Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutaaaaaaaare!
frumoasa dimineata, cu soare!

ellenutsa, io ma amuz in continuare:)pe mine nu ma iubeste nimeni pt ca eu sar cu gura pe toti care se apropie de sacha si-l pupa pe maini, sau il pupa punct! si cu soacra si cu maica-mea... si cum sacha se baleste de la rosul degetelor... mi s-a dus vestea ce scarba sunt:) da sa pup fata sa reziste eroic. dar cu sucul de mere io tot n-am priceput de ce trebe bitsi sa bea... ori e exclusiv alaptata la san ori ii faci diversificare...

fetelor, bruno a plans pentru prima data la gradinita... eu l-am lasat dimineata si pt ca ieri l-am tuns... tanti l-a intrebat azi: bruno, unde ti-s buclele, si sotul ei la fel. si s-a pus copilul pe un plans cu sughitsuri si s-a cerut la ea in brate. nu stiti voi cum am plecat de acolo... cu inima mica si facuta tsandari. cica de cand e sacha pe lume se cere intr-una in brate:( si acasa face numai mascari...of!

cu jobul nu ma felicitati. mai am un interviu de trecut. si din pacate, icnercand sa vb azi engleza cu o asiatica de-a mea... nu mi-a iesit faza. dadeam numai rateuri... imi vine sa imi iau campii. uite fix acu ma pun sa citesc un roman, ceva... ma-sii de treaba:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ereena, pai stii de ce n-a ras cucoana? Ca e atat de proasta ca nici n-a inteles gluma! Mai, eu de-a lungul vietii mele, nu foarte lunga ce-i drept, mi-am dat seama ca oamenii sunt foarte rai !! Chiar si copiii, care vad rautatea la parintii lor si o copiaza!
De asemenea mi-am dat seama ca unele persoane, in general cele needucate ( si nu refer aici la cei care n-au studii, ci la cei care n-au cei 7 ani de-acasa), sunt foarte proaste! Ele simt foarte tari, smechere, cool... daca fac o gluma proasta la adresa unei persoane necunoscute pe strada, in autobuz sau la piata. Asa sunt ei..nu poti sa-i schimbi...poti doar sa le dai peste nas, cum ai facut-o tu! Te pup! Si eu tot de la 5 luni ma gandeam sa incep diversificarae, dar incep cu legume.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bine v-am regasit! Am revenit si noi din vacanta. A fost de vis sa stam toti 4 impreuna, am colindat prin locuri foarte frumoase, am fost la Sacele langa Bv la nasi si apoi la Poiana Marului, asta este intre Bv si Fagaras. Am stat la aer curat, am facut plimbari, am mancat produse naturale de tzara (noi si Marc ca Andrei in continuare papa tzitzi exclusiv). Dar cred ca si lapticul de la tzitzi a fost mai bun de la bunatatike pe care le-a mancat mami.
A fost destul de dificil sa inghesuim in masinuta noastra nu prea mare (un Seat) toate catrafusele, haine, patut pliant, carucior, marsupiu, pampersi si multe alte kestii pt Marc olita, jucarii, bibe, lingurite, etc, dar am reusit si dusi am fost.
Sunt tare fericita ca prima vacanta in 4 a fost reusita, caci aveam ceva emotii.
Urmeaza acum vacanta la mare in Bulgaria pe care abia o astept ca acum am experienta .

In alta ordine de idei am cumparat si eu Infanrix de la Sp.Colentina, Inst. Matei Bals. Am facut economie de vreo 700 000 lei. Pai merita si de acum voi lua numai de acolo ca m-am saturat sa imbogatesc farmaciile care-si pun adaosuri nesimtite.
Am aflat si nr. de tel. unde puteti intreba daca au ca sa nu bateti drumul degeaba. Si daca nu au aduc in cateva zile. Il puteti lua chiar mai din timp si-l pastrati la frigider.
Tel: 318 60 94; 318 61 00, dr. Rodica Bacurban.

Incerc sa recuperez din urma ca am muuulte capitole restante.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Erena, bine ai pus-o la punct pe femeia aia.... S-o fi deranjat ca ai stat mult in cabinet.... Si eu pateam asa cand mergeam cu dimitris la doctorita lui de la ploiesti. Mi-era femeia si ruda prin alianta asa ca mai vorbeam si alte chestii iar dura vizitei era cam mare...Ma interpelau babetele ce asteptau la usa imediat... Ce bine de tine ca ai gasit o doctorita pe placul tau!!! A mea de acum inca nu mi-a castigat 100% admiratia si ma si enerveaza ca-mi vorbeste cu apelativul "mamico"....

Roli, super vacanta ati avut!!!!

Miri, m-am intristat cand am citit de bruno ... Scumpul de el!!! Cred ca - ca si in cazul lui dimitris al meu - are un sentiment de ceva pierdut decat a aparut fratiorul sacha in viata lui (eleni in viata lui dimitris...)Ai pus cumva noile fotografii cu bruno tuns si nu le-am vazut eu ????

