**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
An@ spune:
quote:
Originally posted by carstea
Fetelor stie cineva o clinica buna in Romania pt fertilizare in vitro?
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
Carstea, intra la "Asteptand un ingeras...", acolo este un sub despre FIV si sigur sunt si clinici, pareri, ...
In Buc stiu ca la Giulesti se fac inseminari, poate si in alte clinici...Iar in tara sigur mai sunt si altele.
mami de Ana (22 mai 2007)
kokiy spune:
Multumim de urari,
si noi uram la multi ani si multe lunici sarbatoritilor de azi .
Mai An@ daca platiti bine tin eu capra cu chirie .Uite cum imi dati voi idei de afaceri .....cu 2 capre aprovizionez tot DC-ul si ma si imbogatesc...cica e 8 ron Kg
Apropo de gris cu lapte, eu am intrebat pediatrul cum se face branza calcica si eram convinsa ca se pune lapte praf....o zis ca sunt nebuna ....eu inca nu am dat gris sau orez cu lapte ,dar dupa 1 an cred ca voi pune lapte din comert(3,5% grasime) sau lapte Humana Junior
La mine de cateva luni s-a produs un paradox.Razvan de la 3,5 luni pana la 6 luni a papat lapte mixt(tzatzi + bibe),dar de cand am introdus si papa solida se pare ca vrea doar tzatzi ....sambata trebuie sa ma duc la o nunta si nu stiu cum ii v-a da mama lapte praf(de muls nu poate fi vorba ptr. ca am dat ustensilele).... ce ma sfatuiti? ...sa-i dau eu tzatzi inainte sa plec (ora 18.00)...cred ca o sa stau ca pe jar avand in vedere ca el adoarme doar la tzatzi chiar si in timpul zilei....
Am vizionat si noi poze de capsunele simpatice,dar si parintii au fost la inaltime
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
monicoasa spune:
Dorim si noi LA MULTI ANI!! LA TOTI SARBATORITII si la mamicile lor sa fie sanatosi si mancaciosi
Nu am mai intrat tare de mult pe forum din mai multe motive: nu am mai avut calc pt ca am pus in casa parchet si l-am impachetat si de sarbatori am fost plecati in Oltenia la parintii mei o saptamana.Acum ne-am intors si tre sa recuperez cateva capitole.
Sa va mai spunem cate ceva despre noi: piticu meu merge de o luna singurel si e tare activ si mamos pe deasupra, are 8.5kile si 71 cm, si NU VREA SA MAI MANINCE cam de o luna ma chinui cu el.
Masa de pranz o sare, nu vrea legumele, carnita doar fructe si iaurt.
De ieri ii dau SANZYME la recomandarea dr cate 10 pic de 2 ori pe zi. poata asta ii va face pofta de mancare, sper.
kid eu i-am dat fier cate 5 pic/zi , 10zile pe luna asa mi-a zis pediatra, cam 4 luni acum m-am oprit ca as vrea s aii fac niste analize.
Da cineva vitamine la capsunei? si daca da, de care, ca as vrea si eu pt vladut
monicoasa spune:
Liviana eu nu am primit inca tricoul cu capsunel, tre sa mai astept sau sa fac ceva, sa intreb la posta?
Multam anticipat
An@ spune:
quote:
Originally posted by kokiy
Mai An@ daca platiti bine tin eu capra cu chirie .Uite cum imi dati voi idei de afaceri .....cu 2 capre aprovizionez tot DC-ul si ma si imbogatesc...cica e 8 ron Kg
Esti mortala! stai la curte sau vrei s-o tii pe balcon?
M-am mai gandit: cred ca dau sotu' afara si bag capra, sa suga cupilu' direct de la sursa.
Cu alaptatul intensiv o data cu diversificarea, mai erau 2 fete cu aceeasi "problema" (una parca Carstea)... cu nunta nu stiu ce sa zic..e departe? nu poti da o fuga pana acasa sa alaptezi? poate de nevoie accepta si biberon...
