**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, multumesc frumos pt urari. Multa sanatate petitului - imi pare rau ca a fost bolnavior. Eu zic sa iesiti totusi din casa - va va face bine la amandoi putin fresh air.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana, stiu ca ar trebui sa iesim, dar doar de 2 zile e mai bine, si a fost vant, e foarte curent la noi pe colt, pana depasim blocul. Te invidiez ca ai curaj sa-i lasi pe cei mici cu sotul si bona! Eu doar cu mama mea as avea curaj sa-l las pe Petit, ceilalti nu reusesc sa-i dea sa manance sau sa-l adoarma. Poate ca e el mai dificil si nu reusim sa depasim faza asta.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by An@

25 mai sau 1 iunie, mie mi-e egal.

Nu cred ca de 1 iunie e mai aglomerat ca de obicei, ca daca e vreme frumoasa, copiii ies in parc indiferent daca e 1 iunie sau zi obisnuita.

Cum voteaza majoritatea...?

Am uitat cum se pun poze la semnatura: aia cu url...??? ma ajuta cineva??

mami de Ana (22 mai 2007)

Sunt de acord cu tine. Si mie mi-e egal. pozele le pui asa (fara spatii libere) [ url="linkul" ] Poze [ /url ]

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

carstea am vazut ca ai niscaiva probleme cu diareea.Sigur ca trebuie sa mergi la pediatru, dar in prima faza trebuie sa scoti laptele si tot ce contine lactoza.Da-i supa de morcovi, daca vrei iti trimit reteta cu care am scos-o eu pe Antonia din acest episod urat si de cosmar.Trebuie sa-i faci analize la kk sa vezi daca nu e un virus.Da-i ceai si smecta, trebuie hidratat ca lumea(ei se deshidrateaza foarte rapid).
In general la diaree MORCOVUL e sfant.
Daca, Doamne fereste, este vre-un virus o sa-ti dea dr antibiotice.Daca nu, Doamne ajuta, il reglezi prin regim alimentar FARA LAPTE.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Ancamari, "sistemul" nostru e bine pus la punct. Matei merge la cresa (sotul il duce/aduce), iar B sta cu bona - pana aici nici o schimbare. Seara mami va lipsi si aici tati va duce "greul", dar la o adica experienta ii va fi necesara, nu cumva sa creada ca e o treaba usoara. Si eu duc acelasi "greu" cand este el plecat in delegatie.
Va recomand o carte f buna: "Copil si barbat" de Tony Parsons. E f buna, mai ales pt soti. Printre altele scrie acolo ca in general femeile casnice care cresc copii si se ocupa de gospodarie sunt cel mai putin apreciate, in special de sotii lor! Am reflectat multa la treaba asta...

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu nu pot pe 17 mai ca ne ducem la un botez, pe 24-25 suntem nasi in afara Bucurestiului si iar nu pot, iar pe 31 sau 1 rupem turta domsoarei' - si din 6 iunie pana pe 22 iunie in concediu :)) Asa ca nu va luati dupa noi, alegeti cand va convine voua si vad daca pot sa dau o fuga :)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Liviana . Cartea e pt mine sau pt sotulache? De mult ce a stat cu noi de Paste si de 1 Mai, cu Petit bolnav cu tot tacamul, cred ca i s-a luat de copii, ca tot ma batea la cap ca mai vrea unul.
Tu cat timp esti plecata?

Fetelor ziceti daca ne mai vedem duminica asta, ca sotulache lucreaza tot week-end-ul si trebuie sa aranjez programul familiei!

Edit: eu pe 6-7 iunie sunt la Bran si pe 1 iunie s-ar putea sa facem petrecere pt Petit dar nu e sigur acum.
Dar pe 17 mai sau 25 mai sunt in Bucuresti, sper sa fie frumos si cald!

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Ancamari, eu citesc acum cartea. E scrisa de un barbat cred ca in primul rand pt barbati, dar e f funny si pt doamne. Ma intorc pe 25 mai seara si sper sa-l pot serba pe B+sot in w-e 31 mai-1 iunie (daca e si sotul acasa).

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Liviana - deci tu oricum nu poti ajunge in urmatoarele week-end-uri sa te vezi cu noi. Imi pare f rau!

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Noi duminica acum sigur nu putem ajunge botezul este langa Marriot si e prea departe de herastrau, oricum juniorul va veni cu noi doar in cazul in care va fi vreme acceptabila de iesit, daca nu, va sta doar in casa.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput