Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
laurici bine ai revenit!!! ne-a fost tare dor de tine, sa stii! cat despre vreme .. yak .. si pe noi ne-a dat peste cap. azi iesim afara, urrarararar!!!
mitsule mama mea a mancat de la 2 zile lapte de vaca amestecat cu ceai de tei .. si uite ca are acum 56 de ani si e bine mersi. noile curente interzic laptele de vaca pana la un an .. eu una totusi nu i-as da ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cynthia_ spune:
laura_dimitris
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
danonique spune:
CYNTHIA se poate da apa plata dar prefer sa ii dau ceai si cred ca ii voi da cate putin ceai de musetel asa cum spunea si Anca.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
remiclea spune:
in sfarsit am acces la net. am crezut ca innebunesc fara
va si merg sa recuperez
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Shose spune:
Felicitari Octi pt primul dintzisor!
Ginett imi pare rau ca tre' sa mergi la munca...si imi imaginez cum e dorul de bblush...dar capul sus. Esti o mama adevarata. Fecare dintre noi mai devreme sau mai tarziu o sa lasam bblusii acasa si ne vom intoarce la viatza pe care am aut'o
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
I'm back !!!!!!
Multe multumiri pentru urarile adresate lui dimitris inainte de paste si ieri lui eleni!!!!
M-au emotionat tare mult mesajele voastre mai ales ca nu ma asteptam sa remarcati ziua de nastere a lui dimitris, el nefiind clopotel....
multi, chiar ca m-ati facut din nou sa ma simt in familie !!!
Ginette, sorry pentru cum te simti acum ca te-ai intors la serviciu... Te urmez si eu la inceputul lunii iunie!
Tine-te tare cu drepturile tale !!
Daca nu rezolvi nimic, incropim noi o actiune si ii dai in judecata dar te pot ajuta dupa ce voi incepe si eu serviciu, adica in iunie...pupici pentru buburuza ta frumoasa si stai linistita ca este pe maini bune cu mama ta.
Sunt sigura ca nu te uita... am o prietena care a inceput serviciul la 6 luni ale lui bebe; bebele statea cu bona de dimineata pana la 5 dupa amiaza ; acum are aproape 2 ani si este clar ca tot pe mama-sa o iubeste desi petrece poate mai mult timp cu bona....
Nu stiu ce mai vroiam sa spun...
Cred ca multe ca la cat am lipsit...
Revin dupa ce-mi hranesc printesa!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Laura
Sper sa nu-ti fie asa de greu!
Sa stii ca te contactez dak nu rezolv cu nesimtitii astia; oricum, cred c-o s-astept pana pe 5-6 iunie, sa treaca 30 de zile legale (desi la o firma particulara nu prea conteaza termenul).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
neata zuzici,
ce mai faceti? bitzi a mea m-a disperat azi-noapte .. trezire 1, 3.30, 6.20 ... papa .. de la 7 au inceput chiotele, m-am dat jos din pat sa-i pun pe suzi de vreo 3 ori ... nu stiu dar am impresia ca lapticul meu nu-i mai ajunge .. inainte se trezea o data pe noapte, acum ma dispera!!! dupa ce face 4 luni, ii bag biberon cu cereale seara .. poate doarme si ea mai mult!
ginette imi pare rau ca ai inceput serviciul. si eu va trebui s-o fac prin septembrie si asa nu as vrea. parca mi-e ciuda c-o sa pierd momente importante ale lui bitzi si se va bucura socrella de ele .. dar din pacate nu avem ce face ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta,
asa este, n-avem ce face, dar cand stai atata timp cu ea, e al naibii de greu cand n-o mai vezi
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
laura_dimitris spune:
Ellenuta, si mie mi-a fost dor de voi si de stirile zilnice despre clopoteii mei favoriti!!!
Of, cu programul lui bitzi a ta... cred ca ti-este tare greu. Eleni a mea este maraita si plngacioasa dupa amiza de pe la 5 pana seara la 9 cand adoarme... Nu vreau sa ma gandesc cum m-as simti si sa ma trezeasca noaptea... A mea se trezeste acum doar o data pe noapte pe la 3 dimineata ... Ianinte cu vreo 2 saptamani dormea chiar pana la 5 dimineata dar acum imi mananca tare prost si cred ca -i este foame...
Habar n-am de ce dar... cand nu implinise 2 luni ma vaitam ca -mi mananca prea mult- ajunsese la 180 ml formula...- acum ma chinuiesc rau sa-i dau macar 120 ml....
Cred ca prefera sa mamance putin si des - ca mama ei...
Nici ea si nici frate-sau nu seamna cu greculk de tata-lor la pofta de mancare.... Are barbata-meu un apetit.... se culca seara cu gandul la mancare, se scoala dimineata si primul drum este la frigider...
Shose, revazut fotografii cu pipetzica cea frumoasa in hainutele de vara multi si la mamica si la fetita!
Cu examenele... iau usurel ca le iei tu!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Shose
Felicitari Octi pt primul dintzisor!
Ginett imi pare rau ca tre' sa mergi la munca...si imi imaginez cum e dorul de bblush...dar capul sus. Esti o mama adevarata. Fecare dintre noi mai devreme sau mai tarziu o sa lasam bblusii acasa si ne vom intoarce la viatza pe care am aut'o
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Ellenuta spune:
din ciclul soacra ..
de pe farfuria cu mezeluri le alege numai pe cele naturale ..bine 99% din ce iau sunt naturale dar mai iau si parizer taranesc de pui care e super bun .. asta ii pute .. acasa la ea manca kaizere si nenorociri din astea ..
din castronul cu ardei copt ii alege numai pe cei rosii, aia verzi ii put ..
ciorba de perisoare a facut-o super acraaaaa!! eu nu mananc din ea .. i-am spus .. solutia .. facem piureu si punem zeama la ciroba .. .. dupa ce ca-s cat china , zeama aia de cartof imi mai trebuie ..
azi-dimineata o gasesc "gatindu-i" lui bitzi suc de mar si morcov .. ii spun ca nu vreau sa fac o regula din a-i administra suc si ea zice .. lasa ca iese si ea afara ca uite cate parturi trage ..
constata ca o deranjeaza ceva la o unghie la picior .. se zgarma acolo (sa ma scuzati) .. si dupa 5 minute fara a se spala pe maini, merge si pune mainile pe manutele lui bitzi!!!
sa va mai spun ....
merge la wc la problema mare .. si pune capacul la wc (acopera wcul) in loc sa dea cu peria si detergent si sa traga inca o data apa ..
cred c-ar trebui sa scriu si eu la "soacra noastra cea de toate zilele" ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE