**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
kokiy spune:
quote:
Originally posted by timur
Aveti ceva personal cu veveritoii?
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
nu mai ...se pare ca sunt chiar foarte tari...stiu sa-si traiasca viata ...www.trilulilu.ro/Acelashi/94361b4b8ef7e7" target="_blank">aceste veveritici
m-am si-mi arde de ras ,io cica tre' sa invat ca maine am examen.....am sesizat un amanunt(poate nu l-ati obs.) cred ca 80% din mamici de capsunici sunt economiste......in curand si eu...sper ....ca inginer nu prea da bine in profil(CV)
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
poohy spune:
LA MULTI ANI!!!!
pentru capsunei iubiti:
Teodora Elena de Motannel!
Anais de Corap!
Teodora de Sadicutza!
Rares de Carstea!
baby boy de Theolumi!
Calin Silviu Gabriel de Arcadia!
Adriana Renata de ang3lt0uch!
Sa fiti fericiti, iubiti si sanatosi capsuneilor, tot timpul veseli si multumiti!!
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kid spune:
Tare draguta discutia despre capre si veverite
Graviduta Foarte frumos blogul piersicutelor. Am intrat si eu acum cateva zile pe tabelul capsunelelor si am constatat ca nu s-au mai completat date in ultimele luni
Multumesc mult de raspunsurile referitoare la fier si la grisul cu lapte, acum m-am lamurit.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Am uitat sa spun ca am primit tricoul, este foarte frumos! Multumim Liviana!
Imi pare tare rau ca nu putem ajunge la intalnire.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
arcadia spune:
Astazi fiul meu iubit, Calin Silviu Gabriel implineste primul an de viata La multi ani scumpul mamei!
Mltumim celor ce ne-au urat la multi ani
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
tudorcatalin spune:
fetelor,am lesinat de ras cu laptele de capra si veveritele
eu ii dau multisanostol(fara zahar) contine 9 vitamine esentiale si Ca,5 ml de 2 ori/zi.
aveti idee ,dupa cat timp sanii revin la marimea initiala, dupa ce ai terminat cu alaptatul,ca de forma, nici nu ma gandesc cum o ramana ?
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
bettyR spune:
monicoasa, eu zic sa nu ii dai vitamine de capul tau si sa mergi la dr sa vezi despre ce e vb, mai bine faci analize. Asa a facut si andreea si dupa o luna cand am facut analize i-a iesit hipercalcemie si hiperfosforemie, care dau anorexie, greata, sete, de aia vroia numai lapte si fructe si nimic mancare. Doamne da sa nu fie nimic, numai fitze in capul lor, dar si noua ne-a dat vitamine si fier si nu au avut nici un efect, iar sanzyme e slab, nu cred ca o sa ii face cine stie ce pofta de mancare.
Ana, Sanzyme este un sirop cu enzime digestive.
Am fost si noi astazi la cluj la control, iar am chinuit-o cu luat de sange si urina pe deasupra, dar speram sa iasa mai bine de data asta analizele si sa nu mai trebuiasca sa mergem. Asa groaznic e intr-un spital de copii, sper sa nu ajung niciodata, m-am socat si am stat numai cateva ore. Bine ca m-ati mai distrat cu caprele si veveritele, si eu stiu ca laptele de capra e bun, ar trebui sa caut una pe deal la socru-meu sau sa il pun sa o creasca.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
ckristina spune:
m am distrat si eu de caprele voastre..si de veverite; chiar ma gandeam ca la mine in curte e iarba de o juma de metru ca nu are cine sa o taie si mi ar prinde bine o capra in curte..... dar cine o mulge?
monicoasa, nici eu nu te sfatuiesc sa dai vitamine;eu am o nepotica de 14 ani care a tot luat vitamine date de medicul ei si acum are peste 60 kg.
fetele!!!!!!!!! cum ramane cu intalnirea? eu vin din pitesti,usor nu va fi si n as vrea sa ma trezesc singura in parc.hai sa facem o ultima strigare cu cine vine.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!