**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by timur

Dar laptele de veverita n-o fi bun? Ma gandesc ca e roscata si usor de crescut. Si nici nu e asa mare consumatoare de furaj.

Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)

Da, mai, dar nucile si alunele sunt mai scumpe. Cu capra pot iesi oricand in gradina blocului sau ii iau spanac/stevie si ce-o mai manca ea din piata. Eu zic ca o putem pune, noi, astea de la bloc, si in uscator, nu?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by Ionice

LA MULTI ANI capsunicilor care au implinit un anisor!
Multumim si noi pentru urari, pe 5 mai am taiat motul si am facut mare petrecere la o pensiune foarte frumoasa.Printesa noastra a ales pe rand cartea(desi stiam..ea mananca numai cu cartile in fata) apoi banii(1 leu aruncat de tati pe tava:) Este un obicei haios si ne-am distrat de minune.
Ieri am facut si noi vaccinul de un an si a doua doza de PREVENAR.Astazi stau cu emotii la eventuale reactii adverse...
Am si eu o intrebare: DE CATE ORI PE ZI FAC KK BEBEII VOSTRI??
Fetita mea face cammult si pediatra ne-a dat un medicament sa mai incetinim procesul si nu stiu ce sa fac...Suntem foarte pofticioase si papam de toate, dar nu luam in greutate atat cat ar trebui.
In rest, mergem singurele de la 10 luni, dormim singura in camera il pupam preferential pe tati:)) si "necajim" jucaria preferata "MAMA":)
Poate ma lamuriti si pe mine cu kk.Avem numai 8.500 KG desi aratam bine, si eu , mami, imi fac griji...

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75

A mea face de obicei o data si muuult! dar cand e constipata face si de 2-3 ori, ca fac cateva cacareze si tot asa pana se goleste fata.
Acum depinde ce consistenta face fata ta... stiu ca Biotics, Ecoflorina,... regleaza tranzitul...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by timur

de oua de veveritoi DA, dar de veverita...

Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)

Mai stii? Poate nu au nici veveritoii. Eu zic ca tot mergem la petrecere in Herastrau, sa prindem unul sa-l controlam.

Ionice, Mara face si o data pe zi, mai mult, si de 2-3-4 ori (ca ieri, de ex), dar mai putin. Daca e legat, cam ca ala de adult, nu cred sa fie problema. E si in fct de cat mananca si cum i se face digestia.

Mergi la inceput

Cautam pe cineva la piersicute de iul-aug 2006 si uitati ce am gasit http://www.piersicute2006.blogspot.com/. Mi se pare f k lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monicoasa, da, poti intreba la posta daca a venit vreun colet pe numele tau. Restul fetelor, puteti proceda la fel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

UUU, deja devine interesanta si instructiva intalnirea!!!!! Sper ca ramanem numai la veveritoi.

Al meu nu prea face kk decat gadilat cu termometrul. Il las vreo 2 zile sa se hotarasca si daca tot nu vrea il penetrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Multumesc pentru raspuns.
Cu siguranta are arderi de arderi si e si super miscacioasa de ne termina pe amandoi + pe bona:)
Consistenta este pastoasa.Analize am facut, totul este in regula.Pediatra spune ca are un tranzit rapid si sa nu-mi fac griji.De mancat, mananca ca purcelul si fara pacaleli tip iaurt cu fulgi, etc.Daca nu e ciorbita cu paine si papa consistent cu gust de mancare protestam!
Biberonul il ia cu mult cantec si niciodata nu il termina, iar daca ii dau o feliuta de paine cu unt si cu cascaval nu refuza:)
Ati inceput sa dati la bebei ou cu tot cu albus?

Mergi la inceput

Azi am primit hartiuta de la posta sa ma duc sa ridic tricoul. Asa ca sunt pe vine. Cred ca ajung si la voi zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mi-a venit si mie avizul ptr tricou, dar n-au vrut alea de la posta sa mi-l dea, ca erau in pauza de schimb de tura, dar ma duc si mai pe seara...
M-ati terminat cu veveritoii, de-abia imi trag rasuflarea de atata ras, se uita Tudor la mine si ma intreaba de ce rad!

Ionice, eu i-am dat indirect albus, adica sub forma de zdrente de ou in ciorbica si i-a mai dat taica-su sa guste dintr-o omleta si mama, ce i-a mai placut1

Timur, incearca sa-i dai sa pape mai multe fibre, iaurt, ceai de musetel, nu mi se pare normal sa-l "gadili" cu termometrul...Dr ce zice?

Liviana, mi se pare super ideea cu tricourile ptr mami si tati. Ce mai face piticul? Tudor al meu mai voma atunci cand avea rosu in gat

Didi, voi sunteti mai bine? Eu i-am dat lui Cip piure de morcov cu un pic de dovlecel si carnita, banana cu orez, orez cu mar copt si, la sfatul dr, am schimbat laptele praf, am luat Humana HN, fara lactoza si deja se vad imbunatatiri.

Mergi la inceput

Florentina, ii dau iaurt si cereale in fiecare zi. Un iaurt/zi si cereale de 2 ori in lapte si o data cu iaurt. Ceai de musetel nu prea i-am dat. Dr nu se agita, cica sa-i dau mai multe cereale. Dar cate, pt Dumnezeu?

Mergi la inceput