Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ginette si emma multumesc pentru sustinere si sfaturi. asa e, soacra sta cu noi toata ziua, seara pleaca la ea in apartament (stam pe acelasi palier, fata in fata). oricum, nu ma tem ca i-ar da ceva dar .. ma deranjaza cand vad ca face asa. si noi am inceput de curand s-o pupam pe obrajori pe bitzi .. si daca vine cineva la noi, mai intai ii trimit la baie sa se spele. cei care au copii, stiu ce sa faca, astia care nu au ..ar veni direct sa se arunce asupra lui bitzi. si le-am spus o pupati pe caput sau pe picioruse .. nu pe fata sau manute ca va ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ellenuta ce mishto, seara scapati de ea asa usor!Mi-ar placea sa fie si mama mai aproape ca face o ora pe drum doar la venire.Daca am sta in aclasi bloc as trimite-o acasa si as chema-o in functie de necesitati,hihihi.
Am vazut poze cu printesa Ginetei, ochi albastri,right?Super!
Si poze cu Eva am vazut zilele trcute, ce Paste frumos cu fetita tolanita la iarba verde!Vrem si noi!Deh, la soacra avem si noi curte, dar e departeee!asa am zis si eu Ginette, dupa ce face baby un an plecam in calatorii mai lungi.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

daca ma uit mai bine, decretez altfel Bubu-verzi, Bitzi-albastri! Oricum superbi, fetelor corectati-ma daca gresesc.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

Felicitari!!!!Ce ai facut de s-a intamplat minunea, ca vreau si eu!!!!![

oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
[/quote]

de fapt eu nu am facut chiar nimic, ea se trezeste des noaptea, suge cate 5-10 min si adoarme la loc, ziua insa...nu adoarme decat in carucior si afara, la plimbare. dimineata eram rupta de somn, sotul la fel, si se tot maraia intre noi. atunci i-am spus lui sa o puna la ea in patut la carusel. la un moment dat eu m-am trezit si atunci am vazut-o ca dormea. nu m-am dus nici sa o invelesc de teama sa nu o trezesc .

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

mari ce norocoasa esti ca doarme bebelusha mult! sper s-o tina assa si sa adoarma si singurica!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta, ea doarme pana pe la 9-10, dar in reprize fff scurte, 30min-1 ora, iar noaptea se trezeste de 2 ori. deci eu somn legat mai mult de 2 ore nu prind

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ema,

Cateodata are ochi albastrii, cateodata gri (ca sa nu zic kaki ), cateodata verzi (si eu si ta'su ii avem verzi; acum, dak o sa ramana cu ochi albastrii, o sa chemam instalatorul si postasul sa-i verificam

Am vazut ca fetele se mai chunuie cu somnul; buburuza mea adoarme pe 9:30 si se trezeste pe la 7:30; asta, cam de la 3 luni jumate (vineri face 5)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mari atunci sper sa tina minunea!!

emma la bitzi treaba cu ochisorii e mai ciudatica .. are ochii lui ta-su adika, la lumina naturala sunt verzi iar seara sunt albastrui .. la ta-su se mai fac albastri cand bea .. dar la bitzi nu e cazul inca ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

din ciclul soacra ..

de pe farfuria cu mezeluri le alege numai pe cele naturale ..bine 99% din ce iau sunt naturale dar mai iau si parizer taranesc de pui care e super bun .. asta ii pute .. acasa la ea manca kaizere si nenorociri din astea ..

din castronul cu ardei copt ii alege numai pe cei rosii, aia verzi ii put ..

ciorba de perisoare a facut-o super acraaaaa!! eu nu mananc din ea .. i-am spus .. solutia .. facem piureu si punem zeama la ciroba .. .. dupa ce ca-s cat china , zeama aia de cartof imi mai trebuie ..

azi-dimineata o gasesc "gatindu-i" lui bitzi suc de mar si morcov .. ii spun ca nu vreau sa fac o regula din a-i administra suc si ea zice .. lasa ca iese si ea afara ca uite cate parturi trage ..

