**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 21
An@ spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Fetelor, voi cum ati reusit sa-i obisnuiti pe capsunei la olita? cum se procedeaza?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Eu am inceput prin a o pune dimineata imediat ce se trezea, chiar daca face chiar daca nu, o las acolo cateva minute si stau langa ea sa nu cada sa se sperie si ii spun ce trebuie sa faca. Cand vedeam ca se screme de kk, repede o puneam pe oala si ma scremeam langa ea si dupa ce facea (indiferent ce) ii spuneam "bravo, ai facut pipi/kk". Mai greu e ca tre sa fiu atenta sa nu bage mana in oala dupa ce face sau sosetele pe care si le scoate cat sta pe oala.
I-am luat oala simpla fara jucarii/ghidon ca sa nu creada ca acolo e de joaca si nici nu ii dau jucarii acolo.
Deci am inceput dimineata, apoi dupa fiecare somn sau dupa ce venim de afara. Nu face mereu ceva, dar o las cateva minute...
Oricum ei i-a placut de la inceput, acum "cere" din cand in cand:"pupu" zice ea si mereu face cand o pun la cerere. kk nu a mai facut in pampers de 2 luni si face mult mai usor. Inainte ii ieseau ochii scremandu-se.
Succes!
mami de Ana (22 mai 2007)
timur spune:
Am luat azi tricoul, n-am avut probleme. Este tare frumos, multumim mult!
CUM A RAMAS CU INTALNEALA?
ella_74 spune:
La multi ani Florentina Roman! sa fii iubita, sa ai parte numai de bucurii.
Motanel, la multi ani pentru printesa Teo; sa va aduca numai fericire! poze aveti?
Corapino, la multi ani pentru ciresik Anais! ce mai face cataratoarea?
Carstea, la multi ani pentru Rares si multa sanatate; traversam si noi un episod similar.
Arcadia, la multi ani pentru Calinut!
Centralizeaza cineva capusnile care vin duminica asta?
Noi in pp putem veni in orice weekend pana pe 7 iunie cand plecam in concediu.
Poohy, unde plecati mama 2 saptamani?
Ancamari, ce mai faceti? ti-a prescris dr Radoi pastile de intarcat?
Elteka, gata cu Varsovia? daca n-ai gasit Next acolo nu fii trista, s-a deschis la noi in mall-ul din Baneasa; e 1/10 ca marime fata de oricare din LO dar io tot am pescuit ceva pentru .
poohy spune:
ManuC1010, am gasit site-ul: http://www.mekos.ro/index_rom.htm - eu am dat telefon la 0722568185 dar nu am notat numele
Ella, plec in Anglia, plec in Anglia (Londra + colindat Scotia) Prima vacanta adevarata in aproape 2 ani (fara 2 luni)
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
doxinu spune:
fetele si mie mi-a venit avizul de la posta!!!!!!!!!!!!!Maine ma duc sa-l iau!Nu mai stiu cine a zis ca nu mai poate lua tricolul de la posta pana luni,dar sa stiti ca si sambata lucreaza posta.Cu program redus si ca melcul da' lucreaza!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
cristinamaria spune:
LA MULTI ANI cu intarziere pt Sofia de Paflo , Antonio de Ramona , Adriana si Calin de Arcadia!!!
Maya De Mica , Ioana de Mimisor , Carina de Carrie si Albert de Gabiu !!! Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi!!!!
Liviana drum bun!!!
Cum ramane Duminica!! Noi avem o problema cu ora.... si daca va ploua chiar nu vreau sa-i stric programul
Am pus si noi poze de la 1 an.... doar cateva.... asa sa nu ne uitati!!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
doxinu spune:
La multi ani printesa MAYA!!!
la multi ani si pentru Ioana de Mimisor
Carina de Carrie si Albert de Gabiu
SA CRESTETI MAI SA FITI SANATOSI SI SA VA DEA DUMNEZEU MULT NOROC IN VIATA.PARINTI SA VA BUCURATI DE MINUNILE VOASTRE!!!!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
Buna dimineata!
La multi ani printesei Maya!Sa te faci mare si desteapta si sa asculti de mami!
Ella descrie un pic prin ce faze trece Bobita.Noi cred ca am trecut in extrema cealalta.Ieri nu a facut deloc kk si ma tem ca ceaiul de menta si orezul l-au constipat.
I-am dat mar fiert aseara cu o lingura de orez dar azi habar nu am ce sa-i dai.
Dimineata ii dau tot mar dar urmatoarele mese....Cand sa reincep sa-i dau lapte ?
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
carstea spune:
Buna dimineata!
La multi ani printesei Maya!Sa te faci mare si desteapta si sa asculti de mami!
Ella descrie un pic prin ce faze trece Bobita.Noi cred ca am trecut in extrema cealalta.Ieri nu a facut deloc kk si ma tem ca ceaiul de menta si orezul l-au constipat.
I-am dat mar fiert aseara cu o lingura de orez dar azi habar nu am ce sa-i dai.
Dimineata ii dau tot mar dar urmatoarele mese....Cand sa reincep sa-i dau lapte ?Didi ,Pepsi nu intrati sam-mi ziceti si mie 2 vorbe?
Am fost ieri la clinica dar se pare ca intalnirea era una preliminara dupa ce ne-am inscris.
Ne-am vaccinat.Puteti sa-mi spuneti ce vaccin se face in tara la un an?Noi aici am facut HIB si Menc(meningitis C)
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
ancamari spune:
Ella - iau brocriptin de 10 zile deja, indicatia e sa iau vreo 15 zile.
Am trimis sotu' la posta sa le vrajeasca pe cucoanele alea si se pare ca nu a ajuns coletul cu tricouri sau ca l-au returnat deja, desi eu nu am primit aviz deloc.
Noi ajungem maine pe la ora 3 la Insula si o sa stam cam o ora.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie