* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Miha, sa iti traiasca bebelina. Refacere rapida, nopti linistite si laptic mult.
Noi nu suntem prea bine. Eva are un virus care isi face de cap, cu febra (chi ca e pe antibiotic de vreo 5 zile), dureri in gat si o iritatie urata pe piele , asta asa ca un new entry sau summer hit. Iritatia asta ii apare mai ales cand se scarpina, ca niste broboane, vezicule, care intr-o juma de ora dispar.
Hai ca va las.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Intru si eu un pic, am treaba multa la servici, dar mi-e dor sa mai scriu si eu .

Ciuf, sanatate multa Evei ! Imi pare rau ca e bolnavioara, ii dam pupici sa se faca bine repede. Dar bubitele de la ce sunt ? Sa fie de la antibiotic, ai observat daca ii apar imediat dupa ce ii dai antibioticul ? Sa stii ca am vazut pozele cu voi, voi semanati foarte bine toti patru. Eva e tare finuta si delicata
Kim, multa sanatate si Aliciei ! Chiar asa, daca veniti in RO, ar fi bine sa mergeti si la salina cateva zile, au locuri special amenajate pentru copii, e foarte placut , noi in vara am fost sa vizitam salina de la Targu Ocna, e aproape de Onesti.
Ameera, ce ati mai patit si voi! Mie imi plac foarte mult cainii, insa de cei maidanezi ma tem rau de tot. Cred ca ai reactionat foarte bine, mie mi-ar fi tremurat genunchii de frica. Care este programul Sarei la gradi ?
Irina cum mai esti ? Te mai ustura ? Nu te-ai uitat pe prospect, sa vezi daca dadeau vreaun remediu in caz de "accidente"? Uff...ai grja.
Alina, ii sta super lui Marc tuns ! Pare mai mare de varsta si o sa ai un flacau foarte frumos , sa vezi ce se vor uita fetele dupa el
Catrinutza, ati reparat masina ? Mariucu ce mai face ? Burtica ? V-ati gandit cum il va chema pe bebe ? Noi in we nu prea mai plecam de acasa, ce zici ?
Catrinel, sanatate si Oanei ! Dar daca ii iei si lapte fara lactoza, tot la fel e kk? Sa stii ca imi place mult de Oana, e foarte matura in gandire, reactioneaza ca un copil mai maricel. Nu mi-ai mai spus nimic de ratza, oferta ramane valabila
Poli, am vazut si pozele voastre. Ce frumos va distrati ! Mi-ai dat idei cu calutii. Noi la 5 minute de iesirea din cartier avem un hipodrom si fac si lectii de calarie pentru pitici. Cred ca o sa-l vizitam curand. Cum e acum vremea la voi, numai buna de plaja, nu ?
Mariana, mai ai putin pana vine bebe, tot nu stii ce e, nu? Mai e vreo speranta sa afli pana la inceputul lui iulie ? Eu zic ca ar trebui sa fie baietel
Diana, ati amenajat frumos in curte ! Si a crescut si iarba. Bia ce face ? Linux ?
Rocsana, te-am citit cu mare placere si am vazut si pozele ! Maria e extraordinara ! Te rog sa ii scrii intr-un carnetel perlutele, mai tarziu se va bucura foarte mult, iar tu vei trai din nou momentele astea frumoase. Sa stii ca si Teo e incapatanata la fel, vrea ea sa faca singura totul, dar eu o las si ii zic : "Bine mami, fa tu (lucrul respectiv), dar daca nu te descurci o lasi pe mami, da ?" . Ea atunci incearca, daca nu poate, zice :"Bine, mami !"
Andreea, ce cocheta e Thea ! Ii place sa pozeze, nu ? Am vazut bine niste pitici in gradina, nu ? Deci ai acceptat pana la urma . Eu i-am luat Teodorei fara ca ea sa ceara 2 pitici facuti de Aradeanca, sunt din cauciuc si sunt tare draguti si nu foarte mari, crezand ca se va juca cu ei...nici nu-i baga in seama...Cand mai veniti in cartier si apeti timp, va asteptam.
Delia, eu nu am apucat sa iti spun : sa stapaniti sanatosi casa ! Este foarte frumoasa si cred ca si locatia e deosebita . Rudy e tare cumintel, nu-i asa ?
Ada, nu mai zici nimic? Sa stii ca eu am bookmark la servici cu site-ul tau cu retete si nu numai (si cu poze, na !) si mai arunc cate un ochi, am "furat" ceva idei, dar sunte prea multe retete pentru mine

Sigur am sarit pe cineva, nu va suparati pe mine, am scris din ce mi-am adus aminte . Am vazut si toate pozele cu ghioceii , insa de scris scriu rar, pentru ca e o perioada foarte aglomerata la servici.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Mai scriu un mesaj pentru ca azi e o zi foarte importanta pentru mine , dar mai ales pentru Teodora : prima zi de gradi !

Da, azi buni a dus-o pe Teo la gradi, nu a plans, nu a protestat, doar era un pic stanjenita , timida . saptamana asta va merge doar pana la pranz, iar de saptamana viitoare program lung. Merge la gradinita din cartier, e pe strada din spatele casei, Teo e cea mai mica de varsta de acolo, dar sa spearm ca va fi bine. Am niste emotii, cred ca nu sunt nici coerenta, astept sa ma sune soacra mea sa imi spuna cum s-a comportat Teo, s-a dus sa o ia. Eu i-am zis sa ia si pijamalutele, ca in cazul in care vrea sa doarma acolo, sa o lase de azi. Cum am vesti, revin. Nu-mi vine sa cred ca s-a facut asa mare Teo ! Mamici cu copii la gradi, tot asa ati fost si voi , cu emotii asa mari ?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Maaaaari,
sper sa se acomodeze cat mai repede d-soara Teodora

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Maria Elena, bine ai venit!!! Miha, bravo!Refacere rapida si sa veiniti acasa cu bine!

Mari, asa am fost si eu in prima zi de gradinita, mica mea chiar a plans cand o lasam acolo, timp de vreo 2 saptamani, dar doar cateva minute, la inceput.Eu si acum tin telefeonul foarte aproape timp de 3 ore cat sta acolo, ma tot gandesc ca poate ma suna directoarea...:)..Cat despre mine, sentimente amestecate, emotii mari, oricum. Acum e bine si asa o sa fie si pentru Teo, cat de repede, ai sa vezi.

Am vazut poze de Bia (foaarte dezbracata si...cam slaba, ce sa zic ) si de Maria de Catrinutza,pusa pe pozne, ca de obicei.

Catrinutza, tu cand ai DPN? Ceva nume ati gasit?

Mergi la inceput

Gata, a venit de la gradi, i-a placut, nu a plans deloc, doar a intrebat de cateva ori "unde-i buni?", s-a jucat, a fost bine, nu a plans nici cand a venit buni sa o ia, sper sa fie la fel si maine. Am vb cu ea la telefon si mi-a spus ca mai merge si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mari78

Gata, a venit de la gradi, i-a placut, nu a plans deloc, doar a intrebat de cateva ori "unde-i buni?", s-a jucat, a fost bine, nu a plans nici cand a venit buni sa o ia, sper sa fie la fel si maine. Am vb cu ea la telefon si mi-a spus ca mai merge si maine

blue

Mergi la inceput

Multumesc aalina, Diana

Aalina, dar Ana vrea sa se intoarca acasa dupa 3 ore de gradi ? Nu vrea sa stea mai mult ? Teodora isi dorea foarte mult la gradi aici pentru ca locul de joaca al cartierului a fost fix langa gradinita pana acum o luna aproape. Ea se juca si se uita cu jind prin gard la copii de la gradi, isi imparteau crengute, pietricele, floricele prin gard...iar seara, cand mergeam la plimbare pe stradute in cartier, ma punea sa o duc la gradi (am gasit in cateva randuri poarta deschisa si am intrat in curtea gradinitei unde s-a jucat foarte fericita) si se supara tare cand ii aratam ca e poarta incuiata . Pentru Teo in cazul asta e o mare realizare, a obtinut ce si-a dorit . Sa vedem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna ziua mamicile,

Am reusit in sfarsit sa intru pe forum, dupa multa chinuiala, dar, desi am mai reusit sa citesc cate ceva, n-am apucat sa scriu de muuuuult de tot.

Si ce-mi vazura ochii? Mariana1976 cu bebe 5 in burtica, Mihaser cu bebe 2 livrat(felicitari si multa sanatate!!!!), Catrinutza cu baietzel pe drum??!? Mai fetelor, ce curajoase sunteti. Ma bucur mult pentru voi, este greu, dar este foarte bine pentru copii sa fie diferenta mica de varsta.

Sa va zic pe scurt si despre noi cate ceva: Andrei al meu este cel mai cuminte, cel mai destept, jucaus, bun, iubitor, pupacios si papacios copil din lume! Nu-i asa ca asa sunt toti ai nostri?

O sa mai actualizez si pozele, sa vedeti ce mare s-a facut, un adevarat flacau care zice "Saru'mana tanti" la doamne.

Sper sa mai reusesc sa va urmaresc si sa va mai scriu. Va pup dulce.
Ileana

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an

Cununia si nunta, poze eco 3D

Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AILEANA, hai ca m-ai dat gata cu "saru-mana" la doamne

MARI, super! ma bucur mult! Vezi ca s-ar putea sa fie si zile mai grele, dar inceputul e perfect! La Oana prima zi a fost minunata la inceput, cand m-am dus dupa ea a plans, si apoi a tot plans cand am lasat-o vreo 2-3 saptamani. Dar era mai mica... si a trecut putin pana a inteles ca nu e lasata acolo si vine mami/buni dupa ea. Si Teo sigur stie asta deja.
Ratza are fix 5 cm masurata pe burta (e moale ratza, acuma vad ca se fac mai tari putin...). Multumesc frumos!!!!!

CIUF, imi pare rau.... ai grija de voi...
oana "face" mai bine de cand i-am dat lapte, iaurt, branza, fara lactoza. Deci intestinul e putin damaged dupa o enterita si celulele care produc enzima care sparge lactoza nu functioneaza, si lactoza nu e asimilata. de aici kk moale. cica trebe sa facem pauza asta de lactoza ca sa dam o sansa celulelor sa se regenereze.

MIHA, abia astept sa aud de la voi.

Mergi la inceput