Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ada_S - pe Vlad l-am alaptat foarte putin,pana am facut depresie post-natala in toata regula. De aia am si renuntat asa repede cu alaptatul la Daria, ca stiam unde o sa ma duca nesomnul, si cum am mai spus, acum am 2 copii de ingrijit, nu mi-am mai permis sa fac depresie ca si data trecuta (cam 5 luni m-a tinut) , ca abia am reusit sa-mi revin.

Oana - asa deci, mancam cremes mai pe seara?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ada asa este unul dintre semne e nesting instinct asta, dar eu il am cam de mult timp. Data trecuta m-a apucat abia dupa sapt 37 inspre 38 cand frecam carpeta cu peria. Oricum am observat ca de vreo cateva zile e mai abundenta scurgerea si zona inghinala ma cam jeneaza, mai am asa cate un junghi sau cate o durere dar nu contractii sau ceva. Is tare curioasa cum o sa fie de data asta cu travaliul.
Dany f frumoase pozele cu cei doi puisori galbiori. Imi place si aia cu bebitza karatista.
Multumim mult pt urari. Sa stii ca metoda asta pt nasuc mi-a fost recomandata de moasa cand era fata mica si la noi a functionat cat de cat respira mai bine ca si noi ne-am chinuit mult cu racelile si nasucul infundat era marea pb, ma bucur ca de la un an incolo s-au rarit racelile si acuma pare chiar ok nu am mai avut pb speram sa nu revina odata ce incepe sa mearga la gradi ca ea incepe in februarie cand e iarna si e si sezonul de raceli. Ca aici e tare ciudat cum incepe fiecare copil diferit in fct de luna cand e nascut si Ari cum e in august va incepe anul din ian-feb.
Oana La Multi Ani lui Paul. La Multi Ani si tie si pofta buna la papat cremes.
Sanziana imi pare rau sa aud ca s-a speriat de catel. Pupici sa treaca.
Iulia multumim. Multa sanatate la piersicutz.
Cristina, Dany nici eu nu am avut destul lapte la fata cu toate ca am incercat toate metodele nu au dat rezultate, dar ma bucur ca e bine sanatoasa plina de energie asa ca asta este nu la toata lumea se nimereste sa mearga ca pe roate cu alaptatul.
Eu deja is stresata cu ziua de vineri ca am atatea de facut si nu am cu cine sa las fata si tre sa mergem impreuna de la prima ora in Londra sa vedem de papuci si tort mai trebuie sa rezolv si cu buchetul si va fi full pe transport ca la prima ora toti merg la servici si apoi tre sa ma chinui si cu impinsul caruciorului si sa mai echilibrez si un tort fara sa il distrug. Si apoi cand ajungem acasa tre sa ma pun pe gatit si pana samb dim sa fie toate gata. Uff emotii si stres vai sa treaca si sa fie totul bine si sa scapam.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cristina,nu-mi dau seama exact,am fost in parc cu o sear in urma,avea un tricou si un fel de vesta peste,mi s-a parut ca s-a ncalzit si l-am lasat doar in tricou.a mai adiat vantul,dar nu era tanspirat...Poate o fi luat de la vreun copil,nu stiu.Se intampla...
Ada,am priceput.oricum,te admir pentru vointa
Oana,cum faci crema?
dany,sper ca ai profitat de ziua de azi,ca de maine vin ploile
Mada,nu ai nicio vecina ,prietena sa stea cu fata?Sau vreun musafir sosit mai devreme?Bafta multa oricumIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

