**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
An@ spune:
Graviduta, Kokiy, terminati mai cu caprele astea, ca sunt la birou si am de facut niste situatii ff importante si o prezentare si eu rad de lesin cu capul pe tastatura, de ma intreaba colegii ca ce e asa amuzant la graficele alea...
Dupa capul meu , laptele praf e o chestie artificiala (ca laptele natural e lichid, nu?), obtinut prin procedee tehnologice ff complicate si d-aia se distrug la fierbere alea pe acolo...ca sunt facute in eprubeta. La ala natural nu se distrug decat microbii prin fierbere . Asa ma duce pe mine capu' la ora asta ...
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Ziceti-mi si mie ce e aia Sanzyme, sa nu mor proasta (ca n-am timp sa caut acum)...
Ionice spune:
LA MULTI ANI capsunicilor care au implinit un anisor!
Multumim si noi pentru urari, pe 5 mai am taiat motul si am facut mare petrecere la o pensiune foarte frumoasa.Printesa noastra a ales pe rand cartea(desi stiam..ea mananca numai cu cartile in fata) apoi banii(1 leu aruncat de tati pe tava:) Este un obicei haios si ne-am distrat de minune.
Ieri am facut si noi vaccinul de un an si a doua doza de PREVENAR.Astazi stau cu emotii la eventuale reactii adverse...
Am si eu o intrebare: DE CATE ORI PE ZI FAC KK BEBEII VOSTRI??
Fetita mea face cammult si pediatra ne-a dat un medicament sa mai incetinim procesul si nu stiu ce sa fac...Suntem foarte pofticioase si papam de toate, dar nu luam in greutate atat cat ar trebui.
In rest, mergem singurele de la 10 luni, dormim singura in camera il pupam preferential pe tati:)) si "necajim" jucaria preferata "MAMA":)
Poate ma lamuriti si pe mine cu kk.Avem numai 8.500 KG desi aratam bine, si eu , mami, imi fac griji...
timur spune:
Dar laptele de veverita n-o fi bun? Ma gandesc ca e roscata si usor de crescut. Si nici nu e asa mare consumatoare de furaj.
An@ spune:
quote:
Originally posted by timur
Dar laptele de veverita n-o fi bun? Ma gandesc ca e roscata si usor de crescut. Si nici nu e asa mare consumatoare de furaj.
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
veverita da lapte?????
Pana la urma daca fii-mea ia in greutate cat scrie in grafice, ii dau si de veverita, da' o mulgi tu??
An@ spune:
beeeeei, gata ! asta e forum serios de crescut copii, nu de zootehnie (sau zoologie??)
kokiy spune:
Ionice al meu face kk de 3-4 ori pe zi ,de obicei dupa ce mananca....depinde si de consistenta ...daca face legat (normal) nu cred ca e motiv de ingrijorare ....lipsa greutatii poate avea alte motive , poate este mai vioaie si are arderi mai puternice ...daca mananca bine si nu asimileaza poate te ajuta daca faci niste analize...
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)