**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

So, parerea mea este urmatoarea: haideti sa ne intalnim asa cum am vb, adica pe 11, duminica. www.accuweather.com/world-forecast-details.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1&fday=3" target="_blank">Uitati cumo sa fie vremea. Apoi mai facem o intalnire la care sa participe si mamicile care nu pot veni pe 11 (asa o sa pot folosi si tricoul marimea 86 pe care l-am comandat in plus fata de cel marimea 81 ).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Graviduta Mi se pare foarte buna ideea.
E destul de dificil sa fie o zi in care sa poata veni toate capsunicile.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!

am primit si noi tricoul, e foarte frumos,multumim Liviana.

Mai sta cineva in Giulesti? ca d-na de la posta a zis ca a mai venit cineva sa ia tricoul.

Sincer, daca ploua nici eu nu as veni .Dar chiar asa ghinion sa avem, sa nu ne putem vedea?

As propune altceva.De ce sa nu ne vedem pe 30 iunie, dupa ce-si serbeaza toti capsuneii ziua de nastere?

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare!
Rares si- a revenit cat de cat dupa ce aseara a vimitat de 3-4 ori in jet si a facut ieri 6 kk apoase.I-am dat toate cel;e ce trebuiau date.Am avut noroc ca a baut 300 ml de ceai de menta pe parcursul noptii.Azi dimineata era mai bine.Nu a mai facut de azi nopate kk deloc si nici nu a mai vomitat.Azi avem programare la medic.I-am scos laptele dar nu stiu pt cat timp ca am citit ca ar fi bine sa fie introdus destul de curand.
Ionice poti sa-mi dai reteta de supa de morcov?
Nu stiu cum functioneaza sistemul astora.As vrea sa faca coprocultura sa vedem ce e.
Va pup si va multumesc pt sfaturi

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Buna fetelor

Ajutor! Mi-a venit coletul cu tricoul la posta dar nu il pot ridica pentru ca cei care l-au trimis nu au specificat contul in care trebuie trimisi banii. Ma puteti ajuta?

Daca nu il primesc pana in 7 abia luni pot sa il ridic.

Pupici.

Maricicutz ma bucur ac sunteti bine .

Sper sa reusesc sa mai intru sa mai auzim vesti. Ilinca avea patul de langa usa, nu-i asa?

Pupici

http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, cam asa ceva, dar sunt sigura ca vor mai fi ocazii.
Fetele, din pacate nu stiu nici eu contul pentru livrat banii. O sa incerc sa aflu dar ma indoiesc ca reusesc in timp util... Maine la 6 dimineata plec. Daca aflu nr de cont, il trimit pe emailul comun.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ManuC1010 Si eu am patit la fel la posta, mi-au zis ca nu mi-l pot da, ca nu au nr de cont. Eu le-am zis ca acest lucru nu e problema mea, din moment ca au acceptat coletul la posta fara cont si pana la urma mi l-au dat, au spus ca vor afla ei contul.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

ManuC1010, si eu am patit la fel. Mi-au zis ca este de ajuns si doar numele unei persoane de la firma - asa ca am cautat pe net firma, am dat un telefon si am cerut un nume (iban nu au vrut sa imi dea). Din pacate nu l-am notat si acum sunt la serviciu asa ca nu stiu nici numele firmei :(

Eu tot intru pe forum sa vad cum e cu intalnirea... Cum zice Graviduta mi se pare cel mai bine - pe 11 (daca nu ploua) + inca o data cand pot celelalte fete ;)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

nici eu nu am numele firmei :(
si oricum la ora asta nu mai raspunde nimeni.si ora 7 a venit...asa ca luni voi putea ridica coletul.

deci orice info: firma, nume de contact, iban imi vor fi utile

pupici si weekend placut

http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

quote:
Originally posted by Graviduta
Edit: si, daca tot vad ca am ocupat mare parte din pagina, sa ma dezlantui de tot . Vroiam sa va intreb daca ati comandat cumva basme pe DVD de la basme.romanesti@yahoo.com si cum sunt. Am primit pe email o oferta, sunt 2 DVD cu f multe basme, dar nu stiu daca sa am incredere intr-o adresa de yahoo.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

da, eu l-am comandat mai demult, am si uitat de el..., sunt basme in format mp3, a venit in cateva zile cred dupa ce l-am comandat si am platit la ridicarea pachetului la posta.

Fetelor, voi cum ati reusit sa-i obisnuiti pe capsunei la olita? cum se procedeaza?

Mergi la inceput