constata ca o deranjeaza ceva la o unghie la picior .. se zgarma acolo (sa ma scuzati) .. si dupa 5 minute fara a se spala pe maini, merge si pune mainile pe manutele lui bitzi!!!

sa va mai spun ....

merge la wc la problema mare .. si pune capacul la wc (acopera wcul) in loc sa dea cu peria si detergent si sa traga inca o data apa ..

cred c-ar trebui sa scriu si eu la "soacra noastra cea de toate zilele" ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

cel putin aia cu capul de la wc ... cred ca as fi facut o criza de nervi de ar fi fost necesara o camasa de forta sa ma potolesc....
eu sunt nebuna cu wc-ul... consum o sticla de domestos la fiecare 2 saptamani....

cat despre mancare...
nu te pui cu gusturile omului!
si eu am showuri d'astea cu mama mea... dar am gasit solutia: ea sta cu eleni iar eu gatesc!
pe mine ma enerveaza - de exemplu - ca mama lasa buretelul ud in chiuveta...din punctul meu de vedere trebuie stors si pus pe cutiuta de axion... si exemplele pot continua!
cel mai bine este sa stai singura cu familia ta. dar, de... chiar avem nevoie de ajutor in perioada aceasta asa ca ... trebuie sa suportam!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ziua buna

mai fetelor,tocmai ce ma intorsei de la medic. mi-am amintit ca am avut o clienta medic pediatru la grigore alexandrescu si medic de familie in giurgiu.l-am scos repede pe donsoru' matei de la doctorita mea care e o ,ma scuzati, si anume cretina si l-am inscris la draguta asta.e pe gustul meu,tipa.i-am spus ce tot citesc eu pe net sau carti si era extaziata,am stat de vorba o gramada.sa va spun si voua. mi-a recomandat ceai de marar in locul tincturii care contine si alcool, asta pt lactatie. diversificare la 6 luni , dar de la 5 a zis sa incerc cu suc de mar cateva picaturi pana la 6 luni sa ajung la 20 ml intre mese, a zis sa se obisnuiasca treptat cu altceva si apoi legume fierte pe rand.oricum, e pe placul meu .si ies eu asa mandra si fericita din cabinet , fac 2-3 pasi si deodata aud in spatele meu un glas suav ,plin de scarba"ce-ai facut draga?l-ai nascut acum?"m-am umplut de nervi instantaneu ,dar tupeista cum sunt i-am replicat"da, am facut cezariana si a durat mai mult" apoi m-a bufnit un ras din ala nebunesc in hohote de au inceput toti sa rda mai putin cucoana cretina care ma intrebase. am iesit afar si mi-au dat lacrimile instataneu, ma luat un plans si ma gandesc si acum oare ce i-oi fi facut femeii aleia de mi-a vorbit asa?

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetele…ingerasul sta in central de joaca asa ca am si eu un pic de timp sa pot scrie cateva vorbe…

Multumim tare de felicitarile pentru botez…

Ramona..imi pare rau sa aud de problemele bebicului..sper totusi sa fie o eroare de laborator….eu in sarcina am facut multe uroculturi si de fiecare data imi iesea alt germene..singura concluzie plauzibila era ca aia fac testele cu picioarele ..si nu se stie exact crocobaurul care a fost..am luat un antibiotic cu spectrul larg..sa fiu sigura…la recom dr evident..asa ca..trece el..fiti tari:

Irinouka…sper ca si r\Rareselul e bine..nu am apucat sa citesc ce problema a fost..banuiesc ca tot pielicica…sad ea Doamne Doamne sa fie bine…va pupam apasat

Mary..tare frumoasa rochita..si iti sta bine bine..mai ales ca te asortezi cu tati…sa va distrait la botez sis a fiti sanatosi ..ca frumosi sunteti

Mitsule..am promis ca te sun..sunt o ..vacutza..dar am fost busy..am fost la o scaldatoare la bebicul unei prietene…promit ca sun ..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput