar o iubesc foarte mult si ma rog la Dumnezeu sa ii dea sanatate.
Eu de vomitat vomit si de 3 ori pe seara( astazi inca nici un episod, dar inca nu m-am culcat, deci ar mai fi timp. Va multumesc pentru incurajari si sa stiti ca ma gandesc la voi chiar daca nu reusesc mereu sa scriu cate ceva.
Va doresc numai bine si We placut!
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
julax spune:
Mada,sa fiti fericiti
LA MULTI ANI!!!
Azi am fost la eco,ne-a confirmat ca avem o grasunica(cica suta la suta
) ,asa ca abia astept sa plimb
Revin maine cu raspunsuri pentru celelalte fete,sotul se invarte pe aici de ceva timp si ...intelegeti.
Va pup si va doresc o noapte linistita!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Ada_S spune:
Buna mamici
Dany
, daca si tu ai patit la fel inseamna ca e normal, nu m-am agitat prea tare oricum....
Ce bine ca s-a distrat Andrei, intradevar e foarte bine sa ai casa cu curte cand ai copii mici.
Iulia
, noi ne-am mai revenit cu programul de somn, voi ati reusit?.....la faza cu luna plina nu m-am gandit dar ar fi o explicatie. Felicitari pt caruciorul roz, ma bucur mult pt voi.
Claudia
, ce bine ca te-ai intors desi vad ca mai ai un hop......dar nu-i nimic asteptam pozele si vestile pe saptamana viitoare. Sper sa va distrati.
Cami
, te simti deja asa de bine ca poti iesi la cumparaturi si sa alergi si dupa Sofia?WWWaaaaawwwwww ce bine.
Sanziana
, nu stiu cum as vrea sa nasc.....cred ca las asta in seama medicilor. De 2 zile ne bate gandul sa merg sa nasc in BM la Euromedica si nu ne putem hotara.....stiu ca tu ai mers acolo cu prima sarcina pana nu au intervenit ceva complicatii...tu parca nu ai fost multumita de ei, am dreptate?
Felicitari pt cele 20 de saptamani de sarcina, ce repede a trecut.
khrisu
, nu fi suparata.......copilul se joaca cu cordonul si poate sa il dea singur jos, iar daca nu nici atunci nu e neaparat o problema vei putea naste normal depinde de cat de lung este cordonul. Noi am avut triplacirculara de cordon si nu l-am putut naste vaginal, asa ca am ajuns la cezariana de urgenta....dar totul a fost bine. Cat am stat in spital au mai nascut 2 mame natural copii cu circulara cervicala de cordon, unul din copii avea dublacirculara si nu a patit absolut nimic deoarece avea cordonul suficient de lung. Acum eu nu sunt medic, dar din cate am citit nu e neaparat o problema, mai cauta si tu pe google, vezi ce gasesti.
Marguta
si eu ma simt aici ca intr-o familie mare.
Mada
casa de piatra si o casnicie fericita si cat mai lunga. Asteptam fotografiile
.
Nu prea am timp sa scriu si totusi m-am lungit de numa .... noi mergem azi la un festival organizat de tata.......nu prea am chef sa merg dar nu putem lipsi ca se supara. Asa nu am chef sa merg cu burtocul in multime si sa fac fata frumoasa pt toata lumea mai ales ca e si cu conotatie electorala...pt alegeri....da ce sa fac, nu pot sa il las balta pe tata chit ca urasc politica si toate cele.
Daca nu o sa fiu prea obosita o sa mai intru si deseara sa vad ce mai faceti. Offfff mi-a trebuit mai mult de o ora sa scriu mesajul asta.......ma tot bruiaza baietii mei

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
30+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 10 saptamani

MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru si eu prin zona.
Multumim tuturor de urari.

