* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mari, da, vrea sa mearga acasa. Cand o iau eu pe ea,pleaca mai mu copii, chiar le spune bucuroasa celorlalti:"uite, a venit mama mea!".Ceilalti se pregatesc de masa,cu joaca s-a cam sfarsit si cred ca stie deja asta.
Ciuf, pentru Eva bolnavioara!!
Delia, Rudy cum mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

hallo fetelor...am mai scris un mesaj dar probabil ca acum bantuie prin eter pierdut pentru totdeauna..
Mari...felicitari pentru resusita lui Theo...ma bucur ca ii place acolo si ca e ceva ce si-a dorit...e posibil sa se adapteze mai repede si mai usor decat te astepti...oricum succes...poate reusim sa si vorbim la tel ca sa imi dai si mie niste amanunte ca ma bate rau gandul sa o inscriu din nou pe mandra...si cred ca voi incerca cu una particulara de data asta daca gasesc o oferta buna si ceva sa imi placa...oricum va trebui sa ma misc repede, pana sa vina bebeshneli ca altfel voi amana pana mai cresc amandoi....nu vreau ca mandra mea sa asocieze mersul la gradi cu venirea lui bebe si sa se simta data la o parte, pentru ca oricum va fi ceva suferinta pe capul ei, chiar daca iubeste copiii...
masina n-am luat-o din service, abia ieri am dus-o...speram ca pana la sf. saptamanii sa revina in sanul familiei...vorbesc cu hazbantu' si poate ne vedem duminica, daca-i frumos afara, si sunteti disponibili si invitatia ramane in picioare...

catrinele...pup kkioasa mica, sa se faca bine repejor...nu vreau sa imi amintesc cum fu la noi ...offfff

Aileana...bine ai revenit si asteptam vesti mai detaliate despre cumintenia lui Andrei...chiar as vrea sa aflu cum se manifesta un copil cuminte ...si mai ales poze care sa exemplifice...

ciuf...pupam si Evutza sa se faca bine...ciudata eruptie...sa nu fie vreo reactie alergica sau ceva de genul asta...

Aalina...pana in jumatatea lui septembrie nea' vasile ar trebui sa chitaie la mine-n poala ...nea' vasile e numele de "alint" pentru momentele in care isi infinge fundu'-n buricul meu de zici ca acum vrea sa iasa pe acolo...cat despre nume, suntem in tratative...eu tare as vrea Stefan, dar hazbantu' meu care e botezat si Stefan nu vrea sa auda cum il striga lumea Fane...oricum va avea doua nume, din care unul sigur de sfant...inca mai lucram la liste si la tratative...

fug la munci si poate reusesc sa pun niste poze, din care uneele cu dedicatie speciala pentru Delia...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

uitasem...La multi ani Lene si Costei...multa sanatate, bucurii si voie buna...

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

si La Multi Ani pentru toate Elenele si Constantinii ! Petrecere frumoasa si tot ce va doriti !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Delia esti pe faza ?????? nu-i chiar reusita, dar descopera ceva din realitate...

Si pentru restul, niste poznici, de la picnicul de duminica unde in sfarsit Mariucu a fost in elementul ei...adicatelea nu a auzit cuvantul "nu" ....enjoy...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR!MIHASER TE PUP DULCE SI MULTA SANATATE TIE SI PUIUTEI BINEINTELES SI TIZULUI

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutz, vrei sa te muti in Corbeanca?

blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinutza,binenteles ca sunt pe faza.Am vazut burticu si e reusita poza,nu mai si modesta Deci pe la jumatatea lui septembrie vine baiatul? Si ...ce nume aveti voi acolo pe listuta?

Alina,multumim de intrebare.Rudy este tot cu febra,azi are o saptamana de cand a inceput sa aibe febra....maica-mea tot imi spune ca in Romania,la otita se da antibiotic,dar injectabil....dar aici nu.Mai am 3 zile de antibiotic pentru el,si daca,doamne fereste,vineri inca are febra,..atunci trebuie sa-l duc la pediatru din nou.Uffff,...
Am vorbit azi un pic cu MIHA si se simtea bine;mi-a spus ca o lasa pe micuta Maria cu ea in camera,deci era fericita pe motivul asta plus ca il astepta pe Cristian sa vina la spital sa-si cunoasca surioara.
MARIANA,deci asa cu baietii astia,sunt oameni de actiune.Super,...deci la inceput de iulie iti vei imbogati familia cu un racusor mic,dulce,ssensibil,dedicat familiei si pacii.Fericitari inca o data pentru curaj si,...sper,incet,incet,one baby at the time,sa iti calc pe urme!Abia apuc,deja nu mai am rabdare sa incep operatiunea bebe number 2.Sper a nu se lase cu gemeni,...dar daca se lasa nu e bai ,...2 bebei for the price of one,.....nu e tocmai rau,chiar daca munca ar fi dubla,chemam ajutoare.... si facem si o pauza de 4-5 ani pana chem barza data urmaoare.Deja ma gandesc la toate posibilitatile...
Mari,multumim si va felicitam si noi pentru primele zile de gradi!!!Are mami fetita mare mai,de dus la gradi.Eu tare ma bucur pe motivul ata,...ca nu v-a fi nevoie sa-l las pe Rudy pana la 6 seara la gradi ,cum mi-era teama,...caci azi a luat matusa-mea viza si vine o data cu noi incoace,sau imediat dupa,sa vad cum i gasec bilet.Sunt salvata si eu si odorul meuImi vine sa fac asa de fericire .
La multi ani pentru cei care isi sarbatoresc azi onomastica!
Am vazut si eu poze,ieri cu un baietel tare frumos,dar nu mai stiu al cui este.Si eu am pus cateva pozici noi de la ocean caci am ajuns pe fuga in weekend cu tati si acolo http://good-times.webshots.com/photo/2833780120072337911JRgExV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutz, acum m-am benoclat la pozele voastre. So, in afara faptului ca Mariuca Atomix este mare si mumoasa, iar tu arati super cu burtik2, ochiul meu vigilent l-a remarcat pe Vladutz in poze Ce mai fac Monicii juniori?

blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Astazi am reusit sa intru pe forul dupa mult timp si am avut o surpriza
Felicitari mihaser sa-ti traiasca printesa, sa te bucuri alaturi de familia ta. Acum ai facut pereche bravo!
La multi ani de aceasta zi sfanta!

Mergi la inceput