An@ spune:
Monicoasa, eu i-am dat o luna Polyvital, 3 pic x 3 ori pe zi. S-a vazut o imbunatatire, nu pot sa zic...desi am vazut ca a mea are zile si zile, independent de vitamine. Oricum intreaba dr!!
Eu ti-as mai recomanda sa-i faci un ex coproparazitologic sa nu aiba giardia, ca asa se manifesta mai ales: cu lipsa pofta de mancare. La noi a gasit ceva urme de giardia si incepem tratam zilele astea, dupa ce mai consult un dr ca nu sunt lamurita cu tratam..
Vezi ca trebuie duse mai multe probe, ca nu iese din prima si depinde si unde faci analiza...
kokiy spune:
quote:
Originally posted by An@quote:
Originally posted by kokiy
Esti mortala! stai la curte sau vrei s-o tii pe balcon?
M-am mai gandit: cred ca dau sotu' afara si bag capra, sa suga cupilu' direct de la sursa.
Cu alaptatul intensiv o data cu diversificarea, mai erau 2 fete cu aceeasi "problema" (una parca Carstea)... cu nunta nu stiu ce sa zic..e departe? nu poti da o fuga pana acasa sa alaptezi? poate de nevoie accepta si biberon...
ia uite ce iarba de pascut am(vreo 400-500m)...apai tot nu prea creste nimic constructiv ,doar niste zarzavaturi si o vie(pe care-o bea soacra) plus cateva floricele ....
nu prea am cum sa plec de la nunta pentru ca este destul de departe (Militari),eu stau in Bucurestii Noi ...o sa testez de maine pentru ca vine mama (eu am cateva examene) si o las pe ea sa-l culce seara....din cauza asta nici nu am inceput serviciul si m-am ramolit acasa
Razvanel soricel
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Si cine a mai vazut capra rosie??
Io am pascut caprele lu' bunica-mea in toate vacantele si si n-am sesizat diferente de lapte fctie de culoarea caprei . Bine a n-ai zis capra neagra ...
Cica laptele formula nu se fierbe ca i se distrug chestiile alea cu care e imbunatatit, in rest nu are nimic. N-ai vazut ca pe spatele cutiei e data reteta si se face cu apa de 50 grade parca...
Hai, An, ca vorbesc serios, ce naiba . Capra rosie e aia cu blana roscata. Chiar exista, am vazut eu cu ochii mei de copil crescut la bloc. Uite, ca m-ai facut sa dau cautare pe Google, http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Alimentatie-recomandata/Cruditati/Produsele-lactate-BM-COM.php. "Se recomanda laptele de capra rosie, deoarece capra neagra atrage soarele, iar cea alba respinge soarele." Deci de capra neagra ar fi prea concentrat, cred . Uite si aici http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=S%C4%83n%C4%83tate&s_id=59120.
Auzi, pai si laptele de vaca nu are chestii care se distrug la fierbere? Pai mai bine ii fierb formula, ca are mai multe chestii, chiar daca se distrug o parte din ele.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by monicoasa
De ieri ii dau SANZYME la recomandarea dr cate 10 pic de 2 ori pe zi. poata asta ii va face pofta de mancare, sper.
Eu i-am dat Sanzyme, dar n-am remarcat sa aiba apetitul marit. Bine, nici nu urmaream asta. Sper ca la voi sa aiba efect.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
[ Hai, An, ca vorbesc serios, ce naiba . Capra rosie e aia cu blana roscata. Chiar exista, am vazut eu cu ochii mei de copil crescut la bloc. Uite, ca m-ai facut sa dau cautare pe Google, http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Alimentatie-recomandata/Cruditati/Produsele-lactate-BM-COM.php. "Se recomanda laptele de capra rosie, deoarece capra neagra atrage soarele, iar cea alba respinge soarele." Deci de capra neagra ar fi prea concentrat, cred .
sau mai bine zis...la capra neagra laptele deja este fiert din cauza soarelui si are propietatile pierdute,iar la capra alba e laptele prea crud datorita respingeri soarelui
Razvanel soricel