Am intrat sa va zic ec si cum si sa va arat din poze.
Ca prin minune ieri m-a lasat maseaua si azi ma doare iar de dim.
Am avut mare noroc de vreme f frumoasa ieri a fost soare si fain si putin vant ca sa nu ne prajim prea tare, azi e o zi din aia de lenevit ca ploua incontinuu de aseara. Ziua de ieri a fost f faina, chiar a iesit bine, mi-a placut spre minunea mea cum imi sta in rochie m-am simtit frumoasa buchetul a iesit f fain toti mi-au zis ca ce buchet fain am avut, pe care l-am facut noi ieri dim.
La starea civila ne asteptau la usa sa ne intampine era si un afis pus cu numele noastre si data de ieri si etc nu am apucat sa pozam ca trebuia sa inepem ceremonia ca mai erau si altii care asteptau dupa noi. Am fost numai noi si nasii fetei a fost parca mai bine asa decat cu multa lume dupa noi.
Fata a fost cuminte si o sa vedeti ce mica fashionista am.
Vedeti voi de ce in poze acusi.![]()
Ceremonia nu a fost f lunga dar a fost frumos am semnat acolo am facut poze si cand am terminat tantea mi-a inmanat mie certificatele ca a zis ca in Anglia apartin sotiei nu sotului.
Am mai facut nizte poze pe acolo dar nu toate au iesit super ba ca batea vantul ba s-a bagat o baba in poze si tot asa.
Da avem cateva faine tare numai bune de pus in rama.
Apoi am venit acasa si numai bine am pus fata la somn, ne-am schimbat si am mai stat de vb cu nasii fetei si ne-am mai relaxat pana a venit lumea si apoi na am scos antreurile fetele s-au jucat in curte baietii s-au apucat de gratar si spre dupa amiaza s-a facut si mai soare si mai fain afara si am stat cu totii in gradina la soare si am papat gratarel. Apoi am taiat tortuletzul si am mai stat la taclale si pe la 7 au plecat si ultimii musafiri si le-am arata fata la bunici putin la laptop apoi am pus fata la somn noi am mai strans cate una alta si apoi am mai stat la tv vreo ora la eurovision si nani ca eram franti, fata nici nu mai vb ca era super obosita de la atata alergat pe aici cu Adriana, fata vecinei mele din Londra.
Na toata lumea s-a simtit bine inclusiv noi si azi lenevim ca suntem atre obositi cu totii, afara ploua mocaneste asa si noi stam la calduritza in casa.
Aaa si am primit cadou o www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0502979/Trail/C%24cip%3D1500010851.Kitchen%2Band%2Blaundry%3EC%24cip%3D1500010910.Small%2Bkitchen%2Bappliances%3EC%24cip%3D1500010912.Fryers.htm" target="_blank">friteuza ca nu aveam, un www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4226622/Trail/C%24cip%3D1500010851.Kitchen%2Band%2Blaundry%3EC%24cip%3D1500010910.Small%2Bkitchen%2Bappliances%3EC%24cip%3D1500010913.Steamers.htm" target="_blank">steamer pt legume si carnitza si o oala din aia de gatit electrica, nu stiu cum ii zice in ro aici ii zice www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4207593/Trail/C%24cip%3D1500010851.Kitchen%2Band%2Blaundry%3EC%24cip%3D1500010910.Small%2Bkitchen%2Bappliances%3EC%24cip%3D1500010916.Slow%2Bcookers%2Band%2Bovens.htm" target="_blank">slow cooker, un set fain de pat si niste bani care au picat numai bine ca ieri dim a venit si factura de la gaz.
Aici aveti si poze de ieri.
Merg sa ma intind si eu sa ma relaxez ca acusi mergem cu totii la nani de pranz ca de acuma in fiecare duminica facem nani la pranz tot familionul si printesa e tare happy ca poate dormi la pranz cu noi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
julax spune:
Mada,ce frumos a fost.Si Ari cu ochelarii
Dar ii statea super in rochita
. Si tu ai aratat foarte bine,de fapt amandoi
Buchetul superb,cred ca era si parfumat,ce mai,super,ma bucur pentru voi
Ada,cu somnuul doar in acea dupa amiaza au fost probleme,ca seara l-am culcat normal,cu un decalaj de un sfert de ora.Merci pentru felicitari
claudia ,bine ai revenit.Abia astept poze!
khrisu,nu stiu ce pot spune,dar ai intrebat medicul?Sper sa poti naste natural,asa cum iti doresti
Marguta,esti foarte dulce si se observa ca iti iubesti enorm mama
Dany,Cami,Sanziana,Oana,Crengu,Onyx si celelalte mamici
O duminica fromoasa!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Poate incepe cineva un capitol nou
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
marguta spune:
Buna, mamicutelor!
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana buna si linistita voua si puiutilor vostri! Multa sanatate !
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
julax spune:
Slaba prezenta azi.Noi am iesit
,ne-am intors,l-am spalat si l-am culcat pe Alex,iar acum ma uitam sa vad ce-ati scris.Cand colo,nik.Sper ca ati profitat de vremea buna.Astept vesti,pana atunci ma uit la Geta Voinea
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
sanziana27 spune:
Am reusit sa pun si eu la semnatura poze cu burtica sa ne vedeti si pe noi!
Iulia ma bucur enorm pentru voi ca e fetita!
Mada inca o data Casa de piatra! ati fost superbi!
Marguta hai ca nu mai ai mult si vei scapa de greturi!
Ada eu la Cluj am vrut sa nasc, la Clinica privata. Despre Euromedica, din Baia Mare parerile sunt imartite (daca ai norocul si nu ai probleme la nastere e ok, daca sunt complicatii, te trimit la stat si ei)
pupici tuturor!
20+ cu
si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2