**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
ella_74 spune:
ancamari,
de ce nu ai luat dostinex? scapai mai repede, stiu ca ambele variante scad tensiunea rau.
Venim si noi maine la 3.
Carstea,
pai de vreo 3 zile suntem pe regim fiindca care inainte avea 2-3 scaune/zi ajunsese la 7; avea fundu rosu ca o maimutica si nu ma lasa nici sa-l mai spal de la usturime, nici cu crema sa-l dau...
Asa ca i-am scos tot ce manca de obicei si acum mancam asa:
masa de dim: orez fiert cu banana si fulgi de orez; totul pasat ca altfel nu inghite nimic.
masa de pranz: piure de morcov cu orez fiert; pe asta il scuipa asa ca mai bag putina banana
masa de la ora 17:ce i-am dat si dimineata.
ceai de menta intre mese, cu biotics; smecta o scuipa, nici enterol nu prea vrea.
Laptele de dimineata si cel de seara il prepar cu apa de orez.
A refuzat Humana din soia asa ca ii dau tot Humana 3.
Am ajuns iar la 2-3 scaune/zi dar consistenta e inca moale.
M-am tot gandit de la ce a ajuns asa si fie de la oua de tara, fie de la branzica de casa care are si putina smantana.
ancamari spune:
Ella - Petit are zile cand face kk de 6 ori/zi de consistenta normala, asa ca e dependent de bepanthen, am luat cu 13,90 euro/100g din Viena.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Florentina Roman spune:
Mica, Betty, Ella, multumesc ptr urari.
Carstea, eu zic sa mai urmezi cateva zile regimul ptr diaree. Eu m-am lasat impresionata de productia normala din scutecul lui Cip si i-am dat un pic de iaurt si...urmatorul scaun a fost aproape lichid. Si am mai stat cateva zile pe morcov, orez, banana, mar copt si lapte HN.
Ella, cu fundul rosu am patit-o si noi si l-am culcat o noapte fara scutec, doar cu pantaloni. i-am pus o paturica de unica folosinta sub el si l-am schimbat cand a facut pipi pe el. Aproape n-am dormit noaptea aia, dar macar i-a trecut.
Mi-a zis dr sa nu-i dau ouale de tzara in ziua in care le iau din cuibar si, la fel, carnea de pasare, sa astept o zi si apoi sa o gatesc. Cica ar fi mai putin toxice...