he he he am fost ieri afara , am stat cat crede-ti ?.... 5 ore fetelor , am profitat de caldura de afara si am iesit toti 4, a fost tare bine si frumos , ce sa va zic ca Andrei este inebunit dupa barci , locomotive , trenul de persoane si tin sa va anunt ca sunt zile cand mergem in gara ( stim ora cand soseste - pleaca trenul spre Ct ) si il ducem pe peron sa vada cum soseste trenul in gara asa ca plimbarea de ieri a fost facuta la ....Gara ,sa nu uit am
scos si Poze va zic de pe acum sa nu va speriati de : tricoul care arata ca in burtica este bebe - fals , ochii stransi sunt din cauza soarelui etc
OanaRusu ooo ce ai pregatit tu acolo , imi faci pofta dar lasa ca azi pregatesc si eu ceva dulce , multumesc pentru compliment
cristinagoji
mada si mie imi place acea poza cu karatista lui mama , face pregatiri cine stie pe cine va batea prima data ? ori pe Andrei , ori pe parinti iar cu raceala la copii ai mare dreptate si la Andrei la fel am patit pana la 1 an si un pic , tot asa i se infunda nasucul si dupa ce a facut 1 an si ceva gata n-a mai racit deloc , multumim lui Dumnezeu ca este bine , incearca sa nu mai stai stresata in legatura cu pregatirile , ii face rau lui bebelusa din burtica , gandeste-te ca totul o sa iasa bine , fruntea sus , fii increzatoare si scoate poze zambind , spor la treaba iti dorim si ai sa vezi ca totul o sa fie bine
julax am profitat din plin de vremea buna , dovada este mai sus (poze) te pup dulce
Fetelor v-am mai scris putin ca sa aveti ce citi cand ve-ti intra pe forum dar nu scapati de mine , voi revenii sa aveti o noapte linistita si vise placute va doresc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Hop si noi la apel!! Azi am fost cu Sofia la controlul de 2 ani si se pare ca totul e ok, e mai inalta si mai durdulie decat copii de varsta ei dar asta stiam deja.. a trecut cu brio si un test cu ce chestii trebuie sa faca strumfii de 2 ani si am scapt si fara sa facem vaccinuri.. ce mai suntem in forma mare !! A!! si cireasa de pe tort a fost ca Sabina a fost cuminte foc, nu a plans deloc asa ca a stat tati cu ea sa se poata ocupa mami de Sofia care era tare suparatica ca o atingeau persoane straine.

Iulia merci pentru complimentul cu numele fetelor dar sa fiu sincera ideea cu aceleasi initiale ii apartine sosului din dotare.. Multa sanatate lui Alex.

Mada spor la treaba si weekendul asta stam cu gandul la tine sa iasa totul perfect!! Ce povestesti cu energia debordanta am avut si eu dar la prima sarcina.

Ada mie imi place mult House( sezonul asta fost ceva mai slabut parca dar tot e ok). Cat despre alaptat..de data asta a mers snur.. am avut si mult colostru din spital inca si dupa doua zile mi-a venit deja laptele( imi spusese tipa de la serviciul de consultanta ca la a doua sarcina vine mai repede-daca ai alaptat primul copil-dar nu am crezut-o). Am lapte gramezi( de fapt Sabina se satura numai cu un san si apoi adoarme pentru 3-4 ore cu o fata de purcicuta sleita..) asa ca alternez;
sunt tare multumita ca la Sofia a mers mai greu, nici eu nu stiam cum sa procedez , nici ea nu stia sa suga, lapte nu aveam asa mult la inceput si ne-am chinuit un pic(pana la urma am reusit si cu ea asa ca am alaptat-o pana la 18 luni) plus ca am facut mastita .. urat rau de tot si cum spui si tu era cat pe ce sa renunt ba chiar ii mai dadeam si completare uneori in primele luni- ce sa zic e asa de bine ca de data asta au mers lucrurile usor.. sper sa o tina tot asa. Nu pot decat sa va doresc si voua ca lucrurile sa mearga macar la fel de bine!!

Dany am vazut poze cu frumuseii tai sa iti traiasca..sunt asa scumpi!!! A.. si mi-a placut tare mult tricoul tau( arati super mami.. ti-ai revenit in forma repede se pare!!