Alina tudor, inca odata felicitari pentru botezul micutei stefi! Fotografii ceva?!

ANA ANTONIA
ANA ANTONIA
ANA ANTONIA
SA FII SANATOASA SI NOROCOASA !!!!!

Mi-a adormit in sfarsit eleni si pentru ca doarme si iannis langa ea am sperante ca voi avea liniste cel putin o ora...

Trebuie sa-mi fac curaj si sa incep sa "sap" in everestul format din rufe spalate care asteapta ca nesimtitele pe fotoliile din sufragerie sa fie calcate...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Salutare,
Am reusit sa intru si eu un pic
Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni , pana acum nu se vad reactii
La control si vaccin a fost tot numai un zambet, are asistenta o mana usoara de nu simte piciul intepatura si ii tot zambeste de zor.
Cu greutatea stam inca prost, are 6.500 gr si 65 de cm , manechinul lui mami lung si subtire.
Tot azi in disperare de cauza am mai schimbat odata laptele din Milumil 2 in Humana 2 , sa vedem daca depasim cei 700 ml / zi

La capitolul diversificare ieri a gustat suc de mere si nu s-a oprit la o lingurita , doua ci a ras 60-70 ml .
Vom introduce usor luna asta suc de mere, morcovi si piureuri de mar si morcov ( max 10 lingurite) astfel incat pana la 5 luni sa ramana majoritar pe lapte astfel incat sa mai puna ceva in greutate.
Accepta si un pic de cereale in lapte dar nu in mod spectaculos
Mai avem de facut si controlul ortopedic si suntem "la zi " cu toate controalele.

Pupam bebelusi, spunem "La Multi Ani ! " sarbatoritilor si trimitem pupici si mamicilor

Ma duc sa mai citesc din urma ca tare vorbarete sunteti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD ma bucur ca sunteti bine! Bine ai revenit Tu ai noroc ca-ti spune dr fetei “mamico”. Mie mi s-a adresat ieri la telefon cu “fetito” SI nu e prima data cand o patesc, dar asa-I in sistemul medical (dr mea de familie mi-a spus mai demult ca ei, DOCTORII, sunt SEMIZEI iti dai seama ce cred despre noi, pleava).
LalaD felicitari pt curajosul mititel. Ce bine ca ati mai scapat de un vaccin!
Mey, fetelor! Ma speriati cand vad ca vorbiti de nush ce greutati la bebelusi! A mea avea sambata, la fix 4 luni, numai 6,120 kg. La nastere a avut 3,100 kg. Oare ar trebui sa fie mai grasunica? Mie nu-mi pare slaba, are si falcute si bulanele
Roli bine ai revenit! Maaare curaj ai avut cu 2 copilasi in vacanta! Super ca v-a iesit asa cum ati sperat!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor, da ati avut tastarnita, nu gluma!!!!!
Incerc de dimineata sa recuperez di urma, dar nu reusesc sa ajung la zi, asa ca m-am gandit ca mai intai sa va spun despre noi: ieri am facut din nou analiza pt hemoglobina (daca va mai amintiti Razvan AVEA anemie hemolitica si facea tratament cu fier) si ne-a iesit 12.5, adica f bine, si am incheiat tratamentul cu fier. Ma bucur f tare mai ales ca in ultima vreme bb accepta f greu tratamentul. Va mai spusesem eu la un moment dat ca bb avea un suflu la inima- s-a corectat si asta (deci Ramona, in cazul nostru s-a aplicat regula cu corectarea fara interventie)!
Ma duc sa citesc si va mai scriu dupa.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

LauraIoana, mie dr mi-a zis ca bb tr sa ia in medie 750 gr /luna in primele 4 luni. Deci 3 kg in 4 luni...exact cat a luat Thea..deci sunteti in grafic...si Thea chiar arata f bine. Nu ai de ce sa iti faci griji.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura Ioana exact atat a avut si Andrei la nastere ( ma rog 3.190 ) dar depinde pe ce curba de crestere a fost pana acum printesa ta.
La noi curba este in scadere vertiginoasa adica a luat in ultima luna doar 400 de gr ceea ce nu e ok .
E adevarat ca bebelusii mai cresc si in salturi insa nici sa cada asa de pe curba lui de crestere nu-i bine.
Andrei mananca greu, putin si e foarte mofturos . E cel mai dulce,vorbaret, vesel si dragut copil pana la ora mesei cand e ...jale .
Indiferent ca il lasi 3 ore sau 5 ore el tot 100 -120 ml mananca si aia tot cu strigaturi.
Mai nou el vrea sa isi scoata si mesele de noapte dar nu ii permit eu deoarece dimineata mananca la fel chiar daca a papat noaptea sau nu . Asa incat il hranesc in somn doar doar mentinem cei 700 ml daca nu ii depaseste ( eu inca sper).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Fetelor, unde gasesc si eu graficele de crestere de care tot vorbiti pe aici?

de Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput