Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
nemary spune:
Miri felicitari pentru job, de acum o sa apari mai rarut pe la noi
Mitshu am vazzut aseara pozele de la baita dar nu am mai avut puterea sa-ti raspund. ai un crestin din ce in ce mai frumos si asa cum spunea si alta fata sora si mama ta sunt la fel de frumoase ca si tine. si mi-a placut tare mult cum se vedeau petalele de trandafiri in cadita. eu vreau sa-i pun fetei tot felul de flori sa le iubeasca pe toate, asa se spune
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danonique spune:
CYNTHIA, Albert de vreo 10 zile nu mai primeste titi.Am citit ca Ceska si Lala le dau puiutilor lor ceai intre mese si i-as da si eu cate putin de sete ca e deja cald.ANCA am si eu Baby calm dar nu vreau sa ii dau din acelasi motiv ca si tine ca nu vreau sa se constipe.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
grati.ela spune:
Cynthia pupici lui Iepurila! Ozanei i-au aparut primii doi dintisori la 4 luni si 3 zile (de fapt atunci am observat)...e rept ca de ziua ei, la 5 ani era deja shtirba.
Bebe Tudor e agitat...nu stie ce e cu el si de asta sta agatat de tzatza la 2 ore. Dimineata dupa o repriza de plans generata de Batista Bebelusului avea temp 37.8. Aseara insa m-am speriat: dupa o ora de la Nurofen avea rectal 36.1. Ambroxolul imi da senzatia ca i-a marit galgaiala din nas si gat. Am incredere insa in dr si merg pe schema lui de tratament. Vad ca si Ozi tuseste si are nasul incarcat. Sper sa nu fie nimic grav pt ca si-asa sunt zapauca de cap cu somnul agitat al lui Tudor...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Mary micutei Daria! Ingerasii sa-i pazeasca somnicul si sa doarma fericita pana o gadila soarele!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
cynthia_ spune:
Felicitari!!!!Ce ai facut de s-a intamplat minunea, ca vreau si eu!!!!![quote]Originally posted by nemary
neata! trebuie sa-mi incep ziua cu o lauda, nu ma laud pe mine, care nu am avut niciun merit(am dormit ca nesimtita) ci pe fate mea, care azi de dimineata dupa ora 8, a reusit sa adoarma singura la ea in patut pentru prima oara. nu-mi vine sa cred
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
[/quote]
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
danonique spune:
GRATI.ELA multa sanatate lui TUDOR.Bine faci ca ii faci incredere medicului si ca urmezi tratamentul prescris.Pupici.
poze albert
laura_dimitris spune:
I'm back !!!!!!
Multe multumiri pentru urarile adresate lui dimitris inainte de paste si ieri lui eleni!!!!
M-au emotionat tare mult mesajele voastre mai ales ca nu ma asteptam sa remarcati ziua de nastere a lui dimitris, el nefiind clopotel....
multi, chiar ca m-ati facut din nou sa ma simt in familie !!!
Shose, elelnutza, laurici, miri ca v-a fost dor de mine!!!!
Noi am avut o vacanta mai prelungita pe la mama. Si apoi, m-au innebunit zilele acelea ploioase.... Sper ca au trecut si se reintoarce vremea frumoasa....
Eu am avut serioase restante la citit capitolele scrise intre timp...
Ellenutza imi venea sa o mananc prin ecranul monitorului pe eva frumoasa.... Am vizionat filmuletele si este tare tare dulce si haiaosa!!!
Felicitari proaspetilor crestini : Bb C, Stefania si Matei !!!!!Astept mai multe fotografii de la evenimente!
Mitsule, chiar ca este tare frumoasa sora-ta....!
Dar bbC va intrece si pe tine si pe ea....!!!!
Cretulina, am vazut fotografiile de la piatra neamt... Ce frumoasa este mariuca iubita !!!! Cand se face vremea frumoasa hai sa mai "bagam" un "moghioros" poate o prind si eu treaza sa-i vad ochisorii...
Si apropo de piatra neamt - orasul care mi-a ramas in suflet de cand l-am vizitat acum vreo 2 ani... - am vazut, bineinteles, fotografii si filmulete cu Theea... SUPERBA printesa ta Laurici !!!!
Miri, ce-i cu examenul de limba? L-ai luat, nu?! Abia astept sa vad fotografii cu bruno tunsulici!!!
Ginette, sorry pentru cum te simti acum ca te-ai intors la serviciu... Te urmez si eu la inceputul lunii iunie!
Tine-te tare cu drepturile tale !!
Daca nu rezolvi nimic, incropim noi o actiune si ii dai in judecata dar te pot ajuta dupa ce voi incepe si eu serviciu, adica in iunie...pupici pentru buburuza ta frumoasa si stai linistita ca este pe maini bune cu mama ta.
Sunt sigura ca nu te uita... am o prietena care a inceput serviciul la 6 luni ale lui bebe; bebele statea cu bona de dimineata pana la 5 dupa amiaza ; acum are aproape 2 ani si este clar ca tot pe mama-sa o iubeste desi petrece poate mai mult timp cu bona....
Cyntia, felicitari pentru primul dintisor!!!!
Dana, eu i-am dat lui dimitris ceai babydrink. Ii placea tare mult si adevarul este ca - nu stiu daca de la acest ceai...- dimitris nu a avut colici. Insa, l-am facut dependent de gustul dulce. Mai ale ca manca si lapte milumil care si ala este dulce... Cand am scapat de formula si a trebuit sa-i dau altfel de lapte dimitris refuza sa bea daca nu era indulcit. Ii puneam zahar brun in lapte ca sa bea...
Acum, lui eleni, eu ii dai ceai baby calm de la fares si din cand in cand musetel.
pentru micutii bolnaviori Tudorash de grati si rareselu de irinuka!!!!
A, mitusle,, am citit ca i-ai dat in completare peste lapticul tau lapte de vaca... Eu stiu ca este interzis laptele de vaca pana la 1 an... Poate ar fi mai bine sa-i dai un pic de formula amestecata cu laptele tau nu lapte de vaca...
Este adevarat ca noi ( adica eu) cu lapte de vaca am crescut dar... mai bine intreaba medicul daca este bine sa-i dai- fie chiar si putin cantitativ....
Nu stiu ce mai vroiam sa spun...
Cred ca multe ca la cat am lipsit...
Revin dupa ce-mi hranesc printesa!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
neata zuzici,
ce mai faceti? bitzi a mea m-a disperat azi-noapte .. trezire 1, 3.30, 6.20 ... papa .. de la 7 au inceput chiotele, m-am dat jos din pat sa-i pun pe suzi de vreo 3 ori ... nu stiu dar am impresia ca lapticul meu nu-i mai ajunge .. inainte se trezea o data pe noapte, acum ma dispera!!! dupa ce face 4 luni, ii bag biberon cu cereale seara .. poate doarme si ea mai mult!
ginette imi pare rau ca ai inceput serviciul. si eu va trebui s-o fac prin septembrie si asa nu as vrea. parca mi-e ciuda c-o sa pierd momente importante ale lui bitzi si se va bucura socrella de ele .. dar din pacate nu avem ce face ..
mari ce norocoasa esti ca doarme bebelusha mult! sper s-o tina assa si sa adoarma si singurica!
dana eu ii mai dau baby drink dar pun mai multa apa - 80 ml - in loc de 50. si mie mi se pare dulce!
galaxy nu stiu daca ti-am spus ieri ca ai 2 copii superbi, iar tu esti ca o papusica!
monica doc ce dragalas e serbanelu! imi place tare poza aia in care sta in fundulet in coltul canapelei!!
miri cand te duci din nou la interviuri la airport??
ceska ba eu, ba eu!!!! cred ca as fi pe primul loc in topul
pooooppppppp zuzulicele
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cynthia_ spune:
danonique... si nu se poate da apa plata? zic si eu inca nu am intrbat medicul despre asta.
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
danonique spune:
MARY felicitari pentru prima reusita a DARIEI.Cu siguranta ca va ajunge sa adoarma singurica tot mai des ca doar se face fata mare si nu prea are de ales.Un pupic pentru printesa mica de la Albert.
poze albert