**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!
Mica, da-mi voie sa-ti spun de azi La Multi Ani pt Maya caci maine voi fi in zbor! Sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si desteapta si sa va aduca numai bucurii!
Florentina, multumim. Bogdanel e mai bine, dar tot mai regurgiteaza. Din pacate eu maine plec in delegatie, asa ca baza ramane in bona si tati.
Ma bucur f mult ca tricourile au inceput sa vina. Chiar eram ingrijorata.
Fetele, va urez distractie placuta si ma gandesc la voi duminica!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ckristina
m am distrat si eu de caprele voastre..si de veverite; chiar ma gandeam ca la mine in curte e iarba de o juma de metru ca nu are cine sa o taie si mi ar prinde bine o capra in curte..... dar cine o mulge?
Pai n-ai vazut discutia? O mufezi direct la sursa. Vezi, daca are Bianca dinti, sa-i pui caprei protectii de-alea de silicon.
Am primit si eu aviz de la posta, azi ma duc sa iau tricourile (eu am luat 2 masuri [:-)]), dar s-ar putea sa nu ajung la intalnire, ca voi sta cu finuta noastra (parintii ei se duc la un botez). Fac tot posibilul sa ajung. Pana la urma la ce ora a ramas?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
An@ spune:
Fetili,
vad ca sunteti cam multe care dati bir cu fugitii inainte de marea intalneala...in plus am vazut ca o sa fie cam frigut si conditii de ploaie...ce ziceti daca amanam intalnirea pt sapt viitoare? e grav?[zid]
mami de Ana (22 mai 2007)
doxinu spune:
Fetele ce ziceti daca pentru intalnire mai facem odata prezenta si stabilim asa pentru ultima oara locul si ora,le afisam MARE SA VADA TOATA LUMEA sa stim si noi cine vine.Sunt fete care vin din afara BUCURESTIULUI si e mare pacat sa le punem pe drum degeaba.Daca suntem putine putem sa reprogramam intalneala.CE ZICETI FETELE?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kokiy spune:
quote:
Originally posted by An@
Fetili,
vad ca sunteti cam multe care dati bir cu fugitii inainte de marea intalneala...in plus am vazut ca o sa fie cam frigut si conditii de ploaie...ce ziceti daca amanam intalnirea pt sapt viitoare? e grav?[zid]
cred ca ar fi cel mai bine sa se amane pe saptamana viitoare ...daca e vremea ca azi noi nu o sa riscam sa venim ....
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Graviduta spune:
Eu tocmai am discutat cu prietena mea, mama finutei, si nu mai fi nevoie sa stau cu ea. Intr-adevar, vremea e posibil sa fie nasoala (chair acum ploua de rupe). Mai bine reprogramam. Eu nu voi putea sa vin totusi sapt viitoare, deoarece vrem de mult sa plecam la munte si asta o sa facem we viitor. Poate stabilim intalnirea in asa fel incat sa particpe cat mai multe fete, inclusiv Liviana si fetele care acum nu pot.
Poate ne vedem pe 1 iunie, ca e si ziua capsuneilor?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
SE CAM BATE IN RETRAGERE AICI LA NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE CE???????
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ancamari spune:
Ma bag si eu in vorba in ciuda absentei din ultima vreme, o sa scriu mai tarziu motivele.
Pe prima pagina este inca lista nemodificata a mamicilor care au confirmat prezenta la intalnirea de duminica, si anume:
ella_74, mica0307, kid, mary_lou, ancamari, lbelciug, doxinu, kay, an@, poohy, florentina roman, timur, graviduta, alyna24, cristalina, alina25, arcadia, piticasigogosica, cristinamaria, tudorcatalin, lavini, moko, chowpersa, sora chowpersa, ckristina, addinel, florina, kokiy, dicirstea, carmen_so.
Am inrosit numele celor de care imi amintesc eu ca au anuntat ca nu vor veni.
Nu e frumos sa amanam, dar trebuie luata in considerare si vremea care se anunta exact la fel ca cea de azi. Cred ca in prezentele conditii meteo vor veni foarte putine capsunele la intalnire. Din prognoza meteo pt week-end-ul viitor reiese ca nu e sigur cat de frumos va fi. 1 Iunie cred ca va fi o duminica aglomerata pt multi parinti.
Asa ca eu propun amanarea pentru data de 25 MAI, in acelasi loc.
Incerc sa ma duc azi peste cei de la posta, poate e si tricoul nostru pe acolo.
Ziceti cum sa facem cu intalnirea! Adica bagati pareri, sa fie bine pt toata lumea! Si sa ne vedem cat mai multe de ziua aniversara a capsuneleleor!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
An@ spune:
25 mai sau 1 iunie, mie mi-e egal.
Nu cred ca de 1 iunie e mai aglomerat ca de obicei, ca daca e vreme frumoasa, copiii ies in parc indiferent daca e 1 iunie sau zi obisnuita.
Cum voteaza majoritatea...?
Am uitat cum se pun poze la semnatura: aia cu url...??? ma ajuta cineva??
ancamari spune:
Urez La Multi Ani fericiti mamicilor Liviana si Florentina! Scuze pt intarziere, asa apar si eu la spartul targului! Dar m-am gandit la voi si va transmit gandurile mele bune!
In aceeasi nota urez La Multi Ani capsunicilor si capsuneilor care si-au serbat primul anisor in ultimele 2 saptamani! Sa cresteti mari si cuminti, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurie si implinire parintilor!
La noi e cam asa: Petit s-a intarcat singur, l-am asteptat o saptamana sa revina si apoi am luat brocriptin ca nu mai puteam. Sper ca 11 luni de lapte de la mami sa ii fie suficienti. De Paste a racit rau de tot, o viroza care nici azi nu e complet trecuta, mai avea putin si facea bronsiolita, am nimerit si peste zilelel libere, dar am reusit sa fie tot timpul sub supravegherea pediatrei. Peste toate imi iese o masea de minte care nu are loc si am nevralgie de vreo 10 zile, ma dor toti dintii pe care ii inghesuie, urechea, mi-am muscat falca pe interior.
Petit e plangacios, marait, sacait, i-a iesit si dintele nr 5 acum cateva zile si cred ca se pregateste si nr 6. Vrea numai in brate plimbat prin casa (cu orele), inclusiv sa doarma in brate. Cu mancarea a fost un circ, cu durerea in gat, nas infundat, caile respiratorii pline de secretii. Abia acum isi revine si incepe sa manance bine.
Asa ca eu sunt la pamant, iar am mancat aiurea si cred ca m-am ingrasat, nu iesim din casa inca, sa vedem cum facem duminica daca mai e cazul.
Va pup pe toate!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie