**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Poohy, Piticasigogosica, mihamora, kid, tudorcatalin, Madi, Didi, Liviana, Cristinamaria, Ioana, vas, multumesc frumos pentru urari

Ieri n-am reusit sa intru, asa ca urez azi La multi ani! pentru Teodora Elena, Anais, Teodora si Rares.

Azi implinesc un anisor Calin Silviu Gabriel si Adriana Renata. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

LA multi ani cu multa sanatate si bucurii!!!

Adriana Renata de ang3lt0uch

Calin Silviu Gabriel de Arcadia

La multe lunisoare!!!

Livia de Chiquitita

Vlad Lukas de Angiuta

Vlad de andrusca27

Razvan Adrian de Kokiy

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Betty, Madi, Graviduta Multumesc de raspunsuri. Mie dr juniorului nu mi-a spus ca se intrerupe administrarea fierului in cazul in care se imbolnaveste, uneori imi vine sa o iau la bataie. Oricum, i-am dat 5 pic/zi, cum scrie pe prospect ca se da profilactic la sugari.
Inca nu m-am lamurit cum se face grisul cu lapte Se fierbe mai intai cu apa si apoi se amesteca cu laptele? As vrea sa il fac cu lapte praf pt ca inca nu i-am dat lapte de vaca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by kid

Betty, Madi, Graviduta Multumesc de raspunsuri. Mie dr juniorului nu mi-a spus ca se intrerupe administrarea fierului in cazul in care se imbolnaveste, uneori imi vine sa o iau la bataie. Oricum, i-am dat 5 pic/zi, cum scrie pe prospect ca se da profilactic la sugari.
Inca nu m-am lamurit cum se face grisul cu lapte Se fierbe mai intai cu apa si apoi se amesteca cu laptele? As vrea sa il fac cu lapte praf pt ca inca nu i-am dat lapte de vaca.

Kid, bine ca ai repetat intrebarea, ca vroiam de ieri sa-ti raspund, dar am uitat.
Deci, eu i l-am fiert in apa mai intai (la fel si orezul) si apoi ii prepar formula si il amestec intr-o farfurie (grisul/orezul cu laptele formula). Pt ca stiu ca formula nu se fierbe si lapte de vaca din comert nu i-am dat (inca).

Apropos de laptele de vaca dupa 1 an, mie dr mi-a zis ca ii repetam analizele de alergie si daca se dovedeste ca are alergie la proteina din laptele de vaca, sa-i dau dupa 1 an lapte de capra. Acu' eu sunt de acord cu laptele de capra, chiar citisem inainte ca e mai bun, mai usor, ..mai sanatos pt copii (mai ales pt cei cu greutate mica cum e Ana mea), dar de unde iau???? s-o gasi in comert? branza de capra am vazut dar lapte nu (nici nu m-am uitat atent recunosc). Sau mai bine cumpar o capra si o leg in fata blocului in gradina?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by An@
Pt ca stiu ca formula nu se fierbe si lapte de vaca din comert nu i-am dat (inca).

Eu ii fac spanacul cu lapte formula. Nu stiam ca nu se fierbe. se intampla ceva daca se fierbe?

quote:
Sau mai bine cumpar o capra si o leg in fata blocului in gradina?

Eu zic ca asta e cea mai buna solutie. Sau o poti pune pe balcon. Am mai vazut cazuri cu calul sau porcul. Acum, serios, si eu stiam ca laptele de capra e cel mai bun pt copii, pt ca are o compozitie apropiata de a celui matern. In plus, am inteles ca cel mai bun e cel de capra rosie, inclusiv pt probleme cu plamanii. Dar nu stiu care e motivul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by An@
Pt ca stiu ca formula nu se fierbe si lapte de vaca din comert nu i-am dat (inca).

Eu ii fac spanacul cu lapte formula. Nu stiam ca nu se fierbe. se intampla ceva daca se fierbe?

quote:
Sau mai bine cumpar o capra si o leg in fata blocului in gradina?

Eu zic ca asta e cea mai buna solutie. Sau o poti pune pe balcon. Am mai vazut cazuri cu calul sau porcul. Acum, serios, si eu stiam ca laptele de capra e cel mai bun pt copii, pt ca are o compozitie apropiata de a celui matern. In plus, am inteles ca cel mai bun e cel de capra rosie, inclusiv pt probleme cu plamanii. Dar nu stiu care e motivul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Auzi, tu "te razi" de mine? auzi, pe balcon . Am avut iepure pe balcon cand era mica si nu-mi mai trebuie animal in ap. Si cine a mai vazut capra rosie??
Io am pascut caprele lu' bunica-mea in toate vacantele si si n-am sesizat diferente de lapte fctie de culoarea caprei . Bine a n-ai zis capra neagra ...

Cica laptele formula nu se fierbe ca i se distrug chestiile alea cu care e imbunatatit, in rest nu are nimic. N-ai vazut ca pe spatele cutiei e data reteta si se face cu apa de 50 grade parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor stie cineva o clinica buna in Romania pt fertilizare in vitro?

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

La Multi Ani Adriana Renata de ang3lt0uch

si Calin Silviu Gabriel de Arcadia

La multe lunisoare!!!

Livia de Chiquitita

Vlad Lukas de Angiuta

Vlad de andrusca27

Razvan Adrian de Kokiy

Didi,Graviduta,Ali24 sanatate multa puiutilor

Liviana,mica0307 merci pentru informatie

Kid eu ii dau de 2 ori/zi cate 10 pic.Dar doct nu mi-a zis cat timp.
Iar gris cu lapte ii fac cu Zuzu.Pun laptele la fiert si cand a inceput sa clocoteasca pun in ploaie putin gris si mestec repede sa nu se faca cocoloase si sa nu iasa prea gros.Ii mai adaug si o lingurita cu zahar

Vas am vazut pozele, ce rochita frumoasa avea fetita

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LA multi ani si din partea mea pt:

Adriana Renata de ang3lt0uch
Calin Silviu Gabriel de Arcadia
Livia de Chiquitita
Vlad Lukas de Angiuta
Vlad de andrusca27
Razvan Adrian de Kokiy

Sa cresteti mare, frumosi, sanatosi!

Ma bucur mult ca v-au placut pozele noastre.Multumim pt aprecieri.

Timur, ma opresc la 2 copii - Dumnezeu a fost deja f darnic cu noi. Ii las si pe altii sa devina 2*parinti.
CristinaMaria, sanatate lui Rares. Rotavirusul face ravagii, daca baiatul tau mananca, nu vomita si nu are diaree atunci sigur nu are asa ceva.
lilly_love, e adevarat ca am dat cateva kg jos, insa nu stiu daca sunt f schimbata din cauza asta. Cred ca depinde si de cum sunt facute pozele (mai clare) sau de ipostaza prinsa. Ti-am vizionat si eu flacaul frumusel. E tare simpatic aici: http://good-times.webshots.com/photo/2507966280101990971adWcUe

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Liviana, ai rezervat pana la urma la Ef N?
Eu n-am gasit nici un nr acolo unde ma interesa. Cred ca we viitor voi merge pana acolo pt un "week-end romantic" si cu ocazia asta sa vad cu ochii mei cum arata si sa iau un nr sau fac deja rezervare.

Daca tu ai un nr tel da-mi si mie PM te rog.

Mergi la inceput