Oana da si in noi cu reteta de cremes..pleeeaase!!! Mor de pofta si astia pe aici habar nu au cum se fac prajituri bune!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ufff ce cascata mai sunt!!!
Am uitat sa spun si eu :

La multi ani tuturor celor care au sarbatorit ieri Sf Constantin sau Elena!!

La multe lunite si multi ani Arianna si Paul!!

pentru toate si fug la nani.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
Intru si eu pe fuga , noi suntem bine , azi voi lipsi putin de pe forum vom pleca in judet la o inmormantare si mai revenim acasa abia seara .Va pup pe toate .O zi buna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Da ce liniste pe aici........

Mada spor la treaba si distractie placuta....sper sa iasa totul perfect. Abia astept sa ne pove cum a fost.

Cami, sper sa mearga si la mine snur cu alaptatul. Pupici la fetele cuminti.

Dany am vazut fotografiile sunteti tare dulci toti.

Oana cum a iesit cremesul?Sa sti ca mi-ai facut pofta.....dar rezist.

Cristina, eu sper sa reusesc sa il alaptez si pe bb2...sa vedem daca reusesc.

Iulia, nu imi iese intodeauna, am avut si mici scapari cu regimul dar nu asa de grave zic eu.....cel mai rau a fost de Paste. Nu am ce face imi e mai frica sa nu tin decat sa tin.....daca ajung iar la cezariana e mai greu cu anestezia....asa ca mai bine rabd acum, de restul nici nu mai spun nimic.

Am raspuns scurt si repede ca si eu am treaba, revin maine sper sa fie mai mult de citit.

Ada 29+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Is si eu prin zona dar ma doare tare maseaua nu ma lasa vad ca deloc. Nici nu am ce sa iau sa ma lase si am si treaba am reusit sa spal o parte din bucatarie mai dimineatza mi-a ramas microundele si partea de bucatarie unde e chiuveta si apoi diseara dupa ce punem printzesa la nani Flo va vopsi holul cu o nuanta de bej si plinta cu alb si eu sa incep pregatirile cu papa pt sambata am sa pun carnitza la marinat si sa coc vinetele pt salata. Iar maine merg dim dupa pantofi si tort si flori si ce mai trebuie maruntisuri si apoi acasa rapid la bucatarie sa termin pregatirile ca pe seara sa nu mai am decat sa curat holul sa sterg usa si geamurile inca o data si sa agatam perdelele. Si na inainte sa ne punem la nani sa calc tinutele pt a doua zi ca samb dim numai sa ne trezim si sa ne dushulim sa ne gatim si sa plecam la starea civila.
Uff sper sa reusesc sa fac toate la timp sa apucam sa ne si odihnim, ca e tare mult de treaba si cum Flo maine munceste e mai greu sa terminam tot.
Sorry ca nu nominalizez da ma termina durerea asra. Daca reusesc mai intru si maine daca nu ne auzim duminica cand vin cu poze si impresii.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna, mamicutelor! Va multumesc pwntru cuvintele frumoase, stiu ca va trece starea de voma dupa ce voi simti ca BB misca, pentru mine asta e semnul ca e bine acolo in burtica( sunt cam ciudatica, nu?), asa ca suport.
La multi ani cu intarziere sarbatoritelor de Constantin si Elena , ieri nu am reusit sa intru pe forum, acum e mama la mine si am un adevarat ajutor ( mai bine zis a preluat ia toate treburile gospodaresti, eu am fost la serviciu, facultate etc). Ma ajuta foarte mult, atunci cand vine parca l-as prinde pe Dumnezeu de picior. Sa ii dea Dumnezeu sanatate ca a fost langa mine de cate ori i-am cerut, chiar daca nici pentru ea nu e usor, vine din Alexandria la noi atunci cand avem diverse treburi! ( sper sa pot sa imi ajut si eu puiutii atunci cand vor avea nevoie, asa cum face mama )
Va doresc numai bine!

Marguta